2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Üzme kendini. Geçecek inşallah

Kızlar selam. Uygulamada sorun yaşıyorum. Bildirim gelmiyor. Okumaya çalışıyorum ama atladiklarim olmuştur. Doğum yapanların gözü aydın. Bugün son kontrolüm vardı. Her şey normal şükürler olsun. Cuma günü saat 09.00da sezaryenle Görkem'ime kavuşacağım inşallah. Çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim darda bırakmasın. Sağlıklı olsunlar da sütmüş, gazmis hepsi geçecek inşallah tazecik anneler.

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım kolaylıklar diliyorum

Kızlar sabahtan beri regl sancısı gibi sancı vurup duruyo,lavaboda hafif kahverengi leke geldi nişan olabilir mi?

Evet muhtemelen nişan. Benim de geceden beri pembe renkli kanamalarım ve kahverengi akıntılarım var arada sancı da eşlik ediyor. Doktora gittim her şeyin normal olduğunu doğum sürecinin başladığını söyledi.

Canım doğum şişliği gitmiştir üzülme çok normal ilk başlarda kilo vermeleri
Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn
HstanedeyiZ

Sancınız nasıl böyle belli aralıklarla mı geliyor?

Benimkini yatırdı kuzu ya ilerlemessin dedi
Bana mamayu hiç söulemediler keşke söyleselerdi
Mamaya başladık doktor önerisiyle günde 2,3 kez ver dedi
Moralini bozma canım, benimkinde de var sütüm yettiği halde oldu. Doğumdan sonra kilo vermesi normal de senin ki sonradan mı verdi?
Benimki hastaneden cıkarken sadexe 50 gr eksik çıktı ondan sonra verdi toplaem 270. gr yapıyor aslında
Evet öyleymiş o kadar üzüldüm ki aslında değeri korkacak kadar kötğ değilmiş
Humana emziren anne çayı çok önerdiler bende bugün geldi içtim tadı çok güzel inşallah faydasını görürüm bende
Kullanıyorum onu bestlak damlada kullanıcam

Sancınız nasıl böyle belli aralıklarla mı geliyor?

düzenli değil. Bazen 5 dakikada bir bazen de 20 dakikada bir. Suyum gelmediği için beklemedeyiz şimdilik. Ama bu gece bir aksiyon olacak gibi :)
Sancı dediğim şey ise bazen adet kanaması gibi bazen de karnımın tamamen sertleşmesi şeklinde. Emin olamıyorum hangisi gerçek sancı. Sizinki sadece adet kanaması şeklinde mi?

Üzülme canım çok çabuk toparliyorlar İnanki

1 kere kanama yaşadım ,temizlik filan yapmıştım, sonrasında bedenimi zorlayacak hiç bişey yapmadım bı daha da olmadi
Ben 14. Haftada yasadım 2gun surdu sobra lekelenmem oldu suan hala kanama alanı var dıyolar az bi ama suan kesildi lekelenme bakalım hayırlısı inşallah saglıkla sizin haftalarınıza gelmeyı nasip etsin rabbim , sizde saglıkla kolaylıkla kucagınıza alın inşallah

Reactions: kgm
Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn

HstanedeyiZ
Canim hic uzulme ben iki gece yattim sariliktan hastanede yazmistim hatta burada. Mavi isik altinda kaldik iki sefer sukur 16 lardan dustu degerimiz. Sutum vardi ama azdi yetmiyordu mama takviyesi yaptik

Canım geçmiş olsun öncelikle. Bebeğine Allah sağlık sıhhat versin. Maşallah size. Demek balon taktılar ne zaman çıkaracaklarmış acaba balonları söyledi mi doktor. Kanama durumun nasıl oldu ekstra kan verdiler mi?

Kasım ayı doğum bekleyen som üç beş kişi kaldık heralldeee. Herkes emme gaz konuşmalarına gectiii. Biz hala kilo aldımi doğum nezamn olcak o konulardayimm..gün bile alamadım daha
Sorma. Bugün doktorum bile ümidi kesti nasıl rahat yürüyorsun doğurmayacak mısın daha diyor
Yarın günüm doluyor 1 hafta daha bekleyeceğiz sonra değerlendireceğiz sezaryen mi olacak ne olacak

Sorma. Bugün doktorum bile ümidi kesti nasıl rahat yürüyorsun doğurmayacak mısın daha diyor
Yarın günüm doluyor 1 hafta daha bekleyeceğiz sonra değerlendireceğiz sezaryen mi olacak ne olacak
İns kısa zamnda günlerimizi alırız yaaa Benim sezeryan olcak ama günüm belli değil. 37.haftada doğum olcak diye temizlik yaptırmıştım ev kirlendi perşembe yardımcı kadın yeniden gelecek o derece yok tabiii

Kısa sürede toparlar inşallah, bana da kilo alıyor diye mamayı vermedi. Acil şifalar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…