Hayırlısı olsun artık tek isteğim kuvöze girmesin sağlıkla yanımda olsun yetercanim stresli olmak da tabikide cok etkiliyor.
sutumu sagarken guzel seyler dusun gozunu kapat. bebegini kucaginda emzirdigini, birlikte parkta oynaidginizi vs. biliyorum cok zor ama sen ne kadar olumli olmayi basarbilirsen sutun o kadar cabuk gelicektir.
bestlak damla kullaniyormusun ? dereotu da sutu cok arttiriyor.
kiz valla helal olsun sana .
benim daha ilk, annem bizle olmasa zicmistik
devlette cogu kisinin olcumu yanlis cikti diye hatirliyorum.
bana 2834 mu ne demislerdi en son ultrasonda , 2884 dogdu .
kolayliklar diliyorum canim, saglikla al kucagina yavrunu
kuzum hastanede bir gece isik kuvezinde hemencecik toparlicak . ayri kalmak cok zor ama gunlerce emzir bak izle diye stres olmaktansa , bie gunde halolacak hepsi. ne olur uzme kendini .
kalp atislari bebegin istedikleri duzende degildir diye canim.
benim de bazi nstlerimde cok iyi, bazilarinda kotu cikiyordu 38+4 de artik dogum yaptim bende.
Çok sağ ol canım, ameliyat yaklaşık 1 saat sürdü doktor umduğumuzdan daha rahat geçti dedi, ama ne olur ne olmaz diye balon takmışlar. Balonu yarın yavaş yavaş çıkaracaklarmış duruma göre. Alttan kanamam bence baya yoğun var. Depend kilot kullanıyorum. Ağrım ilk başta çok çok fazla oldu ama şu an iyiyim. Kan da vermediler hiç. Ameliyatta gerek görmemişler sonrasında da kan değerlerim düşmemiş çok o yüzden vermediler. İnşallah sen de bir avazda kurtulursunCanım geçmiş olsun öncelikle. Bebeğine Allah sağlık sıhhat versin. Maşallah size. Demek balon taktılar ne zaman çıkaracaklarmış acaba balonları söyledi mi doktor. Kanama durumun nasıl oldu ekstra kan verdiler mi?
İnatçı minik gelmedikçe kilo alıyor içerde beni zorla sezaryene sokturacakayy hadi insallah ya , her sabah girince once sana bakiyorum naptin diye
Amiin canımCanım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sağlıkla büyüsün bizlere de nasip olsun kavuşmalar
ay cok iyi kuzumSağ ol kuzumbenim sütüm bence var ama bebeğin emme refleksi azdı ama silikon uç ve bol çaba işe yavaş yavaş emmeye başladı senin dediğin kompostadan içiyorum bence faydalı baya, burdaki doktor milx drop diye bri damla verdi bestlak yerine bakalım olmadı bestlakı da denerim
kizz korkulu ruyan oldu sezeryanİnatçı minik gelmedikçe kilo alıyor içerde beni zorla sezaryene sokturacak
O kadar emmesine rağmen memede kalmasına rağmen sarılık oldu benim minik kuzum eğer yarın da değerler yükselirse hastaneye yatacak.O kadar üzüldüm ki gün boyu bugün mama başlattı doktor.Emdigi haldeMaşAllahbol bol emciklesin prenses sağlıklı kiloları olsun
Benimki gazlı yağmur sesi fön sesi dinlemekten gına geldi catlicamacmasamda gaz gelince kasılıyor 2 ucuda poklu
Ne yaptınız canım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarımHastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn
HstanedeyiZ
Çok teşekkür ederim canım şükür şu an daha iyiyimGözün aydın canım.Allah sizlere bağışlasın Ağrıların da bir an önce geçer inşallah
canim cok gecmis olsunO kadar emmesine rağmen memede kalmasına rağmen sarılık oldu benim minik kuzum eğer yarın da değerler yükselirse hastaneye yatacak.O kadar üzüldüm ki gün boyu bugün mama başlattı doktor.Emdigi halde
(kaka ve çiş sorunu da yok) bebegimin sarılık olması çok garip geliyor dua et bize kuzum
Yok korkmuyorum artık gelsin de sezaryene de okey yaniay cok iyi kuzum
benimkide ilk gun biberonuda memeyide emmiyordu, cogniyordu. 2.-3. gun anca tam randimanli emdi.
Birde bir hemsire oyle emmedigini gorunce dr a soylemis dil veya dudak bagi belki vardir diye. dr gelip bakti ama yok dedi. bir kac gune ogrenir dedi ki oylede oldu .
kizz korkulu ruyan oldu sezeryan
Canım ben 38+2 yim bugün. O korkular bana da geliyor ama sonra diyorum ki geçecek. Sezaryen olacaksan sana da gün verir artık doktorun. Sağlıkla kavuşuruz inşallahAy ne güzel yazmışsın icim açıldı
Bir korku gelmisti cunku bana nedense
Kac haftaliksin suan
Benim perşembe kontrolum gun verir diye düşünüyorum artık
Tam 37 haftalik olacağım gittiğim zaman
Ay ben de korktum dil bağı var mı diye bir kaç kere sordum yok dediler. Ama beni çocuk doktoru biraz korkuttu eğer emmezse yarına kadar yoğun bakıma alıp gözlem yapabiliriz dedi. Orda baya korktum ama çok şükür yavaş yavaş başladı emmeye. Sütüm ne kadar var bilmiyorum ama emmedikçe gelir diye umuyorumay cok iyi kuzum
benimkide ilk gun biberonuda memeyide emmiyordu, cogniyordu. 2.-3. gun anca tam randimanli emdi.
Birde bir hemsire oyle emmedigini gorunce dr a soylemis dil veya dudak bagi belki vardir diye. dr gelip bakti ama yok dedi. bir kac gune ogrenir dedi ki oylede oldu .
kizz korkulu ruyan oldu sezeryan
Canım üzülme bebeklerin çoğu oluyor. İlk oğlumda 17 ile 4 gece yattık. Şimdi de Ege 16 lara çıkmıştı 1 gece fototerapi aldı zamanla düştü. Ama hala değeri 6 ve sıfırlanmadığı için uzamış sarılık olduğu için ek tetkikler yapıldı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı altındanO kadar emmesine rağmen memede kalmasına rağmen sarılık oldu benim minik kuzum eğer yarın da değerler yükselirse hastaneye yatacak.O kadar üzüldüm ki gün boyu bugün mama başlattı doktor.Emdigi halde
(kaka ve çiş sorunu da yok) bebegimin sarılık olması çok garip geliyor dua et bize kuzum
Doktorumuz çiş için en az 4 kez dolu bez dedi. Kaka için bişey söylemiyo çünkü 10 güne kadar bebeklerin yapmaması normal kabul ediliyorKızlar ilk günler ne kadar kakalı ve çişli bez gerekir
Anladım canım bunla gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim bidaha göstermesinBende yapışıklık ta vardı rahmi korumak için takılıyor sanırım ameliyat sonrası kanama riskini azaltmak icin
Ya noluuuurrr tahmin yapar mısınızseninle aynı hafta ve günlerizbana bugünlerde sık sancı vuruyor. Vajinal muayeneden sonra muhtemelen sende de başlar
Bugün 16.9 ile eve geldik.beslemem iyi diye düşünüyordum ama kg kaybı da doğumdan sonra fazla olunca bugün mama takviyesi aldık sanırım bir kaç gün kendini toplayana kadar mama vereceğim daha sonra keserim umarım çünkü beslenme dakikası olsun,uykusu,kakası herşey normal.Doymasa başka bir kriz yaşatır diye düşünüyorum.umarim bizim kizcemiz tez vakitte atlatır bu durumu bugün ilk kez çok panik oldum.Cidden evlatlarımıza geleceğine bize gelsin ya.Canım üzülme bebeklerin çoğu oluyor. İlk oğlumda 17 ile 4 gece yattık. Şimdi de Ege 16 lara çıkmıştı 1 gece fototerapi aldı zamanla düştü. Ama hala değeri 6 ve sıfırlanmadığı için uzamış sarılık olduğu için ek tetkikler yapıldı. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı altındanBizim o nedenle uzamış. Sizde inşllah sadece sarılıktır hemencik bir haftaya toparlanır. Bol bol besle çabucak düşer
Bana kafa yapısı erkek gibi geldiYa noluuuurrr tahmin yapar mısınız
Katından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?