Ayy gözün aydın darısı başımıza inşallahKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Canim ben az önce aldım bı arkadaşım hediye almak istedi Molfix 2 no aldım 3-6 kg arası uygun olur 1numara çok küçük demiş herkes Trendyolda 200 adeti 230 tl en uygun orda tanesi 1.15neden 1 numara alma dedin canım ya. Yenidoğan almayı düşünüyorum ben.1Numara yenidoğanla farklı mı?
Düşünsene doğunca arkadan emekleyerek gelen bir minnoş olacak ellerini parkelere vura vura gelecek ve sen bunu duyacaksınUmarım... Çok zor geliyor her şey gerçekten. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim...
Bende öyleyim tam o saatlerde lavobaya git geri yat uykum kaçıyor sabaha karşı dalıyorum bu kez alarm hadi kalk ise geç kalcan diyorGünaydın kızlar. Gece 3 buçukta uyandım,bir daha uyuyamadım.Son 2-3 gündür böyleyim.Sabaha yakən uykum kaçıyorBenim gibi olan varmı?
Çok teşekkürler çok mutlu oldum şu an daAynen cumartesine kadar inşallah kesin görülür diye düşünüyorum 2 günde 2 katı ilerliyor ya
Amiinn i, 6+3 haftalık dedi canımAyy gözün aydın darısı başımıza inşallahderin bir oh çek şimdi. Ne kadarlık olmuş minnoş?
Tamam canım çok sağol. Bende sorayım bi perşembe doktoraEvet mide bulantısı için doktorum vermişti hatta burda soranlarda oldu ben de bi kaç gündür kullanıyorum çok rahatım başta mide bulantım olmamıştı ama kokular beni çok etkilemeye başladı. O yüzden kullanıyorum bende
İyi geliyormu acaba ben de çalışıyorum sabah serviste midem yanıyor galiba başlıyoruz yavaştan bulantı olacak gibi 6+3um bugunPrimal kullanıyor musun
Aynen canımBı haftadır bende aynıyım..su bile zor iciyom. Normlde çok içmem gerekiyo ama maleseff
Çubuk kraker leblebi iyi geliyo az yiyorum biraz iyi geliyor. İlaç içmek istemiyorum çünkü..sende dene istersenAynen canım
ayyy kuzuKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
tahmini doğum ne zaman6+3 haftalık dedi canım ALLAH razı olsun
Benim ailemde yok ikiz ama eşimin ailesinde çok var teyzesinin amcasının halasının fln.Ama ikiz için sanırım anne tarafında olması gerekiyordu emin diilim amaMerhaba benim 600küsürle 5+4te görünmüştü. Bence 2 3 gün içerisinde çok rahat görürsün gibime geliyor. Değerin çok güzel maşallah ikiz ihtimali var mı?
Yanlış izah etmişim tatlım 600küsürden 1 hafta sonra keseyi görmeye gitmiştim aslında kan verdiğimde senin günlerindeymilim demek. Yani 1 hafta sonra kesin görürsün inşallah
hamilelikte yoğun duygu durumları yaşanır kuzum bu sana has bir şey değil. Bu durumdan kurtulabilmek için zorla da olsa dışarı çıkıp birazda olsa topluluğa karışmalısın kafanı dağıtman için. Sen sana neyin iyi geleceğini bilirsin.6 haftalık hamileyim, haberi aldığımdan beri üzerimdeki depresifliği atamıyorum. Planlıydı oysa ki. Önce bir şok hissi, sonra mutsuzluklar silsilesi. Ne yapacağımı bilmiyorum, sanki büyün yaşama sevincimi kaybettim, sürekli ağlıyorum. Normalde herhangi bir psikolojik sıkıntım yoktu. Böyle güzel bir habere neden böyle tepkiler veriyorum anlamlandıramıyorum. Dışarıya çıkıp hava almak bile zor geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Normal midir, geçici midir, aynı duyguları paylaşan var mıdır... ne yapacağımı bilemiyorum.
Gözün aydın caaanım ❤ darısı başımıza yaa seninle aynı hafta aynı günüz ama gidip yine elim boş dönmek istemediğimden randevumu haftaya aldım bende.Kalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Bana has olmamasına seviniyorum içim rahatlıyor böyle düşününce. ama bir yandan da hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kendimi asla motive edemiyorum.. Çok saol canım güzel sözlerini desteğin için.. <3hamilelikte yoğun duygu durumları yaşanır kuzum bu sana has bir şey değil. Bu durumdan kurtulabilmek için zorla da olsa dışarı çıkıp birazda olsa topluluğa karışmalısın kafanı dağıtman için. Sen sana neyin iyi geleceğini bilirsin.hem bak isteyerek gelmiş bir bebek bu yüzden güçlü dur ve sağlığını tehlikeye atma ki o da sağlıcakla büyüsün
Çok çok normal canım benim aynısını yaşadım ki bizimkisi planlı değildi sürpriz oldu bi süre atlatamadım aşamadım bu gruptaki mesajları okuyorum falan ama kendim yazmaya cesaret edemiyodum sonra kendi kendimi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmaya başladım çünkü insana en iyi gelen yine kendisi. Çok iyi anlıyorum seni ama içinde büyüyen muazzam bir mucize var bunu düşün ve muayenelerine gittikçe onunla tanıştıkça inan bu duruma adapte olcaksın ve sıkıntıların geçicek allahın izniyle. İnsanız ki hamilelik hormonları bambaşka bi şey çok normal hissettiklerin ama geçicek6 haftalık hamileyim, haberi aldığımdan beri üzerimdeki depresifliği atamıyorum. Planlıydı oysa ki. Önce bir şok hissi, sonra mutsuzluklar silsilesi. Ne yapacağımı bilmiyorum, sanki büyün yaşama sevincimi kaybettim, sürekli ağlıyorum. Normalde herhangi bir psikolojik sıkıntım yoktu. Böyle güzel bir habere neden böyle tepkiler veriyorum anlamlandıramıyorum. Dışarıya çıkıp hava almak bile zor geliyor, hiçbir şey yapmak istemiyor, hiçbir şeyden zevk almıyorum. Normal midir, geçici midir, aynı duyguları paylaşan var mıdır... ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?