2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum bu dediğin SMA hastalığı için yapılan test mi

Hormonlardandir canım tüm vücudumuz değişiyor herkese yansıması farklı oluyor istediğimiz planladigimiz halde gerginlikler oluyor ama elde değil sonuçta öyle düşün kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış zamanla geçecektir umarım. Kalbini ferah tut. Dua etmek en güzel yol. Rabbim yardimcin olsun. En kısa sürede hamileliğinin keyfini sürmeye başlarsın inşallah

Canım ben de yaptırıcam bunu zamanı gelince down ve diğer kromozom hastalıklarında çok yüksek oranda doğru sonuç veriyor. Benim doktorum diğer testler strese sokuyor dedi çünkü onlar istatistik oluyor. Bu anne kanından bebeğin kanını genetiğini ayrıştırıp incelenmesi oluyor

Evet canım ben de hem de aynı 6+3 idi doktorlar da keşke küçük olduğu için diye söyleseler

Sat a göre kaç haftalıksin canim. Stres yapma dua et ilaçlarını kullan inşallah güzelce gelişir bir sonraki gittiğinde herşeye normale döner.

Size sayı söyledi mi benimki 97 atıyordu bana da yavaş olduğunu söyledi on gün sonra tekrar çağırdı tabi randevu durumuna göre 13 gün sonra olmuş oldu pazartesi randevum var inşallah düzelir

Onceki gebeligimde doktorum bahsetmisti. Nirmalde muayenelerde risk goruldugunde amniyosentez almak yerine bu daha güvenli diye tercih ediyolar ama artik herkese sunuluyonus.sanirim. biz herhangi bi hastaligi ciksa da aldirmayi dusunmuyoruz diyerek yaptirmamistik. 2li 3lu testte ya da ayrintili ultrasonda da sıkıntı cikmamisti oyle olunca tamamen vazgectik

Benim dun ultrasona gore 4+6 Sat a gorr 5+1 iken kese gorundj ama bebek gorunmedi 2 hafta sonraya cagirdi.Bebegin gorulmemesi normal mi ?

Kuzum bu dediğin SMA hastalığı için yapılan test mi
Sma dahil mi bilmiyorum canım sitesinde var ama o test ayrı mi yapılıyor bilmiyorum doktorum kromozal hastalıklar dedi genoks yazınca sitesi çıkıyor
Aynen öyle soyledi doktorum da yani klasik testlerde hastalık var deyip normal doğan da oluyor normal deyip hasta olan da dedi. Benim de çok var etrafımda duyduğum riskli çıkıp hamileliği zehir olup sağlıklı bebeği olanlar o yüzden bana da mantıklı geliyor

Kuzum sanırım daha küçük o sebeple öyle olmuş kafana takma en azından duymuşsun bak sağlıklıdır umarım inanıyorum
Umarım çok sağolun.
Çok teşekkür ederim ben zaten çok stresliydim iyice fena oldum. Net duyulmaması ile yavaş atması faklı olabilir Ama toparlamam lazım. İyi dilekleriniz için teşekkürler

Evet isteyen yaptiriyormus artik eskiden yurt disina gonderildiginden daha pahaliymis amniyosentezde düşük riski olduğu söyleniyor. Sağlıklı olsun evlatlarımız inşallah ama bi sorun varsa da bilmek en dogrusu

Duyduğunda kaç haftalıktı canım?

Canım gözün aydın güzel düşün güzel olsun. Hafta olarak geriden gelen bebek duydum ama bu taraz bi durum yaşayan görmedim. Senin bebeğinde hafta olarak geriden geliyor olabilir mi?
Yok canım geriden gelmiyor haftası günü uyumlu dedi 6+3. Hayırlısı artık sağol
Sat a göre kaç haftalıksin canim. Stres yapma dua et ilaçlarını kullan inşallah güzelce gelişir bir sonraki gittiğinde herşeye normale döner.
Sata göre 1 gün oynuyor. 6+3üm canım. Evet doğru söylüyosun rahatlamam lazım teşekkür ederim inşallah

Size sayı söyledi mi benimki 97 atıyordu bana da yavaş olduğunu söyledi on gün sonra tekrar çağırdı tabi randevu durumuna göre 13 gün sonra olmuş oldu pazartesi randevum var inşallah düzelir
Söylemedi sormak da aklıma bile gelmedi çünkü hiç böyle bir şey beklemiyordum. Ben de salı gideceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim. Size herhangi bir iğne ilaç verdiler mi? Benim rahmim çok kasılmış. Bu yüzden iğne yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…