Gözün aydın canım darısı başımızaKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Gözün aydın canımKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Hayır bakmadım canım ne olduğunuda bilmiyorum doktor zararı yok diyince ama içim işte bakayım ona bari yaCanim ben kullanmadim ama gebelikte kullanilabilen antibiyotikler var. Bisey grubu ilaclar deniyo onlara. Internetten arattin mi adini ilacin
6+3 haftalık dedi canım ALLAH razı olsunGözün aydın biz de en kısa zaman da duyarız inşallah. Kaç haftalık olduğunu söylediği mi doktor
Amiinn ALLAH razı olsun canımGözün aydın canımrabbim kucağına alacağın günlerde nasip etsin
ALLAH razı olsun canımGözün aydın canım darısı başımıza
Ayyyy çok sevindimmmmKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Canım doktor vermedi mi ilacı, ona göre vermiştir hiç bebeğe zararlı bir ilaç verir mi doktorlar :) aksine tedavi edilmeyen enfeksiyonlar çok daha zararlı bebeğe. Boşuna kendini üzme doktor verdiği sürece kullan ilaçlarını.Eki Görüntüle 3036151 Amoksisilin içerenler kullanılıyomuş inşallah bebişime bişey olmazEki Görüntüle 3036151 Eki Görüntüle 3036152
Evet haklısında nebileyim korktum işte tospağayı görmeden nişey olma korkusu sardı bir andaCanım doktor vermedi mi ilacı, ona göre vermiştir hiç bebeğe zararlı bir ilaç verir mi doktorlar :) aksine tedavi edilmeyen enfeksiyonlar çok daha zararlı bebeğe. Boşuna kendini üzme doktor verdiği sürece kullan ilaçlarını.
Canım kaygılısındır buda çok normal hormonlarından dolayıda olabilir hamilelik hormonların sürekli artışta olduğu için duygu-durum geçişlerinde dalgalanmalar olabilir bu durumunun baş yapıtı bence hormonların raht ol geçer ilerleyen süreçte çokta düşünmemeye çalış bebeği6 haftalık hamileyim, haberi aldığımdan beri üzerimdeki depresifliği atamıyorum. Planlıydı oysa ki. Önce bir şok hissi, sonra mutsuzluklar silsilesi. Ne yapacağımı bilmiyorum, sanki büyün yaşama sevincimi kaybettim, sürekli ağlıyorum. Normalde herhangi bir psikolojik sıkıntım yoktu. Böyle güzel bir habere neden böyle tepkiler veriyorum anlamlandıramıyorum. Dışarıya çıkıp hava almak bile zor geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Normal midir, geçici midir, aynı duyguları paylaşan var mıdır... ne yapacağımı bilemiyorum.
Canım naptın gittin mi devleteGözün aydın canımrabbim kucağına alacağın günlerde nasip etsin
Gözün aydın, darısı başıma inşallahKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Amiinn ALLAH razı olsun canımAyyyy çok sevindimmmmdarısı başımızaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
Çok saol canım, umarım dediğin gibi hormonlardandır.. hiç geçmeyecek gibi geliyorCanım kaygılısındır buda çok normal hormonlarından dolayıda olabilir hamilelik hormonların sürekli artışta olduğu için duygu-durum geçişlerinde dalgalanmalar olabilir bu durumunun baş yapıtı bence hormonların raht ol geçer ilerleyen süreçte çokta düşünmemeye çalış bebeği
Çok normal kaygılısın çünkü beyin henüz hamilelik hissine alışmış değil hormonların değişiyor. Nefes egzersizleri iyi gelecektir. Bende de aşırı bi sinirlilik durumu var. Eşimi çiğ çiğ yiyesim geliyor oysa bişey yaptığı da yok. Hatta aklıma gelince de üzülüyorum bi ağlama isteği geliyor. Ama yanıma da gelince çok sinirleniyorum. Bende bu durumu kontrol altına almaya çalışıyorum derin derin nefes alıp düşünmemeyi ve sinirlenmemeyi seçiyorum biraz beni rahatlattı. Umarım çok çabuk geçer bu süreç6 haftalık hamileyim, haberi aldığımdan beri üzerimdeki depresifliği atamıyorum. Planlıydı oysa ki. Önce bir şok hissi, sonra mutsuzluklar silsilesi. Ne yapacağımı bilmiyorum, sanki büyün yaşama sevincimi kaybettim, sürekli ağlıyorum. Normalde herhangi bir psikolojik sıkıntım yoktu. Böyle güzel bir habere neden böyle tepkiler veriyorum anlamlandıramıyorum. Dışarıya çıkıp hava almak bile zor geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Normal midir, geçici midir, aynı duyguları paylaşan var mıdır... ne yapacağımı bilemiyorum.
Bı haftadır bende aynıyım..su bile zor iciyom. Normlde çok içmem gerekiyo ama maleseffKızlar selam,benim bunaltılarım artmış vaziyette.Midem çok kötü canım hiçbişi istemiyor,sudan bile tiksiniyorum
Umarım... Çok zor geliyor her şey gerçekten. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim...Çok normal kaygılısın çünkü beyin henüz hamilelik hissine alışmış değil hormonların değişiyor. Nefes egzersizleri iyi gelecektir. Bende de aşırı bi sinirlilik durumu var. Eşimi çiğ çiğ yiyesim geliyor oysa bişey yaptığı da yok. Hatta aklıma gelince de üzülüyorum bi ağlama isteği geliyor. Ama yanıma da gelince çok sinirleniyorum. Bende bu durumu kontrol altına almaya çalışıyorum derin derin nefes alıp düşünmemeyi ve sinirlenmemeyi seçiyorum biraz beni rahatlattı. Umarım çok çabuk geçer bu süreç
Gözün aydınKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Aminn ALLAH razı olsunnGözün aydınsağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?