2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ne güzel yazmışsın icim açıldı
Bir korku gelmisti cunku bana nedense
Kac haftaliksin suan
Benim perşembe kontrolum gun verir diye düşünüyorum artık
Tam 37 haftalik olacağım gittiğim zaman

Ne kompostosu içiyorsun canım.
. ekim annelerinde sunshine in tarifi.
kuru meyvelerden yapiyoruz. erik, kayisi, hurma , incir, uzum, cubuk tarcin , hepsini ufak ufak dograyip kaynatiyorsun. ben seker eklemiyorum ama ekleyebilirsin.
Bana mamayı kes dedi fakat ben geceleri vereceğim
ben valla veriyorum.
gece dikis yerlerim cok kotuydum kucagimda tutacak dermanim yoktu verdik mama.
cok sukur meme reddi olmadigi icin ben cok yoruldugum zamanlarda ve memedeki sutun yetmedigi zamanlarda mama vericem.
Spicelover

Bol su içince her emzirme öncesi sonrası
Yiyeceklere saldırma olmuyor
su tuvalet dongusu ne zamn biticek
Kimyon çayına başladım kuzum
Yemeklerede 1 çay kaşığı atacağım
afiyet olsun canim , insallah digerlerindeki gibi sende de ise yarar
hayirli olsun canimmm
kuzum benm sutum bestlak damla , komposto, dereotu ve bol su destegiyle anca 3. gunde tam anlamiyla geldi. mama verdik , hala da bazen yetmediginde sutum yada dikislerim cok agridiginda kucagima alamadigim da veriyorum mama

Bende kanama yok su nisan gelmesi vs yok ama artk gun icinde kasilmam arttim bazen 10 dk.da bir sonra bakiyorum yqrim saat sonra vs. Sonra uzun sure olmayabiliyo amq kqrnim toplanip sertlesiyo ve bel cukuruna agri giriyo biraz

Hepinize merhaba kızlar, bugun altıbucukta doğuma giricem dualarınızı eksik etmeyin olur mu coook heyecanlıyım Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım doğumun nasıl geçti inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.

canim stresli olmak da tabikide cok etkiliyor.
sutumu sagarken guzel seyler dusun gozunu kapat. bebegini kucaginda emzirdigini, birlikte parkta oynaidginizi vs. biliyorum cok zor ama sen ne kadar olumli olmayi basarbilirsen sutun o kadar cabuk gelicektir.

bestlak damla kullaniyormusun ? dereotu da sutu cok arttiriyor.
kiz valla helal olsun sana .
benim daha ilk, annem bizle olmasa zicmistik
Kızlar bana geçen çarşamba özelde kendi doktorum bebek 2900 dedi bugün devlette 3400 dedi doktor ortaya karışık bi şey doğsa bari ikisi de gerçekçi gelmiyor
devlette cogu kisinin olcumu yanlis cikti diye hatirliyorum.
bana 2834 mu ne demislerdi en son ultrasonda , 2884 dogdu .
kolayliklar diliyorum canim, saglikla al kucagina yavrunu
Hastaneden aradılar sarılığı 17 çıkmış enfeksiyon yok tedbir amaçlı yaptıralım dediler hastadeyiz bugğn

HstanedeyiZ
kuzum hastanede bir gece isik kuvezinde hemencecik toparlicak . ayri kalmak cok zor ama gunlerce emzir bak izle diye stres olmaktansa , bie gunde halolacak hepsi. ne olur uzme kendini .
Kızlar yarın sabah sezeryanla alacak doktor, nst takibi yapıyo 1 haftadır 5 kere filan girdik 1 tanesi ancak düzgün çıktı ve doktor 38 haftayı doldurduğumuz için beklemek istemedi
kalp atislari bebegin istedikleri duzende degildir diye canim.
benim de bazi nstlerimde cok iyi, bazilarinda kotu cikiyordu 38+4 de artik dogum yaptim bende.

Yok hafif lekelenme ve dediğiniz gibi düzensiz gelen sancılar tıpkı adet sancısı gibi,bende bu gece bişeyler olacak gibi hissediyorum sancıların sıklaşmasını ve şiddetlenmesini bekliyorum,kasılmalarım oluyo ve ağrısı belime kasıklarıma vuruyo bakalım ne olacak :)

Kızlar ne güzel bebislerinize kavustunuz darısı biz bekleyenlerin başına artık dizlerim ağrıyor squat yaparken pilates topunun üstündeyim şuan daire çizip duruyorum gel kavusalim artık
ayy hadi insallah ya , her sabah girince once sana bakiyorum naptin diye

Sağ ol kuzum benim sütüm bence var ama bebeğin emme refleksi azdı ama silikon uç ve bol çaba işe yavaş yavaş emmeye başladı senin dediğin kompostadan içiyorum bence faydalı baya, burdaki doktor milx drop diye bri damla verdi bestlak yerine bakalım olmadı bestlakı da denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…