Süper canım Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Ahh senin örneğin O okuryazar . O da olması gerkenim biraz altında diye günlerdir kendini yedi bitirdi. Bence bebekleriniz küçük olduğu için öyle sonraki kontrolde hiç sorun olmayacak. Güzel düşününKızlar ben de kalp atışını duydum ama olması gerekenden 1 tık yavaş atıyormuş. Bugün ve ctesi için iğne verdi. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. İğne düşük önleyici proluton depot diye bişey. Kanaması olan veya düşük riski olan hamilelere yapılan iğne yani. Normale döner mi acaba tam sevinemedim yaa 6+3müş buarada. Benim gibi bir örnek duydunuz mu hiç?
Çok saol canım desteğin için.. Sizlerle konuşabilmek bir nebze olsun iyi geliyor, yalnız olmadığını bilmek güç veriyor insana. Umarım tekrardan daha iyi hissedebileceğim... Allah hepimize güç versin. <3Çok çok normal canım benim aynısını yaşadım ki bizimkisi planlı değildi sürpriz oldu bi süre atlatamadım aşamadım bu gruptaki mesajları okuyorum falan ama kendim yazmaya cesaret edemiyodum sonra kendi kendimi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmaya başladım çünkü insana en iyi gelen yine kendisi. Çok iyi anlıyorum seni ama içinde büyüyen muazzam bir mucize var bunu düşün ve muayenelerine gittikçe onunla tanıştıkça inan bu duruma adapte olcaksın ve sıkıntıların geçicek allahın izniyle. İnsanız ki hamilelik hormonları bambaşka bi şey çok normal hissettiklerin ama geçicek
Kuzum sanırım daha küçük o sebeple öyle olmuş kafana takma en azından duymuşsun bak sağlıklıdır umarımKızlar ben de kalp atışını duydum ama olması gerekenden 1 tık yavaş atıyormuş. Bugün ve ctesi için iğne verdi. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. İğne düşük önleyici proluton depot diye bişey. Kanaması olan veya düşük riski olan hamilelere yapılan iğne yani. Normale döner mi acaba tam sevinemedim yaa 6+3müş buarada. Benim gibi bir örnek duydunuz mu hiç?
Bana da çizi viç varya peynirli o biraz iyi geliyorÇubuk kraker leblebi iyi geliyo az yiyorum biraz iyi geliyor. İlaç içmek istemiyorum çünkü..sende dene istersen
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bende duyarım umarım kalp atışını bu hafta :) kalp atışını kaç haftalıkken duydunKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
tamam canım yerim birazÇubuk kraker leblebi iyi geliyo az yiyorum biraz iyi geliyor. İlaç içmek istemiyorum çünkü..sende dene istersen
Ayyyyy gözün aydın tatlımmmmKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
Kesinlikle öyle canım durumumuz aynı seninle benimde kese arkasında kanama alanı var kalp atışını inşallah yarın duyarım rahatlayacagim iyi dese doktor çünkü sürekli kanaması devam edip sağlıklı doğum yapan insanlar varKese etrafinda.kanama alani varmis ama kucuk dedi dr. Kesede bisey yok şimdilik. Cok yipraticiymis bu kanama surecleri valla Allah yardim etsin herkese
hiç duymadım ama çok pahalıymış yaKızlar nifty testi ile ilgili bilgi alanınız var mi?
4 hafta sonraya gün verdi doktorum su an 7+2 deyiz, normal yapilan testlerin yanlış çıkma olasılığı oluyormuş genoks lab varmış bir tüp kanla 70 gene bayılıyormuş %99 netlik oranı varmış kromozomlara bakildigindan kesin cinsiyet bilgisi de veriyormuş ultrasondan önce ama tabi pahalı 4bin 5binden bahsetti doktorum durumunuz varsa yaptırın daha kesin sonuç yanlış mi doğru mu diye boşa strese girmeyin dedi normal yaptirsam ne kadar diye sormayı unuttum onu da bedava yapmıyorlardır heralde özele gidiyorum çünkü ya da devlette yapıyorlar mi bilmiyorum bilgisi olan var mı
Amin canım benimGenellikle oluyomuş canım ama insan İşte korkuyor evet öyle yapıcam ama bugün bi kendi doktorumada gözükim kafam rahat olsun inşallah rabbim herkese şifa verir bebişlerimizz sağlıklı olur
Canım bana iyi geldi ben de çalışıyorum o yüzden kullanma kararı aldım benim doktorum gece yatmadan önce 2 adet almamı söyledi. Ancak ben şu an 1 tane alıyorum. Bulantılarımın seyrine göre 2 ye çıkartıcam biran da 2 taneyle başlamak istemedim.İyi geliyormu acaba ben de çalışıyorum sabah serviste midem yanıyor galiba başlıyoruz yavaştan bulantı olacak gibi 6+3um bugun
Onlar iyi olsunda biz bekleriz ne yapalım hayırla sonuclansin da canım ilerde anlatırız minnacikken ne korkuttun bizi diyeEvet ya. Kalp atisina crs bakacakti simdi boyle.olunca yine pazartesiye cekti. Yipratmayalim yormayalim dedi ama ben her turlu yoruluyorum zihnen
Canım 6+1 de duydum ben ilk bebek zaten 4,5 mm kadardı minicik o kadar cizirtiliydi ki inan ben nefes aldıkça karışıyordu sesler doktorum dun için tekrar çağırmıştı daha net duymamız gerek diye küçük olduğundan net değil dedi ama hic strese girmedim sonuçta atan bir kalp var büyüdükçe düzelir seninki de ben dün gümbür gümbür duydum çok şükür boyu da büyümüş neredeyse 12mm olmuş bir haftada, çok daha netti üzme kendini ilaçlarını kulan tedbir amaçlı vermiştir ben de progestan kullanıyorum halaKızlar ben de kalp atışını duydum ama olması gerekenden 1 tık yavaş atıyormuş. Bugün ve ctesi için iğne verdi. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. İğne düşük önleyici proluton depot diye bişey. Kanaması olan veya düşük riski olan hamilelere yapılan iğne yani. Normale döner mi acaba tam sevinemedim yaa 6+3müş buarada. Benim gibi bir örnek duydunuz mu hiç?
Canım hamileliktr çok zorda kalıninca doktor kontrolünde antibiyotik kullanılır eğer doktorun verdiyse stres yapma kullan diğer türlü enfeksiyonda çok zararlı diye biliyorum özellikle ilk 3 ay bebeği çok etkilemiyor diye okumuştum. Rabbim şifa versinKızlar yok mu hiç kullanıp zarar görmeyen ???
Evet canım baya pahalı dolar kuruna gore de değişiyormuş ama kafamiz rahat etsin doktorun yaptığında sonuç temiz bile çıksa yanılma payı oluyormuş diyor esim de ben de maddi boyutu da düşünüyorum tabi ister istemez çok kararsız kaldımhiç duymadım ama çok pahalıymış ya
Canım gözün aydın güzel düşün güzel olsun. Hafta olarak geriden gelen bebek duydum ama bu taraz bi durum yaşayan görmedim. Senin bebeğinde hafta olarak geriden geliyor olabilir mi?Kızlar ben de kalp atışını duydum ama olması gerekenden 1 tık yavaş atıyormuş. Bugün ve ctesi için iğne verdi. Salı günü tekrar gel bakalım dedi. İğne düşük önleyici proluton depot diye bişey. Kanaması olan veya düşük riski olan hamilelere yapılan iğne yani. Normale döner mi acaba tam sevinemedim yaa 6+3müş buarada. Benim gibi bir örnek duydunuz mu hiç?
Gözün aydın canım benim ne güzel maşallahKalp atışını duyduumm kızlaarrrALLAHım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?