- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Canım benim de yarın öğlen 2 de mutlka haber ver bize. Umarım buraya güzel haberlerle döneriz :)bende varımmm yarın görücem inşallah :) :) 6+1 olucam yarın
Yaa ne kadar güzelKızlar merhabalar…. Biraz uzun yazacağım hakkınızı helal edin. Çok stresli günler yaşıyorum belki beni biliyosunuzdur. 5 martta çift embriyo transferi olmuştum.
14 martta beta 54 çıktı
16 martta 74
18 martta 77 çıkmıştı doktorum kimyasal gebelik ilaçları bırak adet olacaksın demişti. 22martta kan ver betanın 0’landığını görelim demişti.
21 Martta kan verdim 306 çıktı. Biz şok olduk ilaçlarımı kullanmıyorum bu arada ve benim genetiğimde kan pıhtılaşma sıkıntım var. Gebe kalır kalmaz iğne kullanmam gerekiyor.
22 martta sabah adet sancısı çektim ve ardından adet olur gibi pıhtılı kanamam oldu. Doktorum tekrar kan istedi 22 martta 406 çıktı. Sonra doktor çağırdı kese falan göremedi büyük ihtimal boş gebelik dedi. Perinatologdan randevu alıp akşamına gittim ve keseyi gördü. Beta değerine göre ihtimal vermiyorum büyümez dedi ama haftaya çarşamba (yani dün) tekrar göreyim dedi.
24 martta tekrar kan verm 826 çıktı
26 martta 1260 çıktı. Ve doktorum pazartesi(28 martta) keseyi görmek için çağırdı. 5mm keseyi gördü ama içi oluşmamış dedi. 5 haftalık haftanla uyumlu dedi.Tüm ilaçlarına tekrar başla dedi ve ben 1 hafta boyunca ilaçlarımı kullanmamıştm.Salı günü akşam kan verdim 1006 çıktı değer düşmüş neyse hayırlısı değilmiş falan dedim perinatologa gittim ertesi sabah giderkende başka yerde kan verip gideyim dedim içime sinmedi birgün önce 1000 küsür çıkması. Ve ertesi sabah 2090çıktı beta. Perinatologum alttan baktı gelişmiş dedi bebeği gördü crl : 1.87mm dedi. 5+2 dedi haftama.Ultrason resmini ekliyorum. Geçen hafta rahimin aşağısındayken yukarıya çıkmış. Yolk sac biraz büyük dedi kafam çok karıştı haftaya çarşamba tekrar görmek istedi. 2 doktorumda beta değerinin önemsiz olduğunu betanın kafa karıştıracağını söyledi. Perinatologum yüksek ihtimal kan pıhtılaşması için böyle olduğunu söyledi. Artık bakmayalım dediler. Böyle birşey yaşayan var mı? Bu arada çift embriyo transferiydi ama tek kese görüldü kızlarTekrardan hakkınızı helal edin çok uzun oldu
Canım bende senin gibi burda kötü şeyleri okuyup günlerimi zehir ediyorum 7+2 yim doktorum affedersin salak beni 3 hafta sonrasına çağırıyor kalp atışı için ne kadar vurdumduymazlar anlamıyorumBırak bence hiç okuma bak bende okuya okuya ortalama 5 günümü zehir ettim kendime
Güzel haberlerle gel inşallahKısmetse bugün görüp kalp atışı dinleyeceğim inşallah iki hafta sonrasına verdi randevuyu doktorum keseyi 17 martta görmüştüm
Kalp atışını görme ihtimalin yüksek canım ama dinletmiyorlar genelde 7 hafta olmadan, kalbine zararlı olabilirmiş. Zaten görmek yeterli ben öyle yaptım :)Kızlar selamlar, ben 5+2 de gittiğimde karından baktı sadece ve keseyi gördük ama yolk sac vs görmedik doktor zaten keseyi bile görmek için erken diyordu. Pazartesi günü kontrolüm var ve 6+4 olacağım bebeği görüp kalp atışını görme ya da duyma ihtimalim var mıdır? Büyük ihtimalle gene karından bakacaktır
Canım geçen cumartesi 5+2 de gittim karından baktı sadece keseyi gördük. Bence sen yarın bebeğini rahatça görürsünD dogatamnavicula @newmoon10 kızlar ben de sizlerle bir gidiyorum sat 15-16 sıydı . 15inde başlayacak gibi olduğundan o tarihi baz alıyorum. Yarın kontrol var. Bebeklerinizi gördünüz mü?
Evet evet görsem yeter bana da zaten, inşallah görebilirimKalp atışını görme ihtimalin yüksek canım ama dinletmiyorlar genelde 7 hafta olmadan, kalbine zararlı olabilirmiş. Zaten görmek yeterli ben öyle yaptım :)
canım bende öyle aşırı iştahlıyım 3 kilo aldım şimdiden, ama benim göbekten ziyade midede inanılmaz şişkinlik var, bunun sebebi nedir anlamadım gitti :)henüz 6+2 haftalık gebe olmama rağmen bir haftada 3 küsür kilo aldımgöbeğim hamile göbeği gibi büyüdü çok tatlış ama çok erken. Aşırı iştahlı hissediyorum umarım hormonlardandır benim suçum değildir :)
Gebe kalmadan önceki kilom 60 şimdi 64. Diyete başlamayı düşünüyorum. Var mı aniden kilo alan kızlar?
Benim de 17 şubatsat kac sızın benım 17 subat
İnşallah canım benim de pazartesi kontrolüm var. Haberleşelim mutlakanavicula sanırım üçümüzde aynıyız bende yarın 6+1 oluyorum inşallah görebilirim ve duyabilrim bebeğimi :)
Çok saçma eğer korkutmaya çalıştıysa benim doktorum daha kese için bile erken minicik ve çok normal demiştiGörmüştüm ama ultrasondan ultrasona fark ediyor gerçi doktorum sonradan kayabolabiliyor demişti neden böyle bir şey dedi anlamadım beni korkutmaya mu çalıştı bilmiyorum
Oglumda ben de oyleydimhenüz 6+2 haftalık gebe olmama rağmen bir haftada 3 küsür kilo aldımgöbeğim hamile göbeği gibi büyüdü çok tatlış ama çok erken. Aşırı iştahlı hissediyorum umarım hormonlardandır benim suçum değildir :)
Gebe kalmadan önceki kilom 60 şimdi 64. Diyete başlamayı düşünüyorum. Var mı aniden kilo alan kızlar?
Yarın doktora sorucam hiç normal değil. Benim de midem şişti belim kalınlaştı göbeğim falan 5 aylık hamile gibiyim. Normalde üst tarafım kilo almazdı inceydi hep. Hormonal olabilir ama çok erken henüz :)canım bende öyle aşırı iştahlıyım 3 kilo aldım şimdiden, ama benim göbekten ziyade midede inanılmaz şişkinlik var, bunun sebebi nedir anlamadım gitti :)
Umarım canım bebeği görsem kalbinin attığını söylese yeter. Yarın çok güzel bir gün olsunCanım geçen cumartesi 5+2 de gittim karından baktı sadece keseyi gördük. Bence sen yarın bebeğini rahatça görürsün
inşallah gerçekten ınanılmaz korkuyorum. Bende dogum yaptıgımda 43 olmus olacagım.Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederimBenim ablam 43 ünde doğum yaptı gebeliğide endişe ettiği gibi olmadı 20 yıl sonra onada mucize gibi gelmişti bebeği şok oldu menapoza girdiğini sanıyordu meğer hamileymiş iki gözümün çiçeği doğumuda gayet güzel normal oldu içini ferah tut sen ki ablam panik atak bi kadın diyorki ben doğurduysam bu halimle siz catır catır doğurursunuz
Hahah her gebelik farklı dediklerinden. Yeme konusunda bende hiç baskı yok canım. Eşim engel olmaya çalışıyor çok kilo aldın diyor ağlıyorumOglumda ben de oyleydimbi de ilk gebelik... sen hamilesin yemen lazim baskisi... hic tiksinme bulanti da yoktu sonrasinda seker cikinca diyete basladim ama yine de kaciriyodum canim cekiyodu yani. simdikinde canim hic tatli cekmiyo. Gorunce bile kotu geliyo recelleri pekmezleri. Bulanti da yokluyo ara ara. Demek ki hormonlar iste... sen ve bebek saglikli olun da kilo alinir da verilir de
tebrik ederim .süper valla psikolojım ıyı değil .tesafüfi bir şekilde öğrendiğim doktor dış gebelık olabılır dedi.Sonra beta hcg için gittiğim semt polikliniğide çok riskli dikkat et deyince canım daha cok sıkıldı.Merhaba, 41 yaşındayım ve ilk gebeliğim ve ikizTek korkum çoğul gebelikten dolayı erken doğum, geri kalan babanem 9. Çocuğunu 52 yaşında doğurmuş, kuzenim başta menepoza girdim sanıp geçen sene 47 yaşında doğum yaptı. Korkma sende, kendine iyi bak beslenme, hareket gerisi çorap söküğü ki senin ilk hamileliğin değil, tecrübelisin de
Merhaba beta hcg değerleriniz nedirMerhaba, desteginize o kadar ihtiyacim var ki, tup bebek tedavisi goruyordum 21 subatta transferim oldu ve şükür hamile kaldim. Bugun kontrole gittigimde kesenin bos oldugunu soylediler resmen yikildim aglamaktan icim cikti. Doktor kurtaj dedi bir diger doktor 10 gun bekleyelim dedinne yapacagimi bilemez haldeyim ne olur bir akil verin bana. 6. Haftadayim bu durumu yasayipta bebegine kavusan var mi ne olur yardim edin.Eki Görüntüle 3037344
Ben zaten normalde çok sabırsız bir insanım. Hamilelik bana sabretmeyi ve beklemeyi öğretecek inşallah.Biz anneler çok sabırsız olarak en bası çekerizacaip heyecan yapıyorum
Yarın bende 6+1bende varımmm yarın görücem inşallah :) :) 6+1 olucam yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?