Kimyon çayına başladım kuzumsagol kuzumsende hayirlisiyla saglikla al kucagina kokunun tarifi yok ya
canm tecrubeli degilim ama yediklerime dikkat ediyorum.Bir arkadasim da yemeklerim de bol bol kimyon kullanmami soyledi.
diger bir arkadasim da bu sut arttirmak icin olan caylarin bazilarinin bebege gaz yaptigini soyledi.
canim nicin uuzluyorsun, bebeklerin %99 sarilkk oluyor zaten.
Bana hastanedne cikmadan , sarilik belirtisi gorursen getir hic ev de ugrasip ne bebegi yor ne de kendini dediler .
Ben dogumdan beri hem bestlak damla hem de komposta iciyorum. 3. gunumde baya guzel sutum geldi. bazi emzirme sonrasi artik mamaya gerek kalmiyor.
valla bende kasik biberon fln almistm ama gerek kalmadi . baiz seyleri saticam hic kullanamdan
Bebeğine senin sütünü veriyorlarsa yediklerine dikat et süt beynir ve ilaki sütünü sagmadan hurma ye 7 hurma sütün kalitesini artiriyor.. tezvakkitte kavuşursun inşaALLAH bebeğine ilk getirince eve kucağından indirmeyeceksin eminim miskokulu yavrunun benim gibiKizlar selam doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum oncelikle. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Yazmasam da okuyorum buraları girdikçe. Bugun oğlum 35 günlük oldu kuvezde hala kg almasını bekliyoruz onun dışında bi sorun yok Allaha şükür.
10 gündür hep aynı kg arasında gidip geliyor 10 gr alıyor 20 veriyor 40 alıyor 10 veriyor falan filan işte. Bu normal mi bilen var mı sormak istedim? 2 kgya ulasmaya çalışıyoruz ama bi durakladik suanda. Canim acayip sıkıldı. Sizlere danışmak istedim.
Üzülme şişi iniyir bizde hastaneden çıktığımızda 7 derece sarilikla 75 Gr doğum kilosu dan eksikle taburcu olduk.1 haftalıkken doktora gittiğimizde 14 olmuştu sarılık.bol bol emzir emzirdikden sonra mama ver.mama takviyesi olmadan olmuyor bazen.dun gittik doktora 8 e düşmüş sarılık doktor gayet iyi dedi herkesin başına geliyor.bende ilk çok ağladım durup durup düşünüp düşünüp sütüm gelmiyor diye.elimden geleni yapıyorum 3 şişe tahin bitirdim 2 şişe pekmez sular içiyorum sık sık emzirip sagiyirum banamisin demiyor gelmiyor öyle doyuracakadar süt hep aranıyor sıpa.Kızlar kontrolden geldim bebeğimde sarılık başlangıcı varmış mama takviyesi yapacağım sütüm yetmiyor demekkikiloda vermiş üzüldüm baya lohusalığo bugün tatmış oldum bebeğe bakamıyorum diye hastanede ağlama krizim tuttu
Diyetisyen bana 2 hurma dedi kuzumBebeğine senin sütünü veriyorlarsa yediklerine dikat et süt beynir ve ilaki sütünü sagmadan hurma ye 7 hurma sütün kalitesini artiriyor.. tezvakkitte kavuşursun inşaALLAH bebeğine ilk getirince eve kucağından indirmeyeceksin eminim miskokulu yavrunun benim gibi
Bilmiyorum inaninNe doktor hatası mi ozaman nasil oluyor
Mama dediğin gibi gerekli bana kes dedi ama geceleri vermeye devam edeceğim öğlende 1 kere vermeyi düşünüyorumÜzülme şişi iniyir bizde hastaneden çıktığımızda 7 derece sarilikla 75 Gr doğum kilosu dan eksikle taburcu olduk.1 haftalıkken doktora gittiğimizde 14 olmuştu sarılık.bol bol emzir emzirdikden sonra mama ver.mama takviyesi olmadan olmuyor bazen.dun gittik doktora 8 e düşmüş sarılık doktor gayet iyi dedi herkesin başına geliyor.bende ilk çok ağladım durup durup düşünüp düşünüp sütüm gelmiyor diye.elimden geleni yapıyorum 3 şişe tahin bitirdim 2 şişe pekmez sular içiyorum sık sık emzirip sagiyirum banamisin demiyor gelmiyor öyle doyuracakadar süt hep aranıyor sıpa.mecbur mama veriyorum.
Hayırlı olsun şimdiden tatlımSon kontrol son nstdeyim bende kızlar Allah izin verirse cuma sabah bebişi kucağıma alcam
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah25 ekimde sezaryen doğum yaptım kızlar bebeğim 2 haftalık oldu bile vakit nasıl geçti anlamadım. Allah bütün bekleyenlere kolaylık versin sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza. Günlerim ona her baktığımda ağlayarak bu benim kızım mı şimdi demekle geçiyor. Allah isteyen hakkıyla anne baba olacak olan herkese nasip etsin inşallah
Bakmaya bile kiyamiyorsun25 ekimde sezaryen doğum yaptım kızlar bebeğim 2 haftalık oldu bile vakit nasıl geçti anlamadım. Allah bütün bekleyenlere kolaylık versin sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza. Günlerim ona her baktığımda ağlayarak bu benim kızım mı şimdi demekle geçiyor. Allah isteyen hakkıyla anne baba olacak olan herkese nasip etsin inşallah
Ayşe Öner gaz masajı bu bize çok iyi geldi canımGazlı bebekler için tecrübeli annelerden öneriler bekliyorum.
Üstüme gaz masajları çayları müzikleri atın ruhen çökmek üzereyim bedenen direniyorum
Yağmur sesi dinlemekten durmadan çişim geliyor
Ne güzel ben de kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sütüm yetmez sarılık artar diye korkuyorum hafif var çünkü gözüm hep bezinde doyuyor mu diye sıpa da çok aranıyor beni şüpheye düşürüyor sütüm yetmiyor diyeBana mamayı kes dedi fakat ben geceleri vereceğim
Hadi sağlıkla gelsin inşallahSon kontrol son nstdeyim bende kızlar Allah izin verirse cuma sabah bebişi kucağıma alcam
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün25 ekimde sezaryen doğum yaptım kızlar bebeğim 2 haftalık oldu bile vakit nasıl geçti anlamadım. Allah bütün bekleyenlere kolaylık versin sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza. Günlerim ona her baktığımda ağlayarak bu benim kızım mı şimdi demekle geçiyor. Allah isteyen hakkıyla anne baba olacak olan herkese nasip etsin inşallah
Bir tanıdığımızın bebeği doğduktan sonra 400 gr vermişti bebek emerken çok fazla efor sarfediyormuş o yüzden emdiğinden kilo alamamış acaba sağıp mı verseniz kaşık ile ya da mama takviyesi iyi olacaktırBenimki 350 gr vermiş biraz fazla dedi o yüzden
Doktor biraz fazla gitmiş dedi o yüzdn üzülmüştüm
Evet kan aldılar alınca cocugun resmen kank çekildi kırmızı yanakları tam sarardı o zaman korktum ya hastaneye yatırırlarsa diye ama iyim şükür suands bol bol besleniyorum
Teşekkürler kızlar bol bol beslendim bebeme süt olsun diye
MuhteşemKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Etiketlemeyi bilmiyorum senin yazmanı bekliyordum.cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsunKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Bu arada o balon banada takılmıştı .geçecek ağrılarında merak etme .gelmiş geçmiş olsun tekrarEtiketlemeyi bilmiyorum senin yazmanı bekliyordum.cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun
Muhteşemgözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini
Sağ olun kızlar anneler kervanına ben de katıldım artıkEtiketlemeyi bilmiyorum senin yazmanı bekliyordum.cok sevindim hayırlı uğurlu olsun bahtı açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?