bende 5+4 kese ve yolksac gordum bebek yoktu...sız bır sonrakı kotroldemı gordunuz bebegıBiraz erken değilmi boş demek için ben 5+6 da ilk kontrolümde sadece keseyi gördüm bebek yoktu dlktorum korkacak bir şey yok henüz bilmiyordum küçük dedi yolk sacı gördünüz mü bir de kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Hadi inşallah güzel haberler ile gel bizeKızlar Günaydın
Sürekli dıyoruz ya kanama, kahverengi akıntı vs diye. Benim 10 gün süren kahverengi akıntım var Duphaston da kullanıyorum ona rağmen oluyor. Bugün ultrason randevum var inşallah kanama alanı vs yoktur. Bakalım dr ne diyecek
Biri pıhtı çözücü diğeri kan sulandırıcı o sebeple ikisi bir arada kullanılıyorsunuz işi görmüyorlar yani
Ben sadece ecopirin kullanıyorum pıhtılaşma yok ilk gebeliğimde preeklampsi yaşadım tedbir amaçlı ikincide de kullandım şimdi de devamEndişe etmemen için vermiş güzel düşün ❤
Canım Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın yüreğim ağzımda sürekli, kan verirken muayeneye giderken ama tam bitti derken umutlarım yeniden yeşeriyorAğlattın beni valla...Rabbim evladını sana bagışlasın dilerim sağlıkla kucağına al insallah
Amin canım benim çok teşekkür ederimMucizen senden hiç vazgeçmemiş Rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayın nasip etsin. bazen tek kesede ikiz ihtimali olabiliyor ve ikinci embriyo daha sonra da gelişebiliyor. Sen bence bebeğine inan ve ilaçlarını ihmal etme bol bol şu iç ve sakın stres yapma
İnşallah canımmmmAmin canım bebek gözükmüş hem de uyumlu ilaç almadığın halde tutunmus yavrumAllahın mucizesi aynen kalp atışı için demiş canlanma diye insallah duyarsın canım sitres yapma
Evet gerçekten ben kötü bir şey yazmaktan bile çekiniyorum bazı insanlar pat diye en kötüsünü söylüyorlar psikoloji hepten gidiyorŞu yazılardan uzak durun, forumlarda felaket tellallığı yapan da çok. Bir sonraki randevun ne zaman?
Ben 8+3 deyiz hala mide bulantım yokMide bulantısı olmayıp kalp atışını duyan var mı?
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızİlk gebeliğimde sıfır mide bulantım oldu. Koku hassasiyetim bile yoktu. 9 ayı öyle geçirdim sağlıkla doğdu oğlum. Bunda da şuan mide bulantım yok biraz mide hassasiyetim var sadece son günlerdeBulantı olmaması işlerin yolunda gitmediği anlamı taşımaz, sadece çoğu kadına göre çok şanslı olduğunuzu gösterir
İnşallah öyledir . Kese gözüktü 4+5 te yarın gideceğim tekrarYolk sac görünmedimi? Bende 5+4 gibi gitmiştim kese yolk sac göründü ama bebek görünmedi cuma günü randevum tekrar bakalim gerci benim birde kese sezeryan yerine yakin görünüyor asıl sorunum o gerçi yukarı çıkar belki bekleyelim dedi doktor..Ama durduk yere böyle düşünmeyin sadece belirti üzerine bos gebelik düşünülemez ki..herkeste mide bulantısı olmaz ki..uzmeyin kendinizi
O kadar kötü şeyler okudum ki forumda ondan öyle düşündüm sanırımBen 8+3 deyiz hala mide bulantım yok
Amin inşallahhadı hayırlı haberlerle ınsallah
5+2 de karından bakıldı bana sadece kese gorunmustu ama ben 2 gun sonra yanı 5+4 devlet hastanesıne gıttım vajınal muayane yapıodu orası bılıyordum o yuzden gıttım orası keseyle beraber yol sac gordu bebegı gormedı...yarın yanı cuma gunu 5+2 de karından bakan doktoruma tekrar randevum var 6+1 oluyorum yarın bakalım ne gorecek karından bakıyor ama oKızlar selamlar, ben 5+2 de gittiğimde karından baktı sadece ve keseyi gördük ama yolk sac vs görmedik doktor zaten keseyi bile görmek için erken diyordu. Pazartesi günü kontrolüm var ve 6+4 olacağım bebeği görüp kalp atışını görme ya da duyma ihtimalim var mıdır? Büyük ihtimalle gene karından bakacaktır
Eğerki geç döllenme vs değilse kalp atışını duyabilirsin gibi canım burdaki çoğu kişi 6 haftalıkken duydu. Bende senin gibi önce keseyi gördüm bebek yoktu geçen hafta 6+1 ken bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık küçük dedi çünküKızlar selamlar, ben 5+2 de gittiğimde karından baktı sadece ve keseyi gördük ama yolk sac vs görmedik doktor zaten keseyi bile görmek için erken diyordu. Pazartesi günü kontrolüm var ve 6+4 olacağım bebeği görüp kalp atışını görme ya da duyma ihtimalim var mıdır? Büyük ihtimalle gene karından bakacaktır
Bırak bence hiç okuma bak bende okuya okuya ortalama 5 günümü zehir ettim kendimeO kadar kötü şeyler okudum ki forumda ondan öyle düşündüm sanırım
Ay hadi bakalım inşallah kalp atışını görürsünüz sizinle aynı gidiyoruz hafta olarak5+2 de karından bakıldı bana sadece kese gorunmustu ama ben 2 gun sonra yanı 5+4 devlet hastanesıne gıttım vajınal muayane yapıodu orası bılıyordum o yuzden gıttım orası keseyle beraber yol sac gordu bebegı gormedı...yarın yanı cuma gunu 5+2 de karından bakan doktoruma tekrar randevum var 6+1 oluyorum yarın bakalım ne gorecek karından bakıyor ama o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?