2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahh senin örneğin O okuryazar . O da olması gerkenim biraz altında diye günlerdir kendini yedi bitirdi. Bence bebekleriniz küçük olduğu için öyle sonraki kontrolde hiç sorun olmayacak. Güzel düşünün

Çok saol canım desteğin için.. Sizlerle konuşabilmek bir nebze olsun iyi geliyor, yalnız olmadığını bilmek güç veriyor insana. Umarım tekrardan daha iyi hissedebileceğim... Allah hepimize güç versin. <3

Kuzum sanırım daha küçük o sebeple öyle olmuş kafana takma en azından duymuşsun bak sağlıklıdır umarım inanıyorum

Kızlar nifty testi ile ilgili bilgi alanınız var mi?
4 hafta sonraya gün verdi doktorum su an 7+2 deyiz, normal yapilan testlerin yanlış çıkma olasılığı oluyormuş genoks lab varmış bir tüp kanla 70 gene bayılıyormuş %99 netlik oranı varmış kromozomlara bakildigindan kesin cinsiyet bilgisi de veriyormuş ultrasondan önce ama tabi pahalı 4bin 5binden bahsetti doktorum durumunuz varsa yaptırın daha kesin sonuç yanlış mi doğru mu diye boşa strese girmeyin dedi normal yaptirsam ne kadar diye sormayı unuttum onu da bedava yapmıyorlardır heralde özele gidiyorum çünkü ya da devlette yapıyorlar mi bilmiyorum bilgisi olan var mı

Kalp atışını duyduumm kızlaarrr ALLAHım çok şükür
Hayırlı olsun canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim. Bende duyarım umarım kalp atışını bu hafta :) kalp atışını kaç haftalıkken duydun

Kese etrafinda.kanama alani varmis ama kucuk dedi dr. Kesede bisey yok şimdilik. Cok yipraticiymis bu kanama surecleri valla Allah yardim etsin herkese
Kesinlikle öyle canım durumumuz aynı seninle benimde kese arkasında kanama alanı var kalp atışını inşallah yarın duyarım rahatlayacagim iyi dese doktor çünkü sürekli kanaması devam edip sağlıklı doğum yapan insanlar var stresli ve yıpratıcı bilinmezlik insanı çok yoruyor. Rabbim saglicakla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

hiç duymadım ama çok pahalıymış ya

Genellikle oluyomuş canım ama insan İşte korkuyor evet öyle yapıcam ama bugün bi kendi doktorumada gözükim kafam rahat olsun inşallah rabbim herkese şifa verir bebişlerimizz sağlıklı olur
Amin canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı birbirimize ettiğimiz dualar kabul olur inşallah

İyi geliyormu acaba ben de çalışıyorum sabah serviste midem yanıyor galiba başlıyoruz yavaştan bulantı olacak gibi 6+3um bugun
Canım bana iyi geldi ben de çalışıyorum o yüzden kullanma kararı aldım benim doktorum gece yatmadan önce 2 adet almamı söyledi. Ancak ben şu an 1 tane alıyorum. Bulantılarımın seyrine göre 2 ye çıkartıcam biran da 2 taneyle başlamak istemedim.

Evet ya. Kalp atisina crs bakacakti simdi boyle.olunca yine pazartesiye cekti. Yipratmayalim yormayalim dedi ama ben her turlu yoruluyorum zihnen
Onlar iyi olsunda biz bekleriz ne yapalım hayırla sonuclansin da canım ilerde anlatırız minnacikken ne korkuttun bizi diye

Canım 6+1 de duydum ben ilk bebek zaten 4,5 mm kadardı minicik o kadar cizirtiliydi ki inan ben nefes aldıkça karışıyordu sesler doktorum dun için tekrar çağırmıştı daha net duymamız gerek diye küçük olduğundan net değil dedi ama hic strese girmedim sonuçta atan bir kalp var büyüdükçe düzelir seninki de ben dün gümbür gümbür duydum çok şükür boyu da büyümüş neredeyse 12mm olmuş bir haftada, çok daha netti üzme kendini ilaçlarını kulan tedbir amaçlı vermiştir ben de progestan kullanıyorum hala

Kızlar yok mu hiç kullanıp zarar görmeyen ???
Canım hamileliktr çok zorda kalıninca doktor kontrolünde antibiyotik kullanılır eğer doktorun verdiyse stres yapma kullan diğer türlü enfeksiyonda çok zararlı diye biliyorum özellikle ilk 3 ay bebeği çok etkilemiyor diye okumuştum. Rabbim şifa versin

hiç duymadım ama çok pahalıymış ya
Evet canım baya pahalı dolar kuruna gore de değişiyormuş ama kafamiz rahat etsin doktorun yaptığında sonuç temiz bile çıksa yanılma payı oluyormuş diyor esim de ben de maddi boyutu da düşünüyorum tabi ister istemez çok kararsız kaldım

Canım gözün aydın güzel düşün güzel olsun. Hafta olarak geriden gelen bebek duydum ama bu taraz bi durum yaşayan görmedim. Senin bebeğinde hafta olarak geriden geliyor olabilir mi?

Kalp atışını duyduumm kızlaarrr ALLAHım çok şükür
Gözün aydın canım benim ne güzel maşallah darısı bizlere olur inşallah yarın gideceğim bende lekelenme devam ettiği için çok stresliyim dua edin ne olur yarın minigimin kalbini duyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…