- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Ultrasonda bakıldıktan sonra bir an da geçti derim boşuna ağrı kesici filanda almamHer gebelik farklı oluyor kuzum kimi bebiş nazlı 8. Haftada dahi göstermeyen var kendiniAma bence 6+3ten sonra şansını denemek için aciller kullanılabilir ah vah ağrım var hamileyim duramıyorum dediğin an zaten tek yapabildikleri karından ultrason oluyormuş bende bugün ilkkez gidicem içim rahatlasın diye.
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum cihazdan cihaza inanılmaz fark oluyor.Yolktan bahsediyorsanız gördüm ultrason cihazlarıyla çok iligili bence o yüzden görmemiş olabilirsiniz gittiğinizde hem kalp atışı duyar hemde bebeği görürsünüz inşallah
Sabah leke geldi ultrasondan baktı gözükmedi alttan baktım gözükmedi ya çok küçük o yüzden göremiyorum dedi baştan HCG değeri için kan aldılar çıkmasını bekliyorum eve gelince de kanamam arttı ne olur dua edin ne olurkuzum Allah yardım etsin bebeğini korusun inşallah muayene ol mutlaka en önemli senin sağlığın
Belirtiler sanırım hormonların vücutla adaptasyonu nedeniyle azalıyor. Ama insan korkuyor tabii. 15 gün sonra gel dediğinde bile günler geçmiyor yarın öbür gün 1 ay derse kafayı yeriz herhaldeŞükür geçti canım benim bir geldi gitti sonra tekrar geldi bir gün sürdü bitti. Progestan iğne olmaya devam ediyorum gün aşırı. Bir dert bitiyor öbürü başlıyorşimdide belirtilerim kesildi tamamen o korkutuyor beni. Yani biri bitse başka bir evham yapacak konu buluyoruz kendimize. Hele ki biz tüp bebek anneleri çok daha fazla evhamlı oluyoruz. Allahım yardımcımız olsun
Yok kalp atışını daha duymadım cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün kanamam var leke leke değil baya var nr olur dua istiyorum ne olurCanım korkma inşallah sıkıntı etme iğneyle fitille geçiyor kalp atışı duyuluyorsa hiç korkma
Karından mı vajinal ultrasonda mı gördü?Kizlar Sat a gore 5+1 im bugun doktor kese gordu bebek icin 2 hafta sonra gel dedi. 4hafta 6 gunle uyumlu dedi. Nasil sizce ??
Benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor çok sinir bozucuBelirtiler sanırım hormonların vücutla adaptasyonu nedeniyle azalıyor. Ama insan korkuyor tabii. 15 gün sonra gel dediğinde bile günler geçmiyor yarın öbür gün 1 ay derse kafayı yeriz herhaldeAynen öyle tüp bebek olunca ekstra hassas bir durum, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hiç ama hiç kalkma yataktan sadece tuvalete kalk duş bile alma yıllar önce forumda hamile kalan kadınların yazılarını okudum hep böyle böyle geçmiş iğneler keser birkaç güneYok kalp atışını daha duymadım cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün kanamam var leke leke değil baya var nr olur dua istiyorum ne olur
Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin hep seninle olurYok kalp atışını daha duymadım cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün kanamam var leke leke değil baya var nr olur dua istiyorum ne olur
Dualarımız seninle canım inşallah bebeğin hep seninle olsun Allahım yardım etsinSabah leke geldi ultrasondan baktı gözükmedi alttan baktım gözükmedi ya çok küçük o yüzden göremiyorum dedi baştan HCG değeri için kan aldılar çıkmasını bekliyorum eve gelince de kanamam arttı ne olur dua edin ne olur
Amin canım inşallah gecen Çarşamba 23 ünde 144 çıkmıstı bir günlük gecikmem vardı bugün randevum vardı Dr ultrasonla karından baktı keseyi göremedi vajinal yapmadı beta HCG bakalım bi dedi yarın çıkacakmış sonucu sata göre 4+6 haftalıkSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Son beta HCG niz kaçtı?
Bende henüz duyamadım tatlım ki sata göre 7+3 üm ve kasığımdaki ağrılarım geçti geçen hafta oluyordu ara ara göğüs hassasiyetim de geçen hafta yok denecek kadar azalmıştı ama bu hafta yine şiddetlendi ama doktor 6 haftalık dedi o yüzden duyamadık bende duramıyorum ama bu sefer sabredip 10 gün sonra gitmeye karar verdim gidip duyamayınca falan üzülüyorum çünküŞu an aklıma girdindoktorum beni taaa 8. Hafta da çağırdı yarın 7. Haftama giriyorum ve bekleyemiyorum aslında korkuyorum da burda bir arkadaşla belirtilerimiz aynıydı kalp atışını duyamamıştı sol kasık ağrısı arada oluyor ve göğüs ağrısı var bende böyle olup kalp atışını duyanlar var mı içimi rahatlatayım biraz
Sakin ol canım stres yapma daha çok etkiler pozitif düşün hayırlısıyla yat uzan dinlen dualarımız seninle hayırlıısyla bebeğin seninledirYok kalp atışını daha duymadım cuma günü öğrendim hamile olduğumu bugün kanamam var leke leke değil baya var nr olur dua istiyorum ne olur
İnşallah canım sağolasın.ayy yani 7 haftalıkken belki de duyacaksınız kalp atışını, hayırlısı ile inşallahçok heyecanlı ya, benim ki 5,5 haftalıktı, 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız büyük ihtimalle dedi :)
İnşallah canım sağlıcakla büyüsünler7. Haftan bitmiş olacak evet çarşamba günü. MaşallahBen akşam acile gidicem belirtilerim yok denecek kadar azaldı birde farklı ultrason cihazındada görmek istiyorum farklı doktor yorumuyla. Hemde şu evhamdan kurtulmuş olurum. Ama gitsen şuandada görürsün kalp atışını diye düşünüyorum. Bak Buda benim 6+3 görüntüm
Tamm canım dediğin yapacağım ne olur benim için dua et ne olur eksik etmeyiniz duanızıHiç ama hiç kalkma yataktan sadece tuvalete kalk duş bile alma yıllar önce forumda hamile kalan kadınların yazılarını okudum hep böyle böyle geçmiş iğneler keser birkaç güne
Canım iyi misinKızlar adet olur gibi kanamam var ne olur dua edin ne olur
Ammminnn İnşallah inşallah ama şimdi yine gebelik testi yaptım negatifDualarım seninle Allah yardımcın olsun canım inşallah bebişin hep seninle olur
Canım kesenin karından görünümüyle vajinal görünümü çok farklı. Benim de cumartesi muayenem vardı karından hiç görmedi vajinal baktı fasulye seklinde kese gördü kısa olan kısmını ölçtü 8.5 mm çıktı yolk sac gördü. Seninki karından baktığında kesenin 9mm lik kismini görmüş olabilir. Yolk kesesi küçüldükçe bebek ortaya çıkar ondan görünmüyor canım. İherkese selamlar..cumartesı muayenem vardı karından ultrasondan baktı keseyı gormustu sadece 9 mm dedı yolk sac gormemıstı.bır hafta sonra tekrar cagırdı.fakat ben bugun devlet hastanesıne gıttım sıra aldım muayane oldum vajınal muayane yaptı keseyı gordu yolk kesesınıde gordu bebegı goremedı ama beslenme bagı olusmus dedı bırde keseyı 16 mm dedı ..2 gunde kese bukadar buyurmu ..bırde yolk sac gorduyse bebegı nıye goremedı acaba ya kafamda sorularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?