2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah dediğin gibi olur canım saglikla büyüsünler en önemlisi o

Ama bebegı neden goremedıkı

Tektaş Yüzük gibi bir görüntü var mıydı
Ben bakamadım devlet hastanesıydı fazlada soramıyosun konuşmasından anladım bebegın olmadıgını..sanırım bebek yok dedım .yokta dedı yolk sac gorunuyo beslenme bagı olusmuş dedı..sonrasında 6 tup kan verdım rutın testler sanırım onlar ..bılmıyorum vallahı

Normal o. Yolk kesesini gorunce sonraki ultrasonda bebek gorunuyo. Yolku gormek yetiyo bu zamanlar

Yolk sac varsa bebek de vardır canım endişelenme.

Çok erken daha ama sleppy ve Molfix en iyisi
Bende o ikisini düşünüyorum. Gardolabını aldık bile fiyatlar pahalanmadan Yanına 6 lı çekmece adım içine alt açma bezi, normal bez, alt silme pamuğunu stoklamayı düşünüyorum bezlerde Sleppyden memnun olan çok

Şu iki gorselden tarif edeyim sağdaki yolk sac ve bebeği oluşturacak yapinin birleşimi. Soldaki de yolk sacin küçülüp bebeğin oluşmuş hali. Bir sonraki görüntüde bebeği net olarak göreceksin inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-28-13-07-31-408_com.hp.pregnancy.lite.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2022-03-28-13-07-14-921_com.hp.pregnancy.lite.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 76
canım benım cok sagol usenmemış gorsel yollamışssın cok tessekkur ederım ınsallah cnm sagolasın tekrardan

canım benım cok sagol usenmemış gorsel yollamışssın cok tessekkur ederım ınsallah cnm sagolasın tekrardan
Endişeni anlayabiliyorum çünkü ben de endişeleniyorum. Rahatlamaya ihtiyacım oluyor kucağıma alsam derin bir oh çeksem diyorum ama analık böyle bişey hep bir sonraki süreç için endişelerimiz olacak

Ayyy mucize resmen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…