Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun şimdiden tatlım
Sonradan bakamıyorum görmüyorum bebisle ilgilenmekten
Allahım sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütmek nasip etsin
Ayyy gözünaydin aklımız sendeydiKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Hemen kaydettim teşekkür ederim tatlımAyşe Öner gaz masajı bu bize çok iyi geldi canım
Sarı yaparsa anne sütü yeşil yaparsa mamaymisNe güzel ben de kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm yetmez sarılık artar diye korkuyorum hafif var çünkü gözüm hep bezinde doyuyor mu diye sıpa da çok aranıyor beni şüpheye düşürüyor sütüm yetmiyor diye
Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı uğurlu olsun tatlımKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Ohh miss gozunaydin olsun bende senden haber bekliyordumKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Çok sevndim canım gözün aydinn..sütun olduktan sonra emer bebekde.hiiic sıkıntı yapmasaKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Çok çok ağrıdı ama hala ağrım var ama dayanmaya çalışıyorum, bebişim emse her şey daha güzel olacak ama bakalımBu arada o balon banada takılmıştı .geçecek ağrılarında merak etme .gelmiş geçmiş olsun tekrar
2756 doğdu canım boyu da 49 cm minnak bir kelebekÇok sevndim canım gözün aydinn..sütun olduktan sonra emer bebekde.hiiic sıkıntı yapmasakaç kilo doğdu
Uykusuzluktan aptallastimKızlar nasıl gidiyor uykusuz geceler
Hehehe valla Güneşim bir doğdu pir doğduAyyy gözünaydin aklımız sendeydiçok şükür sağ salim bebişine kavuştun. Evet diyorum doğdu Güneşin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Biz gaz damlası kullanıyoruz bunun yanında masaj yağı kesinlikle en faydalısı ev sıcaklığını doktorların dediğinden daha yüksek tutuyoruz bizim bebek soğukta hemen gaz sorunu yaşıyor hatta altını açarken elektrikli ısıtıcı açıyoruz onun önünde çıplak masaj karnına ayaklarını oynatıyoruz o şekilde rahatlıkla kaka ve gaz işini hallediyo, bir de Amerikalı doktorun gaz çıkarma videosu vsr çocuğu tutuş şekli vs eşim o şekilde de çıkarıyor, dik tutup gezdirme de yapıyoruz yani gazın boyutuna göre değişiyor
Ahah öyle olduGaz üstüne master yapmışsınız kuzum
Ekran görüntüsü alıyorum hemen
Merhaba canım biz de yaptırdık bşr sorun yok 6 ay sonra tekrar göz muayenesine gelin dediler ama düzeltilmiş 6 ay dedi yani 7.aydaKızlar merhaba,
ROP muayenesi yaptıran anneler bebeklerinize tekrar yapılacak mı? Bugün kızıma yapıldı sonucun şükür normal çıktığını tekrar yapılmasına gerek olmadığı 8. ayda normal göz polikliniğine muayene olması gerektiğini söylediler. Ama sanki okuduklarım birkaç kez yapıldığı yönündeydi
M mabel63 O okuryazarEflatun1Kelebek
Bunun x2 versiyonunu yaşıyorumUykusuzluktan aptallastimbeynim bulanık, ne yediğimi ne konuştuğumu hatırlayamıyorum. Aynı soruyu 3-4kez sorduğum oluyor
2
2756 doğdu canım boyu da 49 cm minnak bir keMasalllh
Canım benim bebeğim ben hiç görmeden entübe edilip yoğun bakıma alındı 3 gün hiç görmedim ,ben de hastanede yatıyordum o süreçte dren takılı olduğundan enfeksiyon riskine karşı bebeği göstermiyordular bir fotoğrafı bile yoktu sütüm gelsin diye bir bağ kuralım diye istemiştim ama maalesef,hiç canını sıkma sütün muhakkak gelecek bize hemşireler elle sağmamız gerektiğini söylemişti üç gün elle ablalarım sağdı bildiğin bayağı çeke çeke sağdılar sadece 1-2 damla geldi şırıngayla o damlaları çektik ilk yolladığım süt 2 cc zor olmuştu zaten bebeğim burnundan besleniyordu öyle öyle 2-3-5 cc oldu sonrasında gelecek artacak o kadar moral bozukluğu gözyaşına rağmen mucizevi bir şey ben sürekli ağlıyordum 3 gün falan gece gündüz uyumadım hatta psikolojik destek istedim doktorların önerisiyle ama geçiyor ,geçecekDun dogum yaptim.38haftalik sezeryanla.bebegin cigerlerinde su oldugundan hiriltisi vardi normalden hizli nefes aldigindan yogun bakimda kuvoze alindi..sutum sikinca var ama makinayla gelmiyor.napsam cikaramadim.kizimi gordum bugun makinalara bagli moralim cok bozuldu.bu surecte sutumu nasil sagabilirim?elimden bisey gelmedikce daha kotu oluyorum.bikac kez emzirmiatim dogumdan sonra daha kavusamadan ayrildik nolur dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?