2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana düşük riski olunca ctesi yaptirdi ondan Çarşamba duruma göre tekrar yaparız dedi progestan başladı canım

6+3 de gittim doktora küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba geldiğinde bakalım dedi Çarşamba tam 7 haftalık olacağım canım ultrason goruntum de bu
ayy yani 7 haftalıkken belki de duyacaksınız kalp atışını, hayırlısı ile inşallah çok heyecanlı ya, benim ki 5,5 haftalıktı, 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız büyük ihtimalle dedi :)

6+3 de gittim doktora küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba geldiğinde bakalım dedi Çarşamba tam 7 haftalık olacağım canım ultrason goruntum de bu
7. Haftan bitmiş olacak evet çarşamba günü. Maşallah Ben akşam acile gidicem belirtilerim yok denecek kadar azaldı birde farklı ultrason cihazındada görmek istiyorum farklı doktor yorumuyla. Hemde şu evhamdan kurtulmuş olurum. Ama gitsen şuandada görürsün kalp atışını diye düşünüyorum. Bak Buda benim 6+3 görüntüm

Eklentiler

• 82FC3658-BB4A-4FD5-A600-CCDFA98AD36B.webp
    19 KB · Görüntüleme: 84
Canım bende kanama alanı vardı ama lekelenme yoktu doktorum lekelenme de olabilir korkma kanama da olabilir dedi fitil ve iğne verdi stres yapma iğneler çok etkili kesiyor bol bol su iç ve dinlen teyzem benim bir ay kanamam oldu diyor ki çalışıyordu rapor aldım yattım diyor adet kanaması gibi kanamalar geçirenler var hiç korkma geneldi sağlıklı bir şekilde devam ediyor gebelik hem korkulacak kan rengi kırmız pembe ve kahverengi korkulacak bir durum oluşturmuyor

Şu an aklıma girdin doktorum beni taaa 8. Hafta da çağırdı yarın 7. Haftama giriyorum ve bekleyemiyorum aslında korkuyorum da burda bir arkadaşla belirtilerimiz aynıydı kalp atışını duyamamıştı sol kasık ağrısı arada oluyor ve göğüs ağrısı var bende böyle olup kalp atışını duyanlar var mı içimi rahatlatayım biraz

Şükür geçti canım benim bir geldi gitti sonra tekrar geldi bir gün sürdü bitti. Progestan iğne olmaya devam ediyorum gün aşırı. Bir dert bitiyor öbürü başlıyor şimdide belirtilerim kesildi tamamen o korkutuyor beni. Yani biri bitse başka bir evham yapacak konu buluyoruz kendimize. Hele ki biz tüp bebek anneleri çok daha fazla evhamlı oluyoruz. Allahım yardımcımız olsun

Annişler merhaba cumartesi kalp atışını duyduk biz de çok şükür karından baktı ilk defa karnımdan bakınca hamileyim tamam dedim içimden benim gibi oksapar ya da türevi iğne kullanan arkadaşlarım için yazmak istedim iğneyle başım dertteydi canımı yakıyor karnım mosmor oldu 9 ay nasıl kullanacağım diye üzülüyordum.. doktorla konuştum 12. haftadan sonra bırakalım her şey normal gidiyor şuan daha önce düşüğün de yokmuş dedi zaten tedbir için kullanıyorduk aynı şekilde progestanı da elindeki kutu bitince bırakabilirsin dedi

Canim hala az da olsa ara ara geliyor leke ama içerde hiç sıkıntı yok dedi doktor bebekte gayet iyi dedi dün hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik şükürler olsun
Yaa ne güzel ne mutlu cok guzel bir haber darısı başımıza insallah
Butun bebisler iyi olsun ya onlar iyi olursa biz de oluruz

Her gebelik farklı oluyor kuzum kimi bebiş nazlı 8. Haftada dahi göstermeyen var kendini Ama bence 6+3ten sonra şansını denemek için aciller kullanılabilir ah vah ağrım var hamileyim duramıyorum dediğin an zaten tek yapabildikleri karından ultrason oluyormuş bende bugün ilkkez gidicem içim rahatlasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…