Merhaba aynen bende de sıklıkla oluyor bu durum. İlk bebeğime mide bulantısı ve koku hassasiyetine dısında hiç bir problemim olmamıs tı. Fakat bu gebeliğimde ağrılar yogunluktaKasığa ağrı saplanıyor gibi bazen de regl ağrısı gibi. Progestan kullanıyorum kullandığım saatlerde daha rahatım sanki
1000 üstü görebilirsiniz ama ultrasonu iyi bir yere gidiyorsanız şu an bile görülebilir hayırlı olsunMerhabalar herkese.Aslında benim tahmini doğum tarihi 1 Aralık yazıyor ama grup olmadığı için sizlere danışmak istedim sizler tecrübelisiniz benim ilk bebek olcak Allah nasip ederse.Sata göre 4+4düz bugün ilk defa beta baktırdım 797 çıktı nasıl sizce sonuç ve keseyi ne zaman görebiliyoruz betanın kaç olması lazım
Hayırlı uğurlu olsun acaba belirtiniz var mı bulantınız meselaİyi akşamlar herkese, sat 14.02, tüp bebek çift transfer 05.03, ikisi de tutundu28 Mart keseleri ve kalp atışlarını gördük. Papatyamelo beni de listeye ekleyebilirsin Her birimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip olsun, inşallah
Aa çok heyecan yaptım şu an görülebilir mi gerçkten süpeeer ben cumartesi gününe randevu almıştım keseyi görebilecz o zman çok teşekkür ederimm1000 üstü görebilirsiniz ama ultrasonu iyi bir yere gidiyorsanız şu an bile görülebilir hayırlı olsun
Aynen cumartesine kadar inşallah kesin görülür diye düşünüyorum 2 günde 2 katı ilerliyor yaAa çok heyecan yaptım şu an görülebilir mi gerçkten süpeeer ben cumartesi gününe randevu almıştım keseyi görebilecz o zman çok teşekkür ederimm
Yeni doğanı bebiş 1 hata bile kullanamıyor canm içinde kalıyor 2 numara ile arasında pek fark yok kızımdan test ettim. Koca paket kaldı öyle benimneden 1 numara alma dedin canım ya. Yenidoğan almayı düşünüyorum ben.1Numara yenidoğanla farklı mı?
Hayırlı haberler alırsın canım haftaya da inşallah bakalım bende çarşambayı iple çekiyorum stresli süreçler malesef hayırlı sonuçlansinda biz bekleriz ne yapalımSlm kizlar. Randevumu bekleyemedim drum nobetci diye bugun gittim. Cok sukur kese bozulmamis buyumus de ama kalp atisi alamadi. Daha kucuk zaten olmamasi normal ama haftaya alamazsak o zmn sıkıntı dedi. Carsamba yine cagirdi alttan bakariz kalp.atisi olustu mu diye dedi 1hafta uzatti raporumu da
Merhaba canım bende ctesi pembe lekelenme ile gittim bende de kese arkasında kanama alanı gördü proluton iğne yapıldı progestan başladım yat dinlen dedi Çarşamba kontrol var henüz kalp atışı duymadım lekelenmede az az devam ediyor hala hakkinizda hayırlısı olsun. Rabbim saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam bı arkadaşımız vardı lekelenmesi uzun süren adını hatırlayamadım. Topikte yazılanları çok takip edemiyorum Bugün ağrıyla beraber kırmızıya yakın lekelenmem geldi ama biraz fazlaydı. hemen doktorumu arayıp gittim minimal kanama gördü kese etrafında proluton Depot verdi. Progestan dex günde 1 vuruyordum 2 ye çıkardı. Hâlâ da devam ediyor kahverengi ye döndü Şu an beklemedeyiz ama arkadaşım görüyorsan sen ne durumdasın nasıl ilerledi sürecin bilgi verebilir misin?
Yavrum 5+5 bebek 20 mm olmaz kesenin boyutudur o bencebenimde ilk gittiğimde bebek yok yolk sac var demiştibana da o zaman 5 haftalık dedi pazartesi gitmiştim aradan 5 gün geçti Cuma tekrar gittim 5+5 bebekte 20 mm dedi kalp atışı duyulabilir dedi. senin 6+1 de 24 ise 5+5 de 20 mm olması normal gibi. Yani bizimki epey geç döllenme olmuş görünüyor.
Selam geçmiş olsun dozunuz ne kadardı acabaMerhaba canım bende senin gibi vardı burda da yazdım kanamam oldu 2 gün adet gibi geldi hatta çok korktum. Sonra ara ara kırımızı şeklinde geldi 1 hafta böyle sürdü bı haftanın sonunda bir kere de kahverengi gelip durdu. Ben alttan progestan alıyorum aldım da hep iğne bana yaramadı vurulunca kanamam daha çok arttı niyeyse doktor yan etkidir iğne vurulma o zaman dedi şükür geçti ağrılarım devam ama doktor sıkıntı etme progestan almaya devam et dedi
Allah Allah dr kanı görüyır mu kuzum nasıl anlıyor acaba aktif olup olmadığınıSlm kizlar. Bnm yine kanamam oldu pihtili geldi yine hastaneye geldim. Dr yine aktif kanama yok dedi. Anlamiyorum artik... dusuk onleyici igne yapildi ve serum takildi. Moralim bozuk
Bakiyo ya alttan goruyomus. Alete de bulasmiyo. Bn hic is yapmiyorum surekli yatiyorum. Ki bana surekli yat da demiyolar. Bi yemek yapiyorum dun onu da yapmadim. Canim da ona sıkılıyo ayrica. Sanki uyduruyo gibi bu saatte geliyorum bisey yok... en sonunda umursamiycam bu sefer o ciddi.olacak. kalp atisi basliycak mi onu bekliycez diyo drAllah Allah dr kanı görüyır mu kuzum nasıl anlıyor acaba aktif olup olmadığınısordun mu neden oluyor diye. Kuzu sen çok mu ayakta kalıyorsun yada çok mu yoruluyorsun
çok ilginç yaBakiyo ya alttan goruyomus. Alete de bulasmiyo. Bn hic is yapmiyorum surekli yatiyorum. Ki bana surekli yat da demiyolar. Bi yemek yapiyorum dun onu da yapmadim. Canim da ona sıkılıyo ayrica. Sanki uyduruyo gibi bu saatte geliyorum bisey yok... en sonunda umursamiycam bu sefer o ciddi.olacak. kalp atisi basliycak mi onu bekliycez diyo dr
sen söyleyince bir daha baktım kese boyu 5, 5 cm bebek 2 mmYavrum 5+5 bebek 20 mm olmaz kesenin boyutudur o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?