2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim cok gecmis olsun
surekli emzirmek aslinda sekeri dusmesin diye. sariligin direk beslenme ile alakasi olmadigini gecen konusuyorlardi ekim annelerinde.
saglikla atlataxaktir sariligi bebegin
Çok teşekkür ederim canım inşallah tez vakitte atlatır.bende bir tek beslenme ile ilgili sanıyordum doktor da mama ver dedikçe delirdim haliyle ben orayı bir kolocan edeyim belki bulurum aradigim tecrübe etmiş kişileri

Bende kanama yok su nisan gelmesi vs yok ama artk gun icinde kasilmam arttim bazen 10 dk.da bir sonra bakiyorum yqrim saat sonra vs. Sonra uzun sure olmayabiliyo amq kqrnim toplanip sertlesiyo ve bel cukuruna agri giriyo biraz
Aynı bahsettiğin kasılmaları yaşıyorum bende bir 10 dakikda geliyor bi yarım saatte anlamadım bende valla ya

Kızlar bugün bebek aşırı aşağıya baskı yapıyor ya sanki her an suyum gelecek gibi ama hiç böyle bi şey yaşamadığım için de bilmiyorum ilk doğumum da su falan gelmeden sezaryen olmuştu

Reactions: 11K
Kızlar ilk günler ne kadar kakalı ve çişli bez gerekir
Canım bugün ilk muayenemiz vardı bebeğim 4 günlük oldu. Doktor 6 saatte 1 idrar yapması gerektiğini söyledi sağlıklı bebekler öyle olurmuş. Tekin edeceksiniz dedi. Sağlıklı olan bu dedi. Gün için de kaka yapmaması normal dedi. Kanlı kaka olursa hemen getirin dedi.

Reactions: 11K
Bende yanımdayım böyle odanın içinde

Eklentiler

• IMG_20221108_170111.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 76
Ne yaptınız canım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım
İyiyiz çok şükür emiyor çok fark etmedi gözleei kapalı kuzumun sadece stresten başım ağrıyor ama halledeceğim inşallah emiyor bezini alıp ger yerine ısığın altına koyuyorum

İyiyiz çok şükür emiyor çok fark etmedi gözleei kapalı kuzumun sadece stresten başım ağrıyor ama halledeceğim inşallah emiyor bezini alıp ger yerine ısığın altına koyuyorum
Canım kendine stres yapma rahatla bak sen de yanındasın bebişin çok da yüksek değil değeri yarına hemen fark eder İnan ki güzel düşün güzel olsun

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. En kısa zamanda ağrılarında hemen geçer inşallah. Yürümeye başlayınca sık sık yürü o şekilde çabucak toparlanırsın

Daha iyi olacak Allah'ın izniyle miniğin canım benim üzülme sütünü etkilemesin

Kızlar bu kasılma nasıl bi şey ya. Bazen sanki karnımın altını içerden biri sıkıyor be bırakıyor gibi oluyor bu kasılma ise sancı ne ? Off gelmiyor kızçem

Kızlar bu kasılma nasıl bi şey ya. Bazen sanki karnımın altını içerden biri sıkıyor be bırakıyor gibi oluyor bu kasılma ise sancı ne ? Off gelmiyor kızçem
Canım benimde bı türlü gelmiyo kızım ya dört gözle sanciyi bekliyorum yok yani 39 haftadaym ben dün akşam.bole sancı gbi bsey hisstm kabız oluyor gbi oldum ben ama bugün geçti o seninki de buna benzermydo

Sağol canım. Ben daha büyük olacak sanıyordum böyle küçücük tatlı bebek ki kıyamıyorum bakmalara. Yaşananlar biraz ağır geldi ama bebeğim için toparlıyorum çok şükür daha iyiyim. Sağlıklı doğdular çok şükür kilo da alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…