2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bırak bence hiç okuma bak bende okuya okuya ortalama 5 günümü zehir ettim kendime
Haklısın insan öğrenmek istiyor birşeyleri ama herkesin hamileliği farklı sonuçta

Bebeği görsem bile mutlu olurum kalp atışı için zaman var nasılsa ama inşallah kalp atışını da görebilirimm

Ben onceki hamileligimde okadar kotu mide bulantilari gecirdim ki suan olmaması açıkçası beni de ürkütüyor
Hamileligi rahat gecirebilecek biri degilm Halen hic belirtim yok

bende 5+4 kese ve yolksac gordum bebek yoktu...sız bır sonrakı kotroldemı gordunuz bebegı
Kısmetse bugün görüp kalp atışı dinleyeceğim inşallah iki hafta sonrasına verdi randevuyu doktorum keseyi 17 martta görmüştüm

Kızlar günaydın ben sizlere bişe danışmak istiyorum.28 Mart bat günümde 797 çıktı beta 30 Mart aynı labaratuar da aynı saatlerde tekrr baktırdık 1476.Sizce yükseliş nasıl? Tam 2 katı olmamış diye endişelendim

henüz 6+2 haftalık gebe olmama rağmen bir haftada 3 küsür kilo aldım göbeğim hamile göbeği gibi büyüdü çok tatlış ama çok erken. Aşırı iştahlı hissediyorum umarım hormonlardandır benim suçum değildir :)

Gebe kalmadan önceki kilom 60 şimdi 64. Diyete başlamayı düşünüyorum. Var mı aniden kilo alan kızlar?

Dert etme iyi olunda kilolar gider sonra
Baska belirtilerin var mi
Bir onceki hamileligimde ben cok istahliydim erkek bebek lerce genelde öyle oluyor

Ben onceki hamileligimde okadar kotu mide bulantilari gecirdim ki suan olmaması açıkçası beni de ürkütüyor
Hamileligi rahat gecirebilecek biri degilm Halen hic belirtim yok
Doktorumun o zaman söylediği bir şey vardı. Her gebelik kendine özeldir, şuan çok şanslısın ki bulantın yok. Ama bu bir sonraki hamileliğinde bulantın olmayacağı anlamına gelmez. Her bebeğin gebeliği farklı olabilir, gönlünüzü ferah tutun

Belki de erkendir diyorum
5. Haftam yeni bitiyor henüz
Hayirlisi yeter ki bebek iyi olsun herseye raziyim

Dert etme iyi olunda kilolar gider sonra
Baska belirtilerin var mi
Bir onceki hamileligimde ben cok istahliydim erkek bebek lerce genelde öyle oluyor
Haklısın kuzum bebişler iyi olsun d vücudumuz toparlanır.
Midem bulanıyor zaman zaman. Gegirme gibi kusacak gibi oluyorum. Karnımda çok az bir sancı oluyor adet olacakmış hissine benzer. Ve belim kuyruk sokumu denen yer ağrıyor. İştahlıyım da çok Bana da erkek gibi geliyor biz bir de yumurtlama gününden sonra beraber olduk öyle olduğundan erkek olma ihtimali çok yüksek

Hayır 10 gün önce keseyi gördüm siz gördünüz mü
Görmüştüm ama ultrasondan ultrasona fark ediyor gerçi doktorum sonradan kayabolabiliyor demişti neden böyle bir şey dedi anlamadım beni korkutmaya mu çalıştı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…