2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayyy gözünaydin aklımız sendeydi çok şükür sağ salim bebişine kavuştun. Evet diyorum doğdu Güneşin Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sarı yaparsa anne sütü yeşil yaparsa mamaymis
Cisleride bol olsun

Hayırlı uğurlu olsun tatlım
Allahım kem gözlerden korusun

Ohh miss gozunaydin olsun bende senden haber bekliyordum
Iyi olmanıza çok sevindim
Saglikla büyüt insallah

Çok sevndim canım gözün aydinn..sütun olduktan sonra emer bebekde.hiiic sıkıntı yapmasakaç kilo doğdu

Dun dogum yaptim.38haftalik sezeryanla.bebegin cigerlerinde su oldugundan hiriltisi vardi normalden hizli nefes aldigindan yogun bakimda kuvoze alindi..sutum sikinca var ama makinayla gelmiyor.napsam cikaramadim.kizimi gordum bugun makinalara bagli moralim cok bozuldu.bu surecte sutumu nasil sagabilirim?elimden bisey gelmedikce daha kotu oluyorum.bikac kez emzirmiatim dogumdan sonra daha kavusamadan ayrildik nolur dua edin bize

Kızlar merhaba,
ROP muayenesi yaptıran anneler bebeklerinize tekrar yapılacak mı? Bugün kızıma yapıldı sonucun şükür normal çıktığını tekrar yapılmasına gerek olmadığı 8. ayda normal göz polikliniğine muayene olması gerektiğini söylediler. Ama sanki okuduklarım birkaç kez yapıldığı yönündeydi
M mabel63 O okuryazar Eflatun1Kelebek

Gaz üstüne master yapmışsınız kuzum
Ekran görüntüsü alıyorum hemen
Ahah öyle oldu karnını sıcak tutmak birebir ay gazlı olmasınlar ,şimdi de dün aşısını oldu ateş çıkmadı ama huzursuz uyuyamıyor

Merhaba canım biz de yaptırdık bşr sorun yok 6 ay sonra tekrar göz muayenesine gelin dediler ama düzeltilmiş 6 ay dedi yani 7.ayda

Uykusuzluktan aptallastim beynim bulanık, ne yediğimi ne konuştuğumu hatırlayamıyorum. Aynı soruyu 3-4kez sorduğum oluyor
Bunun x2 versiyonunu yaşıyorum Algılarım kapandı sorulana cevap veremiyorum, okuduğumu anlamıyorum Uykusuz her gece Biri uyusa diğeri uyanıyor. Aman iyi olsunlar da sabah oluyo unutuyom hepsini, içime sokasım geliyor miniklerimi. Koklamaya doyamıyorumAma gece ufak bir sinir harbi yaşatıyolar

Canım benim bebeğim ben hiç görmeden entübe edilip yoğun bakıma alındı 3 gün hiç görmedim ,ben de hastanede yatıyordum o süreçte dren takılı olduğundan enfeksiyon riskine karşı bebeği göstermiyordular bir fotoğrafı bile yoktu sütüm gelsin diye bir bağ kuralım diye istemiştim ama maalesef,hiç canını sıkma sütün muhakkak gelecek bize hemşireler elle sağmamız gerektiğini söylemişti üç gün elle ablalarım sağdı bildiğin bayağı çeke çeke sağdılar sadece 1-2 damla geldi şırıngayla o damlaları çektik ilk yolladığım süt 2 cc zor olmuştu zaten bebeğim burnundan besleniyordu öyle öyle 2-3-5 cc oldu sonrasında gelecek artacak o kadar moral bozukluğu gözyaşına rağmen mucizevi bir şey ben sürekli ağlıyordum 3 gün falan gece gündüz uyumadım hatta psikolojik destek istedim doktorların önerisiyle ama geçiyor ,geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…