2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba benim 600küsürle 5+4te görünmüştü. Bence 2 3 gün içerisinde çok rahat görürsün gibime geliyor. Değerin çok güzel maşallah ikiz ihtimali var mı?

Aa çok heyecan yaptım şu an görülebilir mi gerçkten süpeeer ben cumartesi gününe randevu almıştım keseyi görebilecz o zman çok teşekkür ederimm
Yanlış izah etmişim tatlım 600küsürden 1 hafta sonra keseyi görmeye gitmiştim aslında kan verdiğimde senin günlerindeymilim demek. Yani 1 hafta sonra kesin görürsün inşallah

Kızlar selam,benim bunaltılarım artmış vaziyette. Midem çok kötü canım hiçbişi istemiyor,sudan bile tiksiniyorum

Hayrlı olsun hoşgeldin benim ilk beta değerim 1619,88 di kese görünmemişti sata göre benim de 4+4tü. 3 gün sonra tekrar gittiğimde kesem görünmüştü. Sizin de bi kaç gün içinde görüneceğini tahmin ediyorum

Mutlaka haber vericem canım benim gerçekten o korku çok zormuş rabbim kimseye göstermesin inşallah

Yok sinirlenmiyorum da bosuna gitmisim gibi. Hep de gece oluyo. Ne olacagini da bilmiyorum. Insallah duzene girer. Daha kalp atisi bile alamadik

Kese etrafinda.kanama alani varmis ama kucuk dedi dr. Kesede bisey yok şimdilik. Cok yipraticiymis bu kanama surecleri valla Allah yardim etsin herkese

Genellikle oluyomuş canım ama insan İşte korkuyor evet öyle yapıcam ama bugün bi kendi doktorumada gözükim kafam rahat olsun inşallah rabbim herkese şifa verir bebişlerimizz sağlıklı olur

Şu kalp atışını gorupte rahatlasak Allah in izniyle bu stres asıl bizi yoran Rabbim taz vakitte feraha çıkarsın canım
Evet ya. Kalp atisina crs bakacakti simdi boyle.olunca yine pazartesiye cekti. Yipratmayalim yormayalim dedi ama ben her turlu yoruluyorum zihnen

Kızlar yok mu hiç kullanıp zarar görmeyen ???

Mutlaka haber vericem canım benim gerçekten o korku çok zormuş rabbim kimseye göstermesin inşallah
Bu haftalarda beklenen bişey sanırım. 7+1 gecesi kahverengi lekelenmem oldu 2 gün raporluyum dinleniyorum evde. Bir de iğnemi vuruldum. İnşallah geçecek bu süreçler de. Ama şu kanama, lekelenme işi ekstra zormuş, insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

yok canım hiçbişi kullanmıyorum.Primal hap mı?
Evet mide bulantısı için doktorum vermişti hatta burda soranlarda oldu ben de bi kaç gündür kullanıyorum çok rahatım başta mide bulantım olmamıştı ama kokular beni çok etkilemeye başladı. O yüzden kullanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…