- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
6olmadi daha. Crs raporu uzatmaya gelecektim o zmn alttan bakariz demisti. Erken aslinda sankiçok ilginç yayok yok kuzu aman aman sen sakin kal ve dinlenmene dikkat et kimseye birşey ispatlamak durumunda değilsin kimse keyfi olarak şu saatte hastaneye gitmez. Kaç haftalıksın kalp atışı için ne zaman gel dedi
5+5 de bana doktor kalp atışı duyulabilir dedi ama ne kadar geç gitsen o kadar kesin olur için rahatlar6olmadi daha. Crs raporu uzatmaya gelecektim o zmn alttan bakariz demisti. Erken aslinda sanki
Iste henuz baslamamis şimdi bakti cunku. Belki de sagliksiz gebelik.bilmiyorim ki5+5 de bana doktor kalp atışı duyulabilir dedi ama ne kadar geç gitsen o kadar kesin olur için rahatlar
saçmalama lütfen güzel şeyler düşünür müsün bebek senden çok etkileniyor unutmaIste henuz baslamamis şimdi bakti cunku. Belki de sagliksiz gebelik.bilmiyorim ki
Çok teşekkürler, size de hayırlı olsun inşallah. Hayır, uyku ve daha sık acıkmak dışında şükür bir şeyim yokHayırlı uğurlu olsun acaba belirtiniz var mı bulantınız mesela
Hayır hiç olmadı göğüs ağrısı var sadeceÇok teşekkürler, size de hayırlı olsun inşallah. Hayır, uyku ve daha sık acıkmak dışında şükür bir şeyim yoksiz de var mı bulantı?
Canım çok geçmiş olsun evet bu haftalarr da hep karşılaşılabilen bir durum haline geldi bu olay. Bir de normal olduğunu öğrendik bu süreçte. Umarım seninki de geçicidirKızlar iyi akşamlar bugün 7+3 deyim .İlk defa hafif kanamam ve lekelenmem oldu sürekli böyle herkeste duyuyordum bugün bendede oldu hemen acile gittik alttan bakmak istedi fakat ben istemedim bakılmasını ultrasonla baktı çok şükür kese normal dedi kalp atışınızda duydum kese etrafında kanamanda yok dedi bir adet iğne yazdı ama ilgisiz oldukları için güvenilir iğneyi yaptırmadan eve döndüm muhtemelen yerleşme kanaması olabilir dedi yarın kendi doktoruma gidicem daha detaylı öğrenmek için
İşte bu harika bir haber canım benim hayırlı uğurlu olsun. Aminİyi akşamlar herkese, sat 14.02, tüp bebek çift transfer 05.03, ikisi de tutundu28 Mart keseleri ve kalp atışlarını gördük. Papatyamelo beni de listeye ekleyebilirsin Her birimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun, inşallah
Merhaba benim 600küsürle 5+4te görünmüştü. Bence 2 3 gün içerisinde çok rahat görürsün gibime geliyor. Değerin çok güzel maşallah ikiz ihtimali var mı?Merhabalar herkese.Aslında benim tahmini doğum tarihi 1 Aralık yazıyor ama grup olmadığı için sizlere danışmak istedim sizler tecrübelisiniz benim ilk bebek olcak Allah nasip ederse.Sata göre 4+4düz bugün ilk defa beta baktırdım 797 çıktı nasıl sizce sonuç ve keseyi ne zaman görebiliyoruz betanın kaç olması lazım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Seni bizler çok iyi anlıyoruz hiç sinirlenme boşver. Her ay adet gibi kanamalar yaşayıp kucağına alan ne anneler var. Kötü düşünmeyelim olur mu? Sağlıklıysa ömrü varsa doğacak zatenSlm kizlar. Bnm yine kanamam oldu pihtili geldi yine hastaneye geldim. Dr yine aktif kanama yok dedi. Anlamiyorum artik... dusuk onleyici igne yapildi ve serum takildi. Moralim bozuk
Allah yardım etsin.Geçmiş olsunSlm kizlar. Bnm yine kanamam oldu pihtili geldi yine hastaneye geldim. Dr yine aktif kanama yok dedi. Anlamiyorum artik... dusuk onleyici igne yapildi ve serum takildi. Moralim bozuk
Harika, böyle de devam edelim inşallahHayır hiç olmadı göğüs ağrısı var sadece
Ahahahah, işte bir tane çılgın teyzeİşte bu harika bir haber canım benim hayırlı uğurlu olsun. Aminsen de sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah. Tüp olunca ayrı heyecanlanıyorum yaa benim de 2 transfer biri görüldü diğeri sonradan çıkabilir ortaya dedi doktor. Bugün kalp atışı için gittiğimde belli olur mu bilmiyorum ama bazen geriden gelebiliyomuş diğeri yahu heyecandan ölücem bu neee bayılıyorm ikizlere
Benimde 9.45 canım
Canım bende 6+3 de yaşadım bugün 4. günüm yatıyorum lekelenme devam ediyor. Ama bende kanama alanı vardı rahimde iğne bana da yapıldı düşük riskine karşı progestan başladı bolca dinlen dedi sende dinlen yorma kendini ayaklarını uzat çok fazla hareket etmemeye calis inşallah bir sıkıntı yoktur kalp atışını da duymussun hem kalbini ferah tut Rabbim yardımcımız olsunKızlar iyi akşamlar bugün 7+3 deyim .İlk defa hafif kanamam ve lekelenmem oldu sürekli böyle herkeste duyuyordum bugün bendede oldu hemen acile gittik alttan bakmak istedi fakat ben istemedim bakılmasını ultrasonla baktı çok şükür kese normal dedi kalp atışınızda duydum kese etrafında kanamanda yok dedi bir adet iğne yazdı ama ilgisiz oldukları için güvenilir iğneyi yaptırmadan eve döndüm muhtemelen yerleşme kanaması olabilir dedi yarın kendi doktoruma gidicem daha detaylı öğrenmek için
Ultrason da bakıldı mı canım bebek ve kese iyiyse eğer kanama alanı da yoksa ondan demiştir internette okuduğum kadarıyla sebepsiz kanamalarda çok oluyormuş sıkma canını 9 ayı kanama ile geçirip sağlık doğum yapanlar var sen elinden geleni yapıp hemen doktora gitmişsin gerisi Rabbim den bebeğim güzelce gelisiyordur inşallahSlm kizlar. Bnm yine kanamam oldu pihtili geldi yine hastaneye geldim. Dr yine aktif kanama yok dedi. Anlamiyorum artik... dusuk onleyici igne yapildi ve serum takildi. Moralim bozuk
200 ml günde 3 kereSelam geçmiş olsun dozunuz ne kadardı acaba
Şu kalp atışını gorupte rahatlasak Allah in izniyleBakiyo ya alttan goruyomus. Alete de bulasmiyo. Bn hic is yapmiyorum surekli yatiyorum. Ki bana surekli yat da demiyolar. Bi yemek yapiyorum dun onu da yapmadim. Canim da ona sıkılıyo ayrica. Sanki uyduruyo gibi bu saatte geliyorum bisey yok... en sonunda umursamiycam bu sefer o ciddi.olacak. kalp atisi basliycak mi onu bekliycez diyo dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?