Ay ne güzel yazmışsın icim açıldıKızlar selam. Uygulamada sorun yaşıyorum. Bildirim gelmiyor. Okumaya çalışıyorum ama atladiklarim olmuştur. Doğum yapanların gözü aydın. Bugün son kontrolüm vardı. Her şey normal şükürler olsun. Cuma günü saat 09.00da sezaryenle Görkem'ime kavuşacağım inşallah. Çok heyecanlıyımAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim darda bırakmasın. Sağlıklı olsunlar da sütmüş, gazmis hepsi geçecek inşallah tazecik anneler.
. ekim annelerinde sunshine in tarifi.Ne kompostosu içiyorsun canım.
ben valla veriyorum.Bana mamayı kes dedi fakat ben geceleri vereceğim
su tuvalet dongusu ne zamn biticek
afiyet olsun canim , insallah digerlerindeki gibi sende de ise yararKimyon çayına başladım kuzum
Yemeklerede 1 çay kaşığı atacağım
hayirli olsun canimmmKızlar DOĞURDUMçok şükür ikimiz de iyiyiz benim ameliyat sonrası çoook ağrım oldu ama bana balon takıldı doktor o yüzden normale göre daha çok ağrın olur dedi ağır ağrı kesiciler yaptı yeni yeni kendime geldim. Daha yürümedim. Bebişim kucağımda ama emmiyor sütüm geldi ilk başta damla damla ama emme refleksi zayıf, çok uğraştık hemşireler ile ama sonunda mama verdik biraz. Ama sanırım ilk sütü almış biraz kan şekeri güzeldi. Şu an tek derdimiz meme emmemesi ama düzelir umarım. Gerçekten çok tatlı, sürekli kucağımda tutmak istiyorum şu an hala ağrılarım var ama buna da şükür diyorum. Bu arada spinal oldum ve ameliyat esnasında hiç acı ağrı duymadım, bi ara midem çok bulandı sonra sakinleştirici verdiler.
Üzülme canım çok çabuk toparliyorlar İnanki
Ah bende o evreye geçsem artikKızlar nasıl gidiyor uykusuz geceler
Bende kanama yok su nisan gelmesi vs yok ama artk gun icinde kasilmam arttim bazen 10 dk.da bir sonra bakiyorum yqrim saat sonra vs. Sonra uzun sure olmayabiliyo amq kqrnim toplanip sertlesiyo ve bel cukuruna agri giriyo birazdüzenli değil. Bazen 5 dakikada bir bazen de 20 dakikada bir. Suyum gelmediği için beklemedeyiz şimdilik. Ama bu gece bir aksiyon olacak gibi :)
Sancı dediğim şey ise bazen adet kanaması gibi bazen de karnımın tamamen sertleşmesi şeklinde. Emin olamıyorum hangisi gerçek sancı. Sizinki sadece adet kanaması şeklinde mi?
Canım doğumun nasıl geçti inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.Hepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricemdualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
37 artı kactasin? Ben yqrin itibariyle 37+3Ay ne güzel yazmışsın icim açıldı
Bir korku gelmisti cunku bana nedense
Kac haftaliksin suan
Benim perşembe kontrolum gun verir diye düşünüyorum artık
Tam 37 haftalik olacağım gittiğim zaman
Kanala girmis mi ki ?Sorma. Bugün doktorum bile ümidi kesti nasıl rahat yürüyorsun doğurmayacak mısın daha diyor
Yarın günüm doluyor 1 hafta daha bekleyeceğiz sonra değerlendireceğiz sezaryen mi olacak ne olacak
canim stresli olmak da tabikide cok etkiliyor.Dun dogum yaptim.38haftalik sezeryanla.bebegin cigerlerinde su oldugundan hiriltisi vardi normalden hizli nefes aldigindan yogun bakimda kuvoze alindi..sutum sikinca var ama makinayla gelmiyor.napsam cikaramadim.kizimi gordum bugun makinalara bagli moralim cok bozuldu.bu surecte sutumu nasil sagabilirim?elimden bisey gelmedikce daha kotu oluyorum.bikac kez emzirmiatim dogumdan sonra daha kavusamadan ayrildik nolur dua edin bize
kiz valla helal olsun sana .Bunun x2 versiyonunu yaşıyorumAlgılarım kapandı sorulana cevap veremiyorum, okuduğumu anlamıyorum Uykusuz her gece Biri uyusa diğeri uyanıyor. Aman iyi olsunlar da sabah oluyo unutuyom hepsini, içime sokasım geliyor miniklerimi. Koklamaya doyamıyorum Ama gece ufak bir sinir harbi yaşatıyolar
devlette cogu kisinin olcumu yanlis cikti diye hatirliyorum.Kızlar bana geçen çarşamba özelde kendi doktorum bebek 2900 dedi bugün devlette 3400 dedi doktor ortaya karışık bi şey doğsa bari ikisi de gerçekçi gelmiyor
kolayliklar diliyorum canim, saglikla al kucagina yavrunuKızlar selam. Uygulamada sorun yaşıyorum. Bildirim gelmiyor. Okumaya çalışıyorum ama atladiklarim olmuştur. Doğum yapanların gözü aydın. Bugün son kontrolüm vardı. Her şey normal şükürler olsun. Cuma günü saat 09.00da sezaryenle Görkem'ime kavuşacağım inşallah. Çok heyecanlıyımAllah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim darda bırakmasın. Sağlıklı olsunlar da sütmüş, gazmis hepsi geçecek inşallah tazecik anneler.
kuzum hastanede bir gece isik kuvezinde hemencecik toparlicak . ayri kalmak cok zor ama gunlerce emzir bak izle diye stres olmaktansa , bie gunde halolacak hepsi. ne olur uzme kendini .Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn
HstanedeyiZ
kalp atislari bebegin istedikleri duzende degildir diye canim.Kızlar yarın sabah sezeryanla alacak doktor, nst takibi yapıyo 1 haftadır 5 kere filan girdik 1 tanesi ancak düzgün çıktı ve doktor 38 haftayı doldurduğumuz için beklemek istemedi
Yok hafif lekelenme ve dediğiniz gibi düzensiz gelen sancılar tıpkı adet sancısı gibi,bende bu gece bişeyler olacak gibi hissediyorum sancıların sıklaşmasını ve şiddetlenmesini bekliyorum,kasılmalarım oluyo ve ağrısı belime kasıklarıma vuruyo bakalım ne olacak :)düzenli değil. Bazen 5 dakikada bir bazen de 20 dakikada bir. Suyum gelmediği için beklemedeyiz şimdilik. Ama bu gece bir aksiyon olacak gibi :)
Sancı dediğim şey ise bazen adet kanaması gibi bazen de karnımın tamamen sertleşmesi şeklinde. Emin olamıyorum hangisi gerçek sancı. Sizinki sadece adet kanaması şeklinde mi?
Perşembe 37+037 artı kactasin? Ben yqrin itibariyle 37+3
Amin canim Allah razı olsun darısı sizlerin başına olsunGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim canım Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsinSanslisin valla masallah size canim senij adina sevindim darisi biz kalanlara
ayy hadi insallah ya , her sabah girince once sana bakiyorum naptin diyeKızlar ne güzel bebislerinize kavustunuz darısı biz bekleyenlerin başınaartık dizlerim ağrıyor squat yaparken pilates topunun üstündeyim şuan daire çizip duruyorum gel kavusalim artık
Sağlıkla büyütün inşallah darısı başımızaTeşekkür ederim canım Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin
Perşembe 37+0
Gun verir mi acaba
Insallah canim sen de sagolTeşekkür ederim canım Rabbim sizlerede kolay doğumlar nasip etsin
Sağ ol kuzum. ekim annelerinde sunshine in tarifi.
kuru meyvelerden yapiyoruz. erik, kayisi, hurma , incir, uzum, cubuk tarcin , hepsini ufak ufak dograyip kaynatiyorsun. ben seker eklemiyorum ama ekleyebilirsin.
ben valla veriyorum.
gece dikis yerlerim cok kotuydum kucagimda tutacak dermanim yoktu verdik mama.
cok sukur meme reddi olmadigi icin ben cok yoruldugum zamanlarda ve memedeki sutun yetmedigi zamanlarda mama vericem.
su tuvalet dongusu ne zamn biticek
afiyet olsun canim , insallah digerlerindeki gibi sende de ise yarar
hayirli olsun canimmm
kuzum benm sutum bestlak damla , komposto, dereotu ve bol su destegiyle anca 3. gunde tam anlamiyla geldi. mama verdik , hala da bazen yetmediginde sutum yada dikislerim cok agridiginda kucagima alamadigim da veriyorum mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?