2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim ben kullanmadim ama gebelikte kullanilabilen antibiyotikler var. Bisey grubu ilaclar deniyo onlara. Internetten arattin mi adini ilacin
Hayır bakmadım canım ne olduğunuda bilmiyorum doktor zararı yok diyince ama içim işte bakayım ona bari ya

6 haftalık hamileyim, haberi aldığımdan beri üzerimdeki depresifliği atamıyorum. Planlıydı oysa ki. Önce bir şok hissi, sonra mutsuzluklar silsilesi. Ne yapacağımı bilmiyorum, sanki büyün yaşama sevincimi kaybettim, sürekli ağlıyorum. Normalde herhangi bir psikolojik sıkıntım yoktu. Böyle güzel bir habere neden böyle tepkiler veriyorum anlamlandıramıyorum. Dışarıya çıkıp hava almak bile zor geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Normal midir, geçici midir, aynı duyguları paylaşan var mıdır... ne yapacağımı bilemiyorum.

Evet haklısında nebileyim korktum işte tospağayı görmeden nişey olma korkusu sardı bir anda

Canım kaygılısındır buda çok normal hormonlarından dolayıda olabilir hamilelik hormonların sürekli artışta olduğu için duygu-durum geçişlerinde dalgalanmalar olabilir bu durumunun baş yapıtı bence hormonların raht ol geçer ilerleyen süreçte çokta düşünmemeye çalış bebeği

Çok saol canım, umarım dediğin gibi hormonlardandır.. hiç geçmeyecek gibi geliyor

Çok normal kaygılısın çünkü beyin henüz hamilelik hissine alışmış değil hormonların değişiyor. Nefes egzersizleri iyi gelecektir. Bende de aşırı bi sinirlilik durumu var. Eşimi çiğ çiğ yiyesim geliyor oysa bişey yaptığı da yok. Hatta aklıma gelince de üzülüyorum bi ağlama isteği geliyor. Ama yanıma da gelince çok sinirleniyorum. Bende bu durumu kontrol altına almaya çalışıyorum derin derin nefes alıp düşünmemeyi ve sinirlenmemeyi seçiyorum biraz beni rahatlattı. Umarım çok çabuk geçer bu süreç

Umarım... Çok zor geliyor her şey gerçekten. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…