- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
Bana düşük riski olunca ctesi yaptirdi ondan Çarşamba duruma göre tekrar yaparız dedi progestan başladı canımBenim tüp bebek olduğu için pruluton depot (progestan iğnesi) önlem amaçlı 3 günde bir yarım doz oluyorum zaten. Lekelenmeyi duyunca bugün iğne günüm değildi ona rağmen yaptır yarım değil tam yaptır bugün dedi
ayy yani 7 haftalıkken belki de duyacaksınız kalp atışını, hayırlısı ile inşallah6+3 de gittim doktora küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba geldiğinde bakalım dedi Çarşamba tam 7 haftalık olacağım canımultrason goruntum de bu
7. Haftan bitmiş olacak evet çarşamba günü. Maşallah6+3 de gittim doktora küçük henüz kalp atışını duyamayiz Çarşamba geldiğinde bakalım dedi Çarşamba tam 7 haftalık olacağım canımultrason goruntum de bu
Canım bende kanama alanı vardı ama lekelenme yoktu doktorum lekelenme de olabilir korkma kanama da olabilir dedi fitil ve iğne verdi stres yapma iğneler çok etkili kesiyor bol bol su iç ve dinlen teyzem benim bir ay kanamam oldu diyor ki çalışıyordu rapor aldım yattım diyor adet kanaması gibi kanamalar geçirenler var hiç korkma geneldi sağlıklı bir şekilde devam ediyor gebelik hem korkulacak kan rengi kırmız pembe ve kahverengi korkulacak bir durum oluşturmuyorCanım peki rahimde kanama alanı falan var mi senin bende de 3 gündür lekelenme var kanama alanı gördü bebeğimin kalp atışını duysam rahatlayacagim iğne yaptırdı progestan başladı dinlen dedi Çarşamba kontrol var
Şu an aklıma girdinBen ayın 18inde lekelenme ile gittim 6+3tü bebiş ve ogün kalp atışını gördük duyduk maşallah hiç bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kese genişleyip yer açtığı için lekelenmem oluyormuş. Korkulacak bişey yok dendi. Karından ultrason yaptırdım ogün korktuğum için vajinal istemedim. 6 artı kaçsın şuan? Aslında yalandan acile gitsen ağrım var vs diye karından ultrasonla baktırabilirsin akşam günün ilerlediyse. Çarşambaya kadar rahatlamış olur için
Şükür geçti canım benim bir geldi gitti sonra tekrar geldi bir gün sürdü bitti. Progestan iğne olmaya devam ediyorum gün aşırı. Bir dert bitiyor öbürü başlıyorAaaa sende mi yaaNe kadar çok var lekenleme şikayeti. Doktorumu aradım normal dedi rengi değişirse miktarı çok artarsa vs bilgi vermemi istedi. İğneni yaptır güzelce dinlen korkulcak bişey yok dedi. İnşallah canım ben de pozitif düşünüyorum, gönlümü ferah tutuyorum inşallah gelip geçici bişeydi Şimdi ne durumdasın geçmedi mi hala
Canım korkma inşallah sıkıntı etme iğneyle fitille geçiyor kalp atışı duyuluyorsa hiç korkmaKızlar adet olur gibi kanamam var ne olur dua edin ne olur
Aynen ben de oyleyim, sabrediyorum mecbur.Herkese merhaba
Kızlar mide bulantısını koku hassasiyetini geçtik benim gibi yoğun baş ağrısı yaşayan var mı? Varsa ne yapmalı ilaç içmek artık istemiyorum. içemiyorum da çıkaracağım diye korkuyorum
Canım benim rabbim senide bebeğinide korusun inşallahKızlar adet olur gibi kanamam var ne olur dua edin ne olur
kuzum Allah yardım etsin bebeğini korusun inşallah muayene ol mutlaka en önemli senin sağlığınKızlar adet olur gibi kanamam var ne olur dua edin ne olur
Yaa ne güzel ne mutlu cok guzel bir haber darısı başımıza insallahCanim hala az da olsa ara ara geliyor leke ama içerde hiç sıkıntı yok dedi doktor bebekte gayet iyi dedi dün hem bebeği gördük hem kalp atışını dinledik şükürler olsun
Bence güzel bende 5+2 de gittim ama 5+0 a uyumluydu endişeye gerek inşallaj kalp atışını da duyarızKizlar Sat a gore 5+1 im bugun doktor kese gordu bebek icin 2 hafta sonra gel dedi. 4hafta 6 gunle uyumlu dedi. Nasil sizce ??
Bebek gordunuzmu ? Bana bebek gormeye 2 hfta snrasina verdi belki kalp atisi da nasip olur :)Bence güzel bende 5+2 de gittim ama 5+0 a uyumluydu endişeye gerek inşallaj kalp atışını da duyarız
Her gebelik farklı oluyor kuzum kimi bebiş nazlı 8. Haftada dahi göstermeyen var kendiniŞu an aklıma girdindoktorum beni taaa 8. Hafta da çağırdı yarın 7. Haftama giriyorum ve bekleyemiyorum aslında korkuyorum da burda bir arkadaşla belirtilerimiz aynıydı kalp atışını duyamamıştı sol kasık ağrısı arada oluyor ve göğüs ağrısı var bende böyle olup kalp atışını duyanlar var mı içimi rahatlatayım biraz
Evt gerçekten insan rahatlıyor Rabbim herkese bu mutluluğu yaşattın isteyen herkese nasip eylesinYaa ne güzel ne mutlu cok guzel bir haber darısı başımıza insallah
Butun bebisler iyi olsun ya onlar iyi olursa biz de oluruz
Yolktan bahsediyorsanız gördüm ultrason cihazlarıyla çok iligili bence o yüzden görmemiş olabilirsiniz gittiğinizde hem kalp atışı duyar hemde bebeği görürsünüz inşallahBebek gordunuzmu ? Bana bebek gormeye 2 hfta snrasina verdi belki kalp atisi da nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?