Çok teşekkür ederim canım inşallah tez vakitte atlatır.bende bir tek beslenme ile ilgili sanıyordum doktor da mama ver dedikçe delirdim haliyle ben orayı bir kolocan edeyim belki bulurum aradigim tecrübe etmiş kişilericanim cok gecmis olsun
surekli emzirmek aslinda sekeri dusmesin diye. sariligin direk beslenme ile alakasi olmadigini gecen konusuyorlardi ekim annelerinde.
saglikla atlataxaktir sariligi bebegin
Aynı bahsettiğin kasılmaları yaşıyorum bende bir 10 dakikda geliyor bi yarım saatte anlamadım bende valla yaBende kanama yok su nisan gelmesi vs yok ama artk gun icinde kasilmam arttim bazen 10 dk.da bir sonra bakiyorum yqrim saat sonra vs. Sonra uzun sure olmayabiliyo amq kqrnim toplanip sertlesiyo ve bel cukuruna agri giriyo biraz
Amin canimAnladım canım bunla gelmiş geçmiş olsun inşallah Rabbim bidaha göstermesin
Canım bugün ilk muayenemiz vardı bebeğim 4 günlük oldu. Doktor 6 saatte 1 idrar yapması gerektiğini söyledi sağlıklı bebekler öyle olurmuş. Tekin edeceksiniz dedi. Sağlıklı olan bu dedi. Gün için de kaka yapmaması normal dedi. Kanlı kaka olursa hemen getirin dedi.Kızlar ilk günler ne kadar kakalı ve çişli bez gerekir
Bende yanımdayım böyle odanın içindecanim stresli olmak da tabikide cok etkiliyor.
sutumu sagarken guzel seyler dusun gozunu kapat. bebegini kucaginda emzirdigini, birlikte parkta oynaidginizi vs. biliyorum cok zor ama sen ne kadar olumli olmayi basarbilirsen sutun o kadar cabuk gelicektir.
bestlak damla kullaniyormusun ? dereotu da sutu cok arttiriyor.
kiz valla helal olsun sana .
benim daha ilk, annem bizle olmasa zicmistik
devlette cogu kisinin olcumu yanlis cikti diye hatirliyorum.
bana 2834 mu ne demislerdi en son ultrasonda , 2884 dogdu .
kolayliklar diliyorum canim, saglikla al kucagina yavrunu
kuzum hastanede bir gece isik kuvezinde hemencecik toparlicak . ayri kalmak cok zor ama gunlerce emzir bak izle diye stres olmaktansa , bie gunde halolacak hepsi. ne olur uzme kendini .
kalp atislari bebegin istedikleri duzende degildir diye canim.
benim de bazi nstlerimde cok iyi, bazilarinda kotu cikiyordu 38+4 de artik dogum yaptim bende.
İyiyiz çok şükür emiyor çok fark etmedi gözleei kapalı kuzumun sadece stresten başım ağrıyor ama halledeceğim inşallah emiyor bezini alıp ger yerine ısığın altına koyuyorumNe yaptınız canım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım
Canım kendine stres yapma rahatla bak sen de yanındasın bebişin çok da yüksek değil değeri yarına hemen fark eder İnan ki güzel düşün güzel olsunİyiyiz çok şükür emiyor çok fark etmedi gözleei kapalı kuzumun sadece stresten başım ağrıyor ama halledeceğim inşallah emiyor bezini alıp ger yerine ısığın altına koyuyorum
Şifa olsun tontisime hiç dert etme fototerapi çok iyi geliyorBende yanımdayım böyle odanın içinde
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. En kısa zamanda ağrılarında hemen geçer inşallah. Yürümeye başlayınca sık sık yürü o şekilde çabucak toparlanırsınKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Daha iyi olacak Allah'ın izniyle miniğin canım benim üzülme sütünü etkilemesinİyiyiz çok şükür emiyor çok fark etmedi gözleei kapalı kuzumun sadece stresten başım ağrıyor ama halledeceğim inşallah emiyor bezini alıp ger yerine ısığın altına koyuyorum
Şifa olsun inşallah. Üzülme canım toparlar hemenBende yanımdayım böyle odanın içinde
Çok geçmiş olsun canım. Üzme kendini. Çocuğu bebek yaşıyor bu durumu. Bir an önce toparlanır inşallahBende yanımdayım böyle odanın içinde
Yaaa hadi amin benim gönlümden de o geçiyor hemde çokBana kafa yapısı erkek gibi geldi
Canım benimde bı türlü gelmiyo kızım ya dört gözle sanciyi bekliyorum yok yani 39 haftadaym ben dün akşam.bole sancı gbi bsey hisstm kabız oluyor gbi oldum ben ama bugün geçti o seninki de buna benzermydoKızlar bu kasılma nasıl bi şey ya. Bazen sanki karnımın altını içerden biri sıkıyor be bırakıyor gibi oluyor bu kasılma ise sancı ne ? Off gelmiyor kızçem
Sen de normal düşünüyorsun sanırımKızlar bu kasılma nasıl bi şey ya. Bazen sanki karnımın altını içerden biri sıkıyor be bırakıyor gibi oluyor bu kasılma ise sancı ne ? Off gelmiyor kızçem
Sağlıkla kavuşun inşallah kız erkek hiç farketmiyor belli olunca yazın merak ettim ben deYaaa hadi amin benim gönlümden de o geçiyor hemde çok
Aynen canım en kısa zamanda hayırla sağlık la dogurun inşaAllahSağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza
Sağol canım. Ben daha büyük olacak sanıyordum böyle küçücük tatlı bebek ki kıyamıyorum bakmalara. Yaşananlar biraz ağır geldi ama bebeğim için toparlıyorum çok şükür daha iyiyim. Sağlıklı doğdular çok şükür kilo da alacaklarGeçmiş olsun canım talihsizlik olmuş ama sen moralini yüksek tut artık sana ihtiyacı olan bir nefes var yanında onun için iyi olmalısın bebekler ödem atıyor doğunca benimkide hemen 200 Gr vermişti 13 günlük olduk daha doğduğu kiloya ulaşamadık sağlıklı olsunda büyür diyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?