2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende 5+4 kese ve yolksac gordum bebek yoktu...sız bır sonrakı kotroldemı gordunuz bebegı

Hadi inşallah güzel haberler ile gel bize

Kızlar selamlar, ben 5+2 de gittiğimde karından baktı sadece ve keseyi gördük ama yolk sac vs görmedik doktor zaten keseyi bile görmek için erken diyordu. Pazartesi günü kontrolüm var ve 6+4 olacağım bebeği görüp kalp atışını görme ya da duyma ihtimalim var mıdır? Büyük ihtimalle gene karından bakacaktır

Günaydın kızlar bugün nasılsınız ? Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır..Bende ağrılar hala devam birde kasıklarımda leğen kemiklerime de dahil bir gerilme hissi var ağrıların dısında.Hani spordan sonra olur ya kaslar bi gerilir ağrır öyle birşey,sanırım rahim bağları geriliyor varmı sizlerde böyle birşey ? Birde bu vifolic beni ishal yaptı

Ben aynı ilaç sanmıştım cnm ,, bende de pıhtılaşma var mı bilmiyorum önlem amaçlı verdi corospini dün de oksobar ekledi kalp atışı yavaş atıyordu inşlh faydasını görür bebeğim

Ağlattın beni valla...Rabbim evladını sana bagışlasın dilerim sağlıkla kucağına al insallah
Canım Allah razı olsun, Rabbim kimseye yaşatmasın yüreğim ağzımda sürekli, kan verirken muayeneye giderken ama tam bitti derken umutlarım yeniden yeşeriyor Hepimiz sağlıkla alalım inş bakalım Rabbim daha ne güzellikler yaşatacak bize Çok dua edin bana lütfen

Amin canım benim çok teşekkür ederim Dilerim sorunsuz sağlıklı geçiririz artık sürecimizi Sizlerin desteği morali bile şuan çok iyi geldi çok teşekkür ederim

Amin canım bebek gözükmüş hem de uyumlu ilaç almadığın halde tutunmus yavrum Allahın mucizesi aynen kalp atışı için demiş canlanma diye insallah duyarsın canım sitres yapma
İnşallah canımmmm Hamişlerin duası kabul olur unutmayın beni dualarınızda olur mu

Şu yazılardan uzak durun, forumlarda felaket tellallığı yapan da çok. Bir sonraki randevun ne zaman?
Evet gerçekten ben kötü bir şey yazmaktan bile çekiniyorum bazı insanlar pat diye en kötüsünü söylüyorlar psikoloji hepten gidiyor
Pazartesi inşallah

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız bende kafamda kurup üzülüyordum

İnşallah öyledir . Kese gözüktü 4+5 te yarın gideceğim tekrar

Kızlar ben de çok aşırı mide bulantısı var. Doktorum prilam Dr diye bir ilaç verdi. Uyumadan 2 sabah da 1 tane alıyorum. Ona rağmen bulantı devam ediyor. Bububla başa çıkmak için ne yapmam gerekiyor

5+2 de karından bakıldı bana sadece kese gorunmustu ama ben 2 gun sonra yanı 5+4 devlet hastanesıne gıttım vajınal muayane yapıodu orası bılıyordum o yuzden gıttım orası keseyle beraber yol sac gordu bebegı gormedı...yarın yanı cuma gunu 5+2 de karından bakan doktoruma tekrar randevum var 6+1 oluyorum yarın bakalım ne gorecek karından bakıyor ama o

Eğerki geç döllenme vs değilse kalp atışını duyabilirsin gibi canım burdaki çoğu kişi 6 haftalıkken duydu. Bende senin gibi önce keseyi gördüm bebek yoktu geçen hafta 6+1 ken bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık küçük dedi çünkü

Ay hadi bakalım inşallah kalp atışını görürsünüz sizinle aynı gidiyoruz hafta olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…