Haklısın insan öğrenmek istiyor birşeyleri ama herkesin hamileliği farklı sonuçtaBırak bence hiç okuma bak bende okuya okuya ortalama 5 günümü zehir ettim kendime
Bebeği görsem bile mutlu olurumEğerki geç döllenme vs değilse kalp atışını duyabilirsin gibi canım burdaki çoğu kişi 6 haftalıkken duydu. Bende senin gibi önce keseyi gördüm bebek yoktu geçen hafta 6+1 ken bebeği gördük ama kalp atışını duyamadık küçük dedi çünkü
Ben onceki hamileligimde okadar kotu mide bulantilari gecirdim ki suan olmaması açıkçası beni de ürkütüyorİlk gebeliğimde sıfır mide bulantım oldu. Koku hassasiyetim bile yoktu. 9 ayı öyle geçirdim sağlıkla doğdu oğlum. Bunda da şuan mide bulantım yok biraz mide hassasiyetim var sadece son günlerdeBulantı olmaması işlerin yolunda gitmediği anlamı taşımaz, sadece çoğu kadına göre çok şanslı olduğunuzu gösterir
Kısmetse bugün görüp kalp atışı dinleyeceğim inşallah iki hafta sonrasına verdi randevuyu doktorum keseyi 17 martta görmüştümbende 5+4 kese ve yolksac gordum bebek yoktu...sız bır sonrakı kotroldemı gordunuz bebegı
Hayırlı haberlerinizle insaallah..saglikla kucağınıza alırsınız insallahKısmetse bugün görüp kalp atışı dinleyeceğim inşallah iki hafta sonrasına verdi randevuyu doktorum keseyi 17 martta görmüştüm
Amin cümlemiz çok mutlu hamilelikler geçirelim inşallahHayırlı haberlerinizle insaallah..saglikla kucağınıza alırsınız insallah
Ediyorum canım rabbim hepimize sağlıkla evladımıza kavusmayı nasip etsin inşallahİnşallah canımmmmHamişlerin duası kabul olur unutmayın beni dualarınızda olur mu
Dert etme iyi olunda kilolar gider sonrahenüz 6+2 haftalık gebe olmama rağmen bir haftada 3 küsür kilo aldımgöbeğim hamile göbeği gibi büyüdü çok tatlış ama çok erken. Aşırı iştahlı hissediyorum umarım hormonlardandır benim suçum değildir :)
Gebe kalmadan önceki kilom 60 şimdi 64. Diyete başlamayı düşünüyorum. Var mı aniden kilo alan kızlar?
Doktorumun o zaman söylediği bir şey vardı. Her gebelik kendine özeldir, şuan çok şanslısın ki bulantın yok. Ama bu bir sonraki hamileliğinde bulantın olmayacağı anlamına gelmez. Her bebeğin gebeliği farklı olabilir, gönlünüzü ferah tutunBen onceki hamileligimde okadar kotu mide bulantilari gecirdim ki suan olmaması açıkçası beni de ürkütüyor
Hamileligi rahat gecirebilecek biri degilm Halen hic belirtim yok
sat kac sızın benım 17 subatAy hadi bakalım inşallah kalp atışını görürsünüz sizinle aynı gidiyoruz hafta olarak
Belki de erkendir diyorumDoktorumun o zaman söylediği bir şey vardı. Her gebelik kendine özeldir, şuan çok şanslısın ki bulantın yok. Ama bu bir sonraki hamileliğinde bulantın olmayacağı anlamına gelmez. Her bebeğin gebeliği farklı olabilir, gönlünüzü ferah tutun
Haklısın kuzum bebişler iyi olsun d vücudumuz toparlanır.Dert etme iyi olunda kilolar gider sonra
Baska belirtilerin var mi
Bir onceki hamileligimde ben cok istahliydim erkek bebek lerce genelde öyle oluyor
Görmüştüm ama ultrasondan ultrasona fark ediyor gerçi doktorum sonradan kayabolabiliyor demişti neden böyle bir şey dedi anlamadım beni korkutmaya mu çalıştı bilmiyorumHayır 10 gün önce keseyi gördüm siz gördünüz mü
sat kac sızın benım 17 subat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?