2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
neden 1 numara alma dedin canım ya. Yenidoğan almayı düşünüyorum ben.1Numara yenidoğanla farklı mı?
Canim ben az önce aldım bı arkadaşım hediye almak istedi Molfix 2 no aldım 3-6 kg arası uygun olur 1numara çok küçük demiş herkes Trendyolda 200 adeti 230 tl en uygun orda tanesi 1.15

Günaydın kızlar. Gece 3 buçukta uyandım,bir daha uyuyamadım.Son 2-3 gündür böyleyim.Sabaha yakən uykum kaçıyorBenim gibi olan varmı?
Bende öyleyim tam o saatlerde lavobaya git geri yat uykum kaçıyor sabaha karşı dalıyorum bu kez alarm hadi kalk ise geç kalcan diyor

Tamam canım çok sağol. Bende sorayım bi perşembe doktora

Merhaba benim 600küsürle 5+4te görünmüştü. Bence 2 3 gün içerisinde çok rahat görürsün gibime geliyor. Değerin çok güzel maşallah ikiz ihtimali var mı?
Benim ailemde yok ikiz ama eşimin ailesinde çok var teyzesinin amcasının halasının fln.Ama ikiz için sanırım anne tarafında olması gerekiyordu emin diilim ama

hamilelikte yoğun duygu durumları yaşanır kuzum bu sana has bir şey değil. Bu durumdan kurtulabilmek için zorla da olsa dışarı çıkıp birazda olsa topluluğa karışmalısın kafanı dağıtman için. Sen sana neyin iyi geleceğini bilirsin. hem bak isteyerek gelmiş bir bebek bu yüzden güçlü dur ve sağlığını tehlikeye atma ki o da sağlıcakla büyüsün

Bana has olmamasına seviniyorum içim rahatlıyor böyle düşününce. ama bir yandan da hiç geçmeyecek gibi geliyor. Kendimi asla motive edemiyorum.. Çok saol canım güzel sözlerini desteğin için.. <3

Kızlar ben de kalp atışını duydum ama olması gerekenden 1 tık yavaş atıyormuş. Bugün ve ctesi için iğne verdi. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. İğne düşük önleyici proluton depot diye bişey. Kanaması olan veya düşük riski olan hamilelere yapılan iğne yani. Normale döner mi acaba tam sevinemedim yaa 6+3müş buarada. Benim gibi bir örnek duydunuz mu hiç?

Çok çok normal canım benim aynısını yaşadım ki bizimkisi planlı değildi sürpriz oldu bi süre atlatamadım aşamadım bu gruptaki mesajları okuyorum falan ama kendim yazmaya cesaret edemiyodum sonra kendi kendimi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmaya başladım çünkü insana en iyi gelen yine kendisi. Çok iyi anlıyorum seni ama içinde büyüyen muazzam bir mucize var bunu düşün ve muayenelerine gittikçe onunla tanıştıkça inan bu duruma adapte olcaksın ve sıkıntıların geçicek allahın izniyle. İnsanız ki hamilelik hormonları bambaşka bi şey çok normal hissettiklerin ama geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…