2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
6olmadi daha. Crs raporu uzatmaya gelecektim o zmn alttan bakariz demisti. Erken aslinda sanki

Canım çok geçmiş olsun evet bu haftalarr da hep karşılaşılabilen bir durum haline geldi bu olay. Bir de normal olduğunu öğrendik bu süreçte. Umarım seninki de geçicidir bugün doktordan sonra bizleri haberdar etmeyi unutma

İşte bu harika bir haber canım benim hayırlı uğurlu olsun. Amin sen de sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah. Tüp olunca ayrı heyecanlanıyorum yaa benim de 2 transfer biri görüldü diğeri sonradan çıkabilir ortaya dedi doktor. Bugün kalp atışı için gittiğimde belli olur mu bilmiyorum ama bazen geriden gelebiliyomuş diğeri yahu heyecandan ölücem bu neee bayılıyorm ikizlere

Merhaba benim 600küsürle 5+4te görünmüştü. Bence 2 3 gün içerisinde çok rahat görürsün gibime geliyor. Değerin çok güzel maşallah ikiz ihtimali var mı?

Slm kizlar. Bnm yine kanamam oldu pihtili geldi yine hastaneye geldim. Dr yine aktif kanama yok dedi. Anlamiyorum artik... dusuk onleyici igne yapildi ve serum takildi. Moralim bozuk
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Seni bizler çok iyi anlıyoruz hiç sinirlenme boşver. Her ay adet gibi kanamalar yaşayıp kucağına alan ne anneler var. Kötü düşünmeyelim olur mu? Sağlıklıysa ömrü varsa doğacak zaten kanasa da kanamasa da.

Ahahahah, işte bir tane çılgın teyze hadi bakalım süpeeerr harika haberler ver bize bugün, evet ikizlerde bazen sonradan gelişen olabiliyor. Bende düne kadar böyle düşünceler içindeydim eşim şöyle diyordu 1-0 olsun bizim olsun bende sana diyorum 1-0 olsun bizim olsun, en hayırlısı neyse o olsun

Canım bende 6+3 de yaşadım bugün 4. günüm yatıyorum lekelenme devam ediyor. Ama bende kanama alanı vardı rahimde iğne bana da yapıldı düşük riskine karşı progestan başladı bolca dinlen dedi sende dinlen yorma kendini ayaklarını uzat çok fazla hareket etmemeye calis inşallah bir sıkıntı yoktur kalp atışını da duymussun hem kalbini ferah tut Rabbim yardımcımız olsun

Slm kizlar. Bnm yine kanamam oldu pihtili geldi yine hastaneye geldim. Dr yine aktif kanama yok dedi. Anlamiyorum artik... dusuk onleyici igne yapildi ve serum takildi. Moralim bozuk
Ultrason da bakıldı mı canım bebek ve kese iyiyse eğer kanama alanı da yoksa ondan demiştir internette okuduğum kadarıyla sebepsiz kanamalarda çok oluyormuş sıkma canını 9 ayı kanama ile geçirip sağlık doğum yapanlar var sen elinden geleni yapıp hemen doktora gitmişsin gerisi Rabbim den bebeğim güzelce gelisiyordur inşallah

Şu kalp atışını gorupte rahatlasak Allah in izniyle bu stres asıl bizi yoran Rabbim taz vakitte feraha çıkarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…