Merhaba benim 600küsürle 5+4te görünmüştü. Bence 2 3 gün içerisinde çok rahat görürsün gibime geliyor. Değerin çok güzel maşallah ikiz ihtimali var mı?
Yanlış izah etmişim tatlım 600küsürden 1 hafta sonra keseyi görmeye gitmiştim aslında kan verdiğimde senin günlerindeymilim demek. Yani 1 hafta sonra kesin görürsün inşallahAa çok heyecan yaptım şu an görülebilir mi gerçkten süpeeer ben cumartesi gününe randevu almıştım keseyi görebilecz o zman çok teşekkür ederimm
Hayrlı olsun hoşgeldinMerhabalar herkese.Aslında benim tahmini doğum tarihi 1 Aralık yazıyor ama grup olmadığı için sizlere danışmak istedim sizler tecrübelisiniz benim ilk bebek olcak Allah nasip ederse.Sata göre 4+4düz bugün ilk defa beta baktırdım 797 çıktı nasıl sizce sonuç ve keseyi ne zaman görebiliyoruz betanın kaç olması lazım
Primal kullanıyor musunKızlar selam,benim bunaltılarım artmış vaziyette.Midem çok kötü canım hiçbişi istemiyor,sudan bile tiksiniyorum
Mutlaka haber vericem canım benim gerçekten o korku çok zormuş rabbim kimseye göstermesin inşallahCanım çok geçmiş olsun evet bu haftalarr da hep karşılaşılabilen bir durum haline geldi bu olay. Bir de normal olduğunu öğrendik bu süreçte. Umarım seninki de geçicidirbugün doktordan sonra bizleri haberdar etmeyi unutma
Yok sinirlenmiyorum da bosuna gitmisim gibi. Hep de gece oluyo. Ne olacagini da bilmiyorum. Insallah duzene girer. Daha kalp atisi bile alamadikGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Seni bizler çok iyi anlıyoruz hiç sinirlenme boşver. Her ay adet gibi kanamalar yaşayıp kucağına alan ne anneler var. Kötü düşünmeyelim olur mu? Sağlıklıysa ömrü varsa doğacak zatenkanasa da kanamasa da.
Kese etrafinda.kanama alani varmis ama kucuk dedi dr. Kesede bisey yok şimdilik. Cok yipraticiymis bu kanama surecleri valla Allah yardim etsin herkeseUltrason da bakıldı mı canım bebek ve kese iyiyse eğer kanama alanı da yoksa ondan demiştir internette okuduğum kadarıyla sebepsiz kanamalarda çok oluyormuş sıkma canını 9 ayı kanama ile geçirip sağlık doğum yapanlar var sen elinden geleni yapıp hemen doktora gitmişsin gerisi Rabbim den bebeğim güzelce gelisiyordur inşallah
Genellikle oluyomuş canım ama insan İşte korkuyor evet öyle yapıcam ama bugün bi kendi doktorumada gözükim kafam rahat olsun inşallah rabbim herkese şifa verir bebişlerimizz sağlıklı olurCanım bende 6+3 de yaşadım bugün 4. günüm yatıyorum lekelenme devam ediyor. Ama bende kanama alanı vardı rahimde iğne bana da yapıldı düşük riskine karşı progestan başladı bolca dinlen dedi sende dinlen yorma kendini ayaklarını uzat çok fazla hareket etmemeye calis inşallah bir sıkıntı yoktur kalp atışını da duymussun hem kalbini ferah tut Rabbim yardımcımız olsun
Evet ya. Kalp atisina crs bakacakti simdi boyle.olunca yine pazartesiye cekti. Yipratmayalim yormayalim dedi ama ben her turlu yoruluyorum zihnenŞu kalp atışını gorupte rahatlasak Allah in izniylebu stres asıl bizi yoran Rabbim taz vakitte feraha çıkarsın canım
Kızlar yok mu hiç kullanıp zarar görmeyen ???kızlar iyi akşamlar diş ağrımdan dolayı diş doktoruna gittim ve iltihap olduğunu söyledi bende kadın doğum doktorumu aradım bana iltihabı mutlaka kurutmamız lazım yoksa bebeğe zarar verir dedi ve bana largopen 1gr kullanmamı söyledi bebeğe zararı olmaz dedi ama işte içimde bi kuşku eğer bebeğime bişey olursa??? Gebeyken doktor kontrolünde antibiyotik kullanan var mı?
Bu haftalarda beklenen bişey sanırım. 7+1 gecesi kahverengi lekelenmem oldu 2 gün raporluyum dinleniyorum evde. Bir de iğnemi vuruldum. İnşallah geçecek bu süreçler de. Ama şu kanama, lekelenme işi ekstra zormuş, insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunMutlaka haber vericem canım benim gerçekten o korku çok zormuş rabbim kimseye göstermesin inşallah
yok canım hiçbişi kullanmıyorum.Primal hap mı?Primal kullanıyor musun
canım hiç bilgim yokKızlar yok mu hiç kullanıp zarar görmeyen ???
İnşallah bi an önce kesilir ve normal hamileler gibi normal bi gebelik sürecine girerizKese etrafinda.kanama alani varmis ama kucuk dedi dr. Kesede bisey yok şimdilik. Cok yipraticiymis bu kanama surecleri valla Allah yardim etsin herkese
Canim ben kullanmadim ama gebelikte kullanilabilen antibiyotikler var. Bisey grubu ilaclar deniyo onlara. Internetten arattin mi adini ilacinKızlar yok mu hiç kullanıp zarar görmeyen ???
Amin insallah... dinlensigim halde boyle ise baslasam ne olacak onu da bilmiyorum. Duzelelim artik insallahİnşallah bi an önce kesilir ve normal hamileler gibi normal bi gebelik sürecine girerizDua edip dinlenmekten başka yapacak bişeyimiz yok
Evet mide bulantısı için doktorum vermişti hatta burda soranlarda oldu ben de bi kaç gündür kullanıyorum çok rahatım başta mide bulantım olmamıştı ama kokular beni çok etkilemeye başladı. O yüzden kullanıyorum bendeyok canım hiçbişi kullanmıyorum.Primal hap mı?
Gözün aydın biz de en kısa zaman da duyarız inşallah. Kaç haftalık olduğunu söylediği mi doktorKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?