2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok canım geriden gelmiyor haftası günü uyumlu dedi 6+3. Hayırlısı artık sağol

Sata göre 1 gün oynuyor. 6+3üm canım. Evet doğru söylüyosun rahatlamam lazım teşekkür ederim inşallah
Gözün aydın canım benim beklenen doğum tarihi 18 kasımdız senin de 19 kasım olmalı. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah, bu arada benim bulantılar başladı

6+1 de duydum ilk çok küçüktü görüntüde belliydi ama sesi net değildi kuzum dün 7+1dik güm güm atıyordu çok şükür gerçekten o dizilerdeki filmlerdeki gibiydi
Ayyyy gözün aydın caanım aynı bende 6+1 de net duyamadık kalp atımı var gibi dedi doktor ama duyulmadı o zaman bende haftaya duyarım inşallah dimiii darısı başıma

Kızlar bende bugün gideceğim kontrole acaba kalp atışını duyarmıyım 5+5

Kızlar geçen hafta progesteron baktırdım 21 idi dün baktırdım 15 çıktı acaba çok mu düşük?

6olmadi daha. Crs raporu uzatmaya gelecektim o zmn alttan bakariz demisti. Erken aslinda sanki
Ya canm daha çok erken niye olumsuz düşünüyorsun 7 haftaya girene kadar hiç düşünme göremedik kalp atışını diye hatta kontrole de 7 de git

Kızlar mide bulantısına ne iyi geliyor ? Bu aralar çok yoğun ögürme ve kusmalarım var

Ben de sormadım dinlemeyi bile beklemiyordum kendi dinletip söyledi Benimki tüp bebek olduğu için zaten progestan ve estroferm kullanıyordum bebeğin kesesi gününe falan uyumlu dedi sadece kalp atış hızı yavaş dedi

Aynıyız benim de tüp. Estrofem ve lutinus kullanıyorum. Ozaman dua etmekten başka çare kalmıyor umarım güzel haberler veririz kısmet

Gözün aydın canım benim beklenen doğum tarihi 18 kasımdız senin de 19 kasım olmalı. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah, bu arada benim bulantılar başladı
Sağol canım inşallah. Bende henüz bulantı yok çok şükür. Allah kolaylık versin yaa zor. Benim iştahım yok şuaralar.bir de rahmim çok kasılmış o yüzden ağrılarım çokmuş. İğne verdi şuan daha iyiym.

Kızlar mide bulantısına ne iyi geliyor ? Bu aralar çok yoğun ögürme ve kusmalarım var
Hicbirsey bende işe yaramıyor prilam içmeye başladım o da işe yaramadı. Midem bulandigi için bise yiyemiyorum, yiyemedim için midem boş kalıyor ve daha çok bulanıyor girdabın içine girdim çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…