Hayır 10 gün önce keseyi gördüm siz gördünüz müYolku görmüş müydün peki
İnşallah canım benim duamdasın Rabbim gönlünden geçeni içinde bizlerin dualarını da kabul eylesin insallahBekleyecegim mecbur, ins benimde 1 haftaya degisir hersey. Sadece su an cok bitik hissediyorum, daha hicbirsey bitmis egil biliyorum ama kendime engel olamıyorum.
Değerlerin güzel canım stres yapma kendine insallah sağlıcakla gelsin bebeğin kollarınaİçim rahatladı bende birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim en son iki gün önce kan verdiğimde 730 çıkmıştı bel ve kaşık ağrım arada oluyor ama yerleşme kanaması gibi bişey olmadı aralıktada kimyasal gebelik geçirdim biraz tedirgin oldum içimi ferahlattınız
Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederimMerhabalar.42 yasındayım ve hiç beklemediğim bir şekilde hamile oldugumu öğrendim.9 yasında bir kızım var ve hiç 2. Bebegı dusunmemiştim.şok oldum okadar korkuyorumki bir sıkıntı cıkacak dıye.benım gibi 40 yas üstü hamıle varmı aranızda.?
Cok aminDilerim en güzel haberler bizlerin, tüm annelerin olsun inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Merhaba, 41 yaşındayım ve ilk gebeliğim ve ikizMerhabalar.42 yasındayım ve hiç beklemediğim bir şekilde hamile oldugumu öğrendim.9 yasında bir kızım var ve hiç 2. Bebegı dusunmemiştim.şok oldum okadar korkuyorumki bir sıkıntı cıkacak dıye.benım gibi 40 yas üstü hamıle varmı aranızda.?
Merhaba, öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın. Hiç endişe etmeyin 40 yaş üstü sağlıkla doğum yapan çok örnek var. Halalarımın hep küçük çocukları 41-42 de doğmuş. Ben de 40 yaşındayım 2. bebeğime tüp bebek yöntemiyle hamileyimMerhabalar.42 yasındayım ve hiç beklemediğim bir şekilde hamile oldugumu öğrendim.9 yasında bir kızım var ve hiç 2. Bebegı dusunmemiştim.şok oldum okadar korkuyorumki bir sıkıntı cıkacak dıye.benım gibi 40 yas üstü hamıle varmı aranızda.?
Şu yazılardan uzak durun, forumlarda felaket tellallığı yapan da çok. Bir sonraki randevun ne zaman?Evet durdu ya gerçekten çok saçma salak bir düşünce ve hal içindeyim
Kanama dursun diye o kadar dua istedim şimdi de acaba neden durdu diyorum şu PaArtesi bi hayırlısıyla gelse derin nefes alacağım
Nette yazanlar beni çok karıştırdı yok o sümüksü yapı kalbi duran bebek olursa gelirmiş falan filan hiç iyi değilim bu kadar kötü hissetmemiştim erkende gidemiyorum hem randevu yok hem eşim gelemiyor
Yürüyorum ya gündüz hiç evde değilim gibi annemde kahvaltı sonra hop sahile
İlk gebeliğimde sıfır mide bulantım oldu. Koku hassasiyetim bile yoktu. 9 ayı öyle geçirdim sağlıkla doğdu oğlum. Bunda da şuan mide bulantım yok biraz mide hassasiyetim var sadece son günlerdeMide bulantısı olmayıp kalp atışını duyan var mı?
Biraz erken değilmi boş demek için ben 5+6 da ilk kontrolümde sadece keseyi gördüm bebek yoktu dlktorum korkacak bir şey yok henüz bilmiyordum küçük dedi yolk sacı gördünüz mü bir de kan sulandırıcı kullanıyor musunuzMerhaba, desteginize o kadar ihtiyacim var ki, tup bebek tedavisi goruyordum 21 subatta transferim oldu ve şükür hamile kaldim. Bugun kontrole gittigimde kesenin bos oldugunu soylediler resmen yikildim aglamaktan icim cikti. Doktor kurtaj dedi bir diger doktor 10 gun bekleyelim dedinne yapacagimi bilemez haldeyim ne olur bir akil verin bana. 6. Haftadayim bu durumu yasayipta bebegine kavusan var mi ne olur yardim edin.Eki Görüntüle 3037344
Yaşımız aynı sizinle bizi bile korkutuyorlar bazen@bambina bende 36 yaşındayım bebek doğana kadar 37 olcam
Allah ne isterse o olur içinizi ferah tutmaya çalışın inşallah her şey yolunda gider
Biz anneler çok sabırsız olarak en bası çekerizBeni de doktor 6 Nisan’da çağırdı kalp atışı için. İnşallah güzel haberler alırız. Vakşt geçmiyor
Yolk sac görünmedimi? Bende 5+4 gibi gitmiştim kese yolk sac göründü ama bebek görünmedi cuma günü randevum tekrar bakalim gerci benim birde kese sezeryan yerine yakin görünüyor asıl sorunum o gerçi yukarı çıkar belki bekleyelim dedi doktor..Ama durduk yere böyle düşünmeyin sadece belirti üzerine bos gebelik düşünülemez ki..herkeste mide bulantısı olmaz ki..uzmeyin kendiniziBoş gebelik olursa diye aklımdan çıkmıyor korkuyorum göğüs hassasiyeti halsizlik arada baş ağrısı o kadar
Demekki pıhtılı kanama da teki düştü beta onda öyle düştü ama teki tutunmus rabbim sana bagıslamıs düşünme artık ilaçlarını kullan sağlıkla gelişsin kucagına al insallahKızlar merhabalar…. Biraz uzun yazacağım hakkınızı helal edin. Çok stresli günler yaşıyorum belki beni biliyosunuzdur. 5 martta çift embriyo transferi olmuştum.
14 martta beta 54 çıktı
16 martta 74
18 martta 77 çıkmıştı doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırak adet olacaksın demişti. 22martta kan ver betanın 0’landığını görelim demişti.
21 Martta kan verdim 306 çıktı. Biz şok olduk ilaçlarımı kullanmıyorum bu arada ve benim genetiğimde kan pıhtılaşma sıkıntım var. Gebe kalır kalmaz iğne kullanmam gerekiyor.
22 martta sabah adet sancısı çektim ve ardından adet olur gibi pıhtılı kanamam oldu. Doktorum tekrar kan istedi 22 martta 406 çıktı. Sonra doktor çağırdı kese falan göremedi büyük ihtimal boş gebelik dedi. Perinatologdan randevu alıp akşamına gittim ve keseyi gördü. Beta değerine göre ihtimal vermiyorum büyümez dedi ama haftaya çarşamba (yani dün) tekrar göreyim dedi.
24 martta tekrar kan verm 826 çıktı
26 martta 1260 çıktı. Ve doktorum pazartesi(28 martta) keseyi görmek için çağırdı. 5mm keseyi gördü ama içi oluşmamış dedi. 5 haftalık haftanla uyumlu dedi.Tüm ilaçlarına tekrar başla dedi ve ben 1 hafta boyunca ilaçlarımı kullanmamıştm.Salı günü akşam kan verdim 1006 çıktı değer düşmüş neyse hayırlısı değilmiş falan dedim perinatologa gittim ertesi sabah giderkende başka yerde kan verip gideyim dedim içime sinmedi birgün önce 1000 küsür çıkması. Ve ertesi sabah 2090çıktı beta. Perinatologum alttan baktı gelişmiş dedi bebeği gördü crl : 1.87mm dedi. 5+2 dedi haftama.Ultrason resmini ekliyorum. Geçen hafta rahimin aşağısındayken yukarıya çıkmış. Yolk sac biraz büyük dedi kafam çok karıştı haftaya çarşamba tekrar görmek istedi. 2 doktorumda beta değerinin önemsiz olduğunu betanın kafa karıştıracağını söyledi. Perinatologum yüksek ihtimal kan pıhtılaşması için böyle olduğunu söyledi. Artık bakmayalım dediler. Böyle birşey yaşayan var mı? Bu arada çift embriyo transferiydi ama tek kese görüldü kızlarTekrardan hakkınızı helal edin çok uzun oldu
Canım inşallah ya perinatologum crl yi gördüm artık ben ona bakrım dedi haftaya çarşamba canlanması lazım bebeğin dedi. Herhalde kalp atışından bahsetti. Çarşamba günü çok önemli bir gün olacak benim için ağlayacak mıyım gülecekmiyim göreceğiz. Birde çarşamba günü doğum günümmDemekki pıhtılı kanama da teki düştü beta onda öyle düştü ama teki tutunmus rabbim sana bagıslamıs düşünme artık ilaçlarını kullan sağlıkla gelişsin kucagına al insallahyazmak istedim teyzemden biliyorum tüp bebek cok zorlu bir süreç 3 denemesi oldu teyzemin bi oglu var rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin canım bebek gözükmüş hem de uyumlu ilaç almadığın halde tutunmus yavrumCanım inşallah ya perinatologum crl yi gördüm artık ben ona bakrım dedi haftaya çarşamba canlanması lazım bebeğin dedi. Herhalde kalp atışından bahsetti. Çarşamba günü çok önemli bir gün olacak benim için ağlayacak mıyım gülecekmiyim göreceğiz. Birde çarşamba günü doğum günümmRabbim en güzel doğum günü hediyemi mucizemi verir inşallah bana Herşeye rağmen tutunmuş yavrum. Çok teşekkür ederim mesajın için umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız,
Ağlattın beni valla...Rabbim evladını sana bagışlasın dilerim sağlıkla kucağına al insallahCanım inşallah ya perinatologum crl yi gördüm artık ben ona bakrım dedi haftaya çarşamba canlanması lazım bebeğin dedi. Herhalde kalp atışından bahsetti. Çarşamba günü çok önemli bir gün olacak benim için ağlayacak mıyım gülecekmiyim göreceğiz. Birde çarşamba günü doğum günümmRabbim en güzel doğum günü hediyemi mucizemi verir inşallah bana Herşeye rağmen tutunmuş yavrum. Çok teşekkür ederim mesajın için umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız,
Mucizen senden hiç vazgeçmemiş Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayın nasip etsin. bazen tek kesede ikiz ihtimali olabiliyor ve ikinci embriyo daha sonra da gelişebiliyor. Sen bence bebeğine inan ve ilaçlarını ihmal etme bol bol şu iç ve sakın stres yapmaKızlar merhabalar…. Biraz uzun yazacağım hakkınızı helal edin. Çok stresli günler yaşıyorum belki beni biliyosunuzdur. 5 martta çift embriyo transferi olmuştum.
14 martta beta 54 çıktı
16 martta 74
18 martta 77 çıkmıştı doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırak adet olacaksın demişti. 22martta kan ver betanın 0’landığını görelim demişti.
21 Martta kan verdim 306 çıktı. Biz şok olduk ilaçlarımı kullanmıyorum bu arada ve benim genetiğimde kan pıhtılaşma sıkıntım var. Gebe kalır kalmaz iğne kullanmam gerekiyor.
22 martta sabah adet sancısı çektim ve ardından adet olur gibi pıhtılı kanamam oldu. Doktorum tekrar kan istedi 22 martta 406 çıktı. Sonra doktor çağırdı kese falan göremedi büyük ihtimal boş gebelik dedi. Perinatologdan randevu alıp akşamına gittim ve keseyi gördü. Beta değerine göre ihtimal vermiyorum büyümez dedi ama haftaya çarşamba (yani dün) tekrar göreyim dedi.
24 martta tekrar kan verm 826 çıktı
26 martta 1260 çıktı. Ve doktorum pazartesi(28 martta) keseyi görmek için çağırdı. 5mm keseyi gördü ama içi oluşmamış dedi. 5 haftalık haftanla uyumlu dedi.Tüm ilaçlarına tekrar başla dedi ve ben 1 hafta boyunca ilaçlarımı kullanmamıştm.Salı günü akşam kan verdim 1006 çıktı değer düşmüş neyse hayırlısı değilmiş falan dedim perinatologa gittim ertesi sabah giderkende başka yerde kan verip gideyim dedim içime sinmedi birgün önce 1000 küsür çıkması. Ve ertesi sabah 2090çıktı beta. Perinatologum alttan baktı gelişmiş dedi bebeği gördü crl : 1.87mm dedi. 5+2 dedi haftama.Ultrason resmini ekliyorum. Geçen hafta rahimin aşağısındayken yukarıya çıkmış. Yolk sac biraz büyük dedi kafam çok karıştı haftaya çarşamba tekrar görmek istedi. 2 doktorumda beta değerinin önemsiz olduğunu betanın kafa karıştıracağını söyledi. Perinatologum yüksek ihtimal kan pıhtılaşması için böyle olduğunu söyledi. Artık bakmayalım dediler. Böyle birşey yaşayan var mı? Bu arada çift embriyo transferiydi ama tek kese görüldü kızlarTekrardan hakkınızı helal edin çok uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?