2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu dediğiniz var ama devlet hastanesi için geçerli özelde bu yok

Merhaba canım bende senin gibi vardı burda da yazdım kanamam oldu 2 gün adet gibi geldi hatta çok korktum. Sonra ara ara kırımızı şeklinde geldi 1 hafta böyle sürdü bı haftanın sonunda bir kere de kahverengi gelip durdu. Ben alttan progestan alıyorum aldım da hep iğne bana yaramadı vurulunca kanamam daha çok arttı niyeyse doktor yan etkidir iğne vurulma o zaman dedi şükür geçti ağrılarım devam ama doktor sıkıntı etme progestan almaya devam et dedi

Estrofem 3
progestan fitil 3
ecopirin 1
progestan dex kullanıyorum her gün zaten sadece EcoPirin 3 gün önce başladım acaba o mu etkiledi bilemiyorum. İnşallah geçer çok rahat biriyimdir aslında bugün biraz korktum. Teşekkür ederim cevabın için

Kızlar selam, benim triodit problemim vardı normalde yıllardır hep 1in altında dozum falan çok yermdeydi bugun test yaptırdım 6 çıktı çok moralim bozuk normalde 125 kullanıyordum, şimdi yükseltiriz dozumu ama bu kadar kısa sürede artması çok üzdü beni

Kese 7 Mart
Kalp atışı 22 Mart sat a göre 7+3 teyiz ama doktor erken yumurtlamışsın 4 gün önde dedi
Bulantıların çok mu oluyor canım benim hiç bulantım yok bulantısı olanlar güya daha sağlıklı gebelikler geçiriyormuş herkeste bir laf anlamadım valla

Slm kizlar. Randevumu bekleyemedim drum nobetci diye bugun gittim. Cok sukur kese bozulmamis buyumus de ama kalp atisi alamadi. Daha kucuk zaten olmamasi normal ama haftaya alamazsak o zmn sıkıntı dedi. Carsamba yine cagirdi alttan bakariz kalp.atisi olustu mu diye dedi 1hafta uzatti raporumu da

Bulantıların çok mu oluyor canım benim hiç bulantım yok bulantısı olanlar güya daha sağlıklı gebelikler geçiriyormuş herkeste bir laf anlamadım valla
Bazen daha çok bazen daha az oluyor ama genelde kokular tetikliyor ya da boş mideye su içersem. Herkes bi şey söylüyor bence çok kafana takma, bazılarında olmuyormuş benim annem de aynı benim gibiymiş belki genetiktir. Doktorun iyi diyorsa gerisini düşünme bence strese girme

Bnde normalde yok ama her gebelikte cikiyo. Stres yapilcak bisey degil ilacla cok rahat duzene giriyo zaten

Doktorum sağolsun 3 haftada bir çağırdığı için pek fikrini alamıyorum inşallah gittiğimde kalp atışı duyarım

Bende bugün sata göre 6+6 dayım keseyi 5+0 da gördüm kalp atışı için çok geç çağırdı endişeleniyorum çünkü belirtim yok
Benim keseyi gördükten 1 hafta sonra mide ekşimelerim yanmalarım başladı, 6. Hafta gibi bulantılar başladı ama herkeste farklıdır başlayınca bugünleri arayabilirsin ben de hiçbir şey yiyemediğim için endişeleniyorum bebek gelişmez diye

Canim ben de yasadim bunlari kahveye donmesi iyi zaten drlar anladigim kadariyla kahveyi onemsemiyo bile. Dinlen ve ilaclarini al tek caresi buymus bunun

Bebeğin seninle ve sıkı sıkı tutuyor seni inşallah haftaya atan kalp sesinin duyacaksın Bol bol dinlen evi temizlemeye felan da kalkama boşver dağınık kalsın. Güzel düşün güzel hisset

Ben zaten gün içinde de işim gereği ayakta kalıyorum ilk 10 gün resmen 24 saat hiç geçmedi şimdi sadece akşamları kaldı ama bazen belki günün yorgunluğuna bağlı bilmiyorum ama aşırı şiddetleniyo kısa bi süre dayanılmıcak gibi oluyo sonra azalarak geçiyo

Kızımda sleppy natural kullandım çok iyidi aslında indirim gördükçe ıslak mendil ve bez mantıklı 2 numara bezle başlamak en mantıklısı bu arada 1 alma aman diyim
neden 1 numara alma dedin canım ya. Yenidoğan almayı düşünüyorum ben.1Numara yenidoğanla farklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…