- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Üzme kendini. Geçecek inşallahDun dogum yaptim.38haftalik sezeryanla.bebegin cigerlerinde su oldugundan hiriltisi vardi normalden hizli nefes aldigindan yogun bakimda kuvoze alindi..sutum sikinca var ama makinayla gelmiyor.napsam cikaramadim.kizimi gordum bugun makinalara bagli moralim cok bozuldu.bu surecte sutumu nasil sagabilirim?elimden bisey gelmedikce daha kotu oluyorum.bikac kez emzirmiatim dogumdan sonra daha kavusamadan ayrildik nolur dua edin bize
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım kolaylıklar diliyorumKızlar selam. Uygulamada sorun yaşıyorum. Bildirim gelmiyor. Okumaya çalışıyorum ama atladiklarim olmuştur. Doğum yapanların gözü aydın. Bugün son kontrolüm vardı. Her şey normal şükürler olsun. Cuma günü saat 09.00da sezaryenle Görkem'ime kavuşacağım inşallah. Çok heyecanlıyımAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim darda bırakmasın. Sağlıklı olsunlar da sütmüş, gazmis hepsi geçecek inşallah tazecik anneler.
Kızlar sabahtan beri regl sancısı gibi sancı vurup duruyo,lavaboda hafif kahverengi leke geldi nişan olabilir mi?
Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğnCanım doğum şişliği gitmiştir üzülme çok normal ilk başlarda kilo vermeleri
HstanedeyiZsagol kuzumsende hayirlisiyla saglikla al kucagina kokunun tarifi yok ya
canm tecrubeli degilim ama yediklerime dikkat ediyorum.Bir arkadasim da yemeklerim de bol bol kimyon kullanmami soyledi.
diger bir arkadasim da bu sut arttirmak icin olan caylarin bazilarinin bebege gaz yaptigini soyledi.
canim nicin uuzluyorsun, bebeklerin %99 sarilkk oluyor zaten.
Bana hastanedne cikmadan , sarilik belirtisi gorursen getir hic ev de ugrasip ne bebegi yor ne de kendini dediler .
Ben dogumdan beri hem bestlak damla hem de komposta iciyorum. 3. gunumde baya guzel sutum geldi. bazi emzirme sonrasi artik mamaya gerek kalmiyor.
valla bende kasik biberon fln almistm ama gerek kalmadi . baiz seyleri saticam hic kullanamdan
1 kere kanama yaşadım ,temizlik filan yapmıştım, sonrasında bedenimi zorlayacak hiç bişey yapmadım bı daha da olmadiAyyy masallah umut oldunuz tesekkur ederimlekelenme kanama vb yasamısmıydınız peki
Sancınız nasıl böyle belli aralıklarla mı geliyor?Evet muhtemelen nişan. Benim de geceden beri pembe renkli kanamalarım ve kahverengi akıntılarım var arada sancı da eşlik ediyor. Doktora gittim her şeyin normal olduğunu doğum sürecinin başladığını söyledi.
Benimkini yatırdı kuzu ya11K
Kuzum benim üzülme yalnız değilsin hepimiz değişik zorluklar yaşıyoruz benim bebistede sarılık var önce bende üzüldüm ağladımda hergün ciltten teste götürdüm 15 günü atlatinca düşüyor
Bana mamayu hiç söulemediler keşke söyleselerdiÜzülme şişi iniyir bizde hastaneden çıktığımızda 7 derece sarilikla 75 Gr doğum kilosu dan eksikle taburcu olduk.1 haftalıkken doktora gittiğimizde 14 olmuştu sarılık.bol bol emzir emzirdikden sonra mama ver.mama takviyesi olmadan olmuyor bazen.dun gittik doktora 8 e düşmüş sarılık doktor gayet iyi dedi herkesin başına geliyor.bende ilk çok ağladım durup durup düşünüp düşünüp sütüm gelmiyor diye.elimden geleni yapıyorum 3 şişe tahin bitirdim 2 şişe pekmez sular içiyorum sık sık emzirip sagiyirum banamisin demiyor gelmiyor öyle doyuracakadar süt hep aranıyor sıpa.mecbur mama veriyorum.
Mamaya başladık doktor önerisiyle günde 2,3 kez ver dediBir tanıdığımızın bebeği doğduktan sonra 400 gr vermişti bebek emerken çok fazla efor sarfediyormuş o yüzden emdiğinden kilo alamamış acaba sağıp mı verseniz kaşık ile ya da mama takviyesi iyi olacaktır
Benimki hastaneden cıkarken sadexe 50 gr eksik çıktı ondan sonra verdi toplaem 270. gr yapıyor aslındaMoralini bozma canım, benimkinde de var sütüm yettiği halde oldu. Doğumdan sonra kilo vermesi normal de senin ki sonradan mı verdi?
Evet öyleymiş o kadar üzüldüm kiKuzum 2400 doğum yaptım 3.gun 2195 olmuştu sarılık daha hastanedeyken 16lardaydi bu çocuk zayıflıyor bilmem ne dediler okadar üzüldüm ki kuzenimin eşi megamedipolde yenidoğan bölümünde hemşire ne zayıflaması çocuğun ödemi gidiyor çocuk artık doğdu cis kaka yapıyor dedi dün doktora gittik 2340 olmuş daha doğum kilosuna gelemedi bile Perşembe 15 günlük olacak doktorumuz Perşembe doğum kilosunu geçer dedi sarılık 14.8_13.9 dünde 7.9 olmuştu emzirince geçiyor büyüdükçe bide tabiki uzulme
Kullanıyorum onu bestlak damlada kullanıcamHumana emziren anne çayı çok önerdiler bende bugün geldi içtim tadı çok güzel inşallah faydasını görürüm bende
Sancınız nasıl böyle belli aralıklarla mı geliyor?
Üzülme canım çok çabuk toparliyorlar İnankiBenimkini yatırdı kuzu yailerlemessin dedi
Bana mamayu hiç söulemediler keşke söyleselerdi
Mamaya başladık doktor önerisiyle günde 2,3 kez ver dedi
Benimki hastaneden cıkarken sadexe 50 gr eksik çıktı ondan sonra verdi toplaem 270. gr yapıyor aslında
Evet öyleymiş o kadar üzüldüm kiaslında değeri korkacak kadar kötğ değilmiş
Kullanıyorum onu bestlak damlada kullanıcam
Ben 14. Haftada yasadım 2gun surdu sobra lekelenmem oldu suan hala kanama alanı var dıyolar az bi ama suan kesildi lekelenme bakalım hayırlısı inşallah saglıkla sizin haftalarınıza gelmeyı nasip etsin rabbim , sizde saglıkla kolaylıkla kucagınıza alın inşallah1 kere kanama yaşadım ,temizlik filan yapmıştım, sonrasında bedenimi zorlayacak hiç bişey yapmadım bı daha da olmadi
Canim hic uzulme ben iki gece yattim sariliktan hastanede yazmistim hatta burada. Mavi isik altinda kaldik iki sefer sukur 16 lardan dustu degerimiz. Sutum vardi ama azdi yetmiyordu mama takviyesi yaptikHastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn
HstanedeyiZ
Bende yapışıklık ta vardı rahmi korumak için takılıyor sanırım ameliyat sonrası kanama riskini azaltmak icinBana takılmadi canim neden taktılar acaba size
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah2
2756 doğdu canım boyu da 49 cm minnak bir kelebek
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bebeğine Allah sağlık sıhhat versin. Maşallah size. Demek balon taktılar ne zaman çıkaracaklarmış acaba balonları söyledi mi doktor. Kanama durumun nasıl oldu ekstra kan verdiler mi?Kızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Sorma. Bugün doktorum bile ümidi kesti nasıl rahat yürüyorsun doğurmayacak mısın daha diyorKasım ayı doğum bekleyen som üç beş kişi kaldık heralldeee. Herkes emme gaz konuşmalarına gectiii. Biz hala kilo aldımi doğum nezamn olcak o konulardayimm..gün bile alamadım daha
İns kısa zamnda günlerimizi alırız yaaa Benim sezeryan olcak ama günüm belli değil. 37.haftada doğum olcak diye temizlik yaptırmıştım ev kirlendi perşembe yardımcı kadın yeniden gelecek o derece yok tabiiiSorma. Bugün doktorum bile ümidi kesti nasıl rahat yürüyorsun doğurmayacak mısın daha diyor
Yarın günüm doluyor 1 hafta daha bekleyeceğiz sonra değerlendireceğiz sezaryen mi olacak ne olacak
Kısa sürede toparlar inşallah, bana da kilo alıyor diye mamayı vermedi. Acil şifalar diliyorum canımBenimkini yatırdı kuzu yailerlemessin dedi
Bana mamayu hiç söulemediler keşke söyleselerdi
Mamaya başladık doktor önerisiyle günde 2,3 kez ver dedi
Benimki hastaneden cıkarken sadexe 50 gr eksik çıktı ondan sonra verdi toplaem 270. gr yapıyor aslında
Evet öyleymiş o kadar üzüldüm kiaslında değeri korkacak kadar kötğ değilmiş
Kullanıyorum onu bestlak damlada kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?