2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kimyon çayına başladım kuzum
Yemeklerede 1 çay kaşığı atacağım

Bebeğine senin sütünü veriyorlarsa yediklerine dikat et süt beynir ve ilaki sütünü sagmadan hurma ye 7 hurma sütün kalitesini artiriyor.. tezvakkitte kavuşursun inşaALLAH bebeğine ilk getirince eve kucağından indirmeyeceksin eminim miskokulu yavrunun benim gibi

Üzülme şişi iniyir bizde hastaneden çıktığımızda 7 derece sarilikla 75 Gr doğum kilosu dan eksikle taburcu olduk.1 haftalıkken doktora gittiğimizde 14 olmuştu sarılık.bol bol emzir emzirdikden sonra mama ver.mama takviyesi olmadan olmuyor bazen.dun gittik doktora 8 e düşmüş sarılık doktor gayet iyi dedi herkesin başına geliyor.bende ilk çok ağladım durup durup düşünüp düşünüp sütüm gelmiyor diye.elimden geleni yapıyorum 3 şişe tahin bitirdim 2 şişe pekmez sular içiyorum sık sık emzirip sagiyirum banamisin demiyor gelmiyor öyle doyuracakadar süt hep aranıyor sıpa.mecbur mama veriyorum.

Diyetisyen bana 2 hurma dedi kuzum fazlası kilo yapar dedi

Mama dediğin gibi gerekli bana kes dedi ama geceleri vermeye devam edeceğim öğlende 1 kere vermeyi düşünüyorum

25 ekimde sezaryen doğum yaptım kızlar bebeğim 2 haftalık oldu bile vakit nasıl geçti anlamadım. Allah bütün bekleyenlere kolaylık versin sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza. Günlerim ona her baktığımda ağlayarak bu benim kızım mı şimdi demekle geçiyor. Allah isteyen hakkıyla anne baba olacak olan herkese nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bakmaya bile kiyamiyorsun

Kızlar DOĞURDUM çok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.

Bana mamayı kes dedi fakat ben geceleri vereceğim
Ne güzel ben de kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm yetmez sarılık artar diye korkuyorum hafif var çünkü gözüm hep bezinde doyuyor mu diye sıpa da çok aranıyor beni şüpheye düşürüyor sütüm yetmiyor diye
Son kontrol son nstdeyim bende kızlar Allah izin verirse cuma sabah bebişi kucağıma alcam
Hadi sağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Bir tanıdığımızın bebeği doğduktan sonra 400 gr vermişti bebek emerken çok fazla efor sarfediyormuş o yüzden emdiğinden kilo alamamış acaba sağıp mı verseniz kaşık ile ya da mama takviyesi iyi olacaktır

Muhteşem gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini

Etiketlemeyi bilmiyorum senin yazmanı bekliyordum.cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun

Muhteşem gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini

Etiketlemeyi bilmiyorum senin yazmanı bekliyordum.cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun
Sağ olun kızlar anneler kervanına ben de katıldım artık korkuyordum nasıl bakıcam diye ama şu an bir güç geldi her şekilde bakarım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…