- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
İnşallah dediğin gibi olur canım saglikla büyüsünler en önemlisi oCanım bende kanama alanı vardı ama lekelenme yoktu doktorum lekelenme de olabilir korkma kanama da olabilir dedi fitil ve iğne verdi stres yapma iğneler çok etkili kesiyor bol bol su iç ve dinlen teyzem benim bir ay kanamam oldu diyor ki çalışıyordu rapor aldım yattım diyor adet kanaması gibi kanamalar geçirenler var hiç korkma geneldi sağlıklı bir şekilde devam ediyor gebelik hem korkulacak kan rengi kırmız pembe ve kahverengi korkulacak bir durum oluşturmuyor
Amin inşallahSakin ol canım stres yapma daha çok etkiler pozitif düşün hayırlısıyla yat uzan dinlen dualarımız seninle hayırlıısyla bebeğin seninledir
Edicem canım stres yapma sen sakın rahat olTamm canım dediğin yapacağım ne olur benim için dua et ne olur eksik etmeyiniz duanızı
Ama bebegı neden goremedıkıCanım kesenin karından görünümüyle vajinal görünümü çok farklı. Benim de cumartesi muayenem vardı karından hiç görmedi vajinal baktı fasulye seklinde kese gördü kısa olan kısmını ölçtü 8.5 mm çıktı yolk sac gördü. Seninki karından baktığında kesenin 9mm lik kismini görmüş olabilir. Yolk kesesi küçüldükçe bebek ortaya çıkar ondan görünmüyor canım. İ
Tektaş Yüzük gibi bir görüntü var mıydıAma bebegı neden goremedıkı
Ben bakamadım devlet hastanesıydı fazlada soramıyosun konuşmasından anladım bebegın olmadıgını..sanırım bebek yok dedım .yokta dedı yolk sac gorunuyo beslenme bagı olusmuş dedı..sonrasında 6 tup kan verdım rutın testler sanırım onlar ..bılmıyorum vallahıTektaş Yüzük gibi bir görüntü var mıydı
Çok erken daha ama sleppy ve Molfix en iyisiHanımlar bez olarak hangisini almayı düşünüyorsunuz ? Yavaş yavaş başladım ben eksikleri almaya durduramıyorum kendimi
Normal o. Yolk kesesini gorunce sonraki ultrasonda bebek gorunuyo. Yolku gormek yetiyo bu zamanlarBen bakamadım devlet hastanesıydı fazlada soramıyosun konuşmasından anladım bebegın olmadıgını..sanırım bebek yok dedım .yokta dedı yolk sac gorunuyo beslenme bagı olusmuş dedı..sonrasında 6 tup kan verdım rutın testler sanırım onlar ..bılmıyorum vallahı
Yolk sac varsa bebek de vardır canım endişelenme.Ben bakamadım devlet hastanesıydı fazlada soramıyosun konuşmasından anladım bebegın olmadıgını..sanırım bebek yok dedım .yokta dedı yolk sac gorunuyo beslenme bagı olusmuş dedı..sonrasında 6 tup kan verdım rutın testler sanırım onlar ..bılmıyorum vallahı
Bende o ikisini düşünüyorum. Gardolabını aldık bile fiyatlar pahalanmadanÇok erken daha ama sleppy ve Molfix en iyisi
ınssallah tessekur ederımYolk sac varsa bebek de vardır canım endişelenme.
Şu iki gorselden tarif edeyim sağdaki yolk sac ve bebeği oluşturacak yapinin birleşimi. Soldaki de yolk sacin küçülüp bebeğin oluşmuş hali. Bir sonraki görüntüde bebeği net olarak göreceksin inşallahBen bakamadım devlet hastanesıydı fazlada soramıyosun konuşmasından anladım bebegın olmadıgını..sanırım bebek yok dedım .yokta dedı yolk sac gorunuyo beslenme bagı olusmuş dedı..sonrasında 6 tup kan verdım rutın testler sanırım onlar ..bılmıyorum vallahı
bende oyle dusunuyorum ama yınede ıste sorular oluşuyor ..ınsallah cnm ..Allah tan hayırlısıNormal o. Yolk kesesini gorunce sonraki ultrasonda bebek gorunuyo. Yolku gormek yetiyo bu zamanlar
canım benım cok sagol usenmemış gorsel yollamışssın cok tessekkur ederım ınsallah cnm sagolasın tekrardanŞu iki gorselden tarif edeyim sağdaki yolk sac ve bebeği oluşturacak yapinin birleşimi. Soldaki de yolk sacin küçülüp bebeğin oluşmuş hali. Bir sonraki görüntüde bebeği net olarak göreceksin inşallah
Endişeni anlayabiliyorum çünkü ben de endişeleniyorum. Rahatlamaya ihtiyacım oluyor kucağıma alsam derin bir oh çeksem diyorum ama analık böyle bişey hep bir sonraki süreç için endişelerimiz olacakcanım benım cok sagol usenmemış gorsel yollamışssın cok tessekkur ederım ınsallah cnm sagolasın tekrardan
Ayyy mucize resmen yaaŞu iki gorselden tarif edeyim sağdaki yolk sac ve bebeği oluşturacak yapinin birleşimi. Soldaki de yolk sacin küçülüp bebeğin oluşmuş hali. Bir sonraki görüntüde bebeği net olarak göreceksin inşallah
Canım durumun ne oldu çıktımı sonuçlarınAmin inşallah
Gerçekten öyle Allah'ın mucizesiAyyy mucize resmen yaa
Tamam canım Allah razı olsun hepinizdenEdicem canım stres yapma sen sakın rahat ol
Hayırlı canım çıkmadı sonucun kanamadan durdu ama bilmiyorum alttan baktığı için mi oldu acaba kanamaCanım durumun ne oldu çıktımı sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?