2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hayırlısı olsun artık tek isteğim kuvöze girmesin sağlıkla yanımda olsun yeter

Çok sağ ol canım, ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü doktor umduğumuzdan daha rahat geçti dedi, ama ne olur ne olmaz diye balon takmışlar. Balonu yarın yavaş yavaş çıkaracaklarmış duruma göre. Alttan kanamam bence baya yoğun var. Depend kilot kullanıyorum. Ağrım ilk başta çok çok fazla oldu ama şu an iyiyim. Kan da vermediler hiç. Ameliyatta gerek görmemişler sonrasında da kan değerlerim düşmemiş çok o yüzden vermediler. İnşallah sen de bir avazda kurtulursun

ay cok iyi kuzum
benimkide ilk gun biberonuda memeyide emmiyordu, cogniyordu. 2.-3. gun anca tam randimanli emdi.

Birde bir hemsire oyle emmedigini gorunce dr a soylemis dil veya dudak bagi belki vardir diye. dr gelip bakti ama yok dedi. bir kac gune ogrenir dedi ki oylede oldu .
İnatçı minik gelmedikçe kilo alıyor içerde beni zorla sezaryene sokturacak
kizz korkulu ruyan oldu sezeryan

MaşAllah bol bol emciklesin prenses sağlıklı kiloları olsun
Benimki gazlı yağmur sesi fön sesi dinlemekten gına geldi catlicam acmasamda gaz gelince kasılıyor 2 ucuda poklu
O kadar emmesine rağmen memede kalmasına rağmen sarılık oldu benim minik kuzum eğer yarın da değerler yükselirse hastaneye yatacak.O kadar üzüldüm ki gün boyu bugün mama başlattı doktor.Emdigi halde
(kaka ve çiş sorunu da yok) bebegimin sarılık olması çok garip geliyor dua et bize kuzum

Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn

HstanedeyiZ
Ne yaptınız canım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım

Reactions: 11K
canim cok gecmis olsun
surekli emzirmek aslinda sekeri dusmesin diye. sariligin direk beslenme ile alakasi olmadigini gecen konusuyorlardi ekim annelerinde.
saglikla atlataxaktir sariligi bebegin

Yok korkmuyorum artık gelsin de sezaryene de okey yani cumartesi kontrolde dese yarın sezaryen yapayım diye tamam derim

Ay ne güzel yazmışsın icim açıldı
Bir korku gelmisti cunku bana nedense
Kac haftaliksin suan
Benim perşembe kontrolum gun verir diye düşünüyorum artık
Tam 37 haftalik olacağım gittiğim zaman
Canım ben 38+2 yim bugün. O korkular bana da geliyor ama sonra diyorum ki geçecek. Sezaryen olacaksan sana da gün verir artık doktorun. Sağlıkla kavuşuruz inşallah

Ay ben de korktum dil bağı var mı diye bir kaç kere sordum yok dediler. Ama beni çocuk doktoru biraz korkuttu eğer emmezse yarına kadar yoğun bakıma alıp gözlem yapabiliriz dedi. Orda baya korktum ama çok şükür yavaş yavaş başladı emmeye. Sütüm ne kadar var bilmiyorum ama emmedikçe gelir diye umuyorum

Canım üzülme bebeklerin çoğu oluyor. İlk oğlumda 17 ile 4 gece yattık. Şimdi de Ege 16 lara çıkmıştı 1 gece fototerapi aldı zamanla düştü. Ama hala değeri 6 ve sıfırlanmadığı için uzamış sarılık olduğu için ek tetkikler yapıldı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı altından Bizim o nedenle uzamış. Sizde inşllah sadece sarılıktır hemencik bir haftaya toparlanır. Bol bol besle çabucak düşer

Eklentiler

• IMG_20221011_232457.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20221011_102617.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 82
Bugün 16.9 ile eve geldik.beslemem iyi diye düşünüyordum ama kg kaybı da doğumdan sonra fazla olunca bugün mama takviyesi aldık sanırım bir kaç gün kendini toplayana kadar mama vereceğim daha sonra keserim umarım çünkü beslenme dakikası olsun,uykusu,kakası herşey normal.Doymasa başka bir kriz yaşatır diye düşünüyorum.umarim bizim kizcemiz tez vakitte atlatır bu durumu bugün ilk kez çok panik oldum.Cidden evlatlarımıza geleceğine bize gelsin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…