2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa ne kadar güzel pes etmemiş beybiniz allahm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bırak bence hiç okuma bak bende okuya okuya ortalama 5 günümü zehir ettim kendime
Canım bende senin gibi burda kötü şeyleri okuyup günlerimi zehir ediyorum 7+2 yim doktorum affedersin salak beni 3 hafta sonrasına çağırıyor kalp atışı için ne kadar vurdumduymazlar anlamıyorum

Kalp atışını görme ihtimalin yüksek canım ama dinletmiyorlar genelde 7 hafta olmadan, kalbine zararlı olabilirmiş. Zaten görmek yeterli ben öyle yaptım :)

D dogatam navicula @newmoon10 kızlar ben de sizlerle bir gidiyorum sat 15-16 sıydı . 15inde başlayacak gibi olduğundan o tarihi baz alıyorum. Yarın kontrol var. Bebeklerinizi gördünüz mü?
Canım geçen cumartesi 5+2 de gittim karından baktı sadece keseyi gördük. Bence sen yarın bebeğini rahatça görürsün

canım bende öyle aşırı iştahlıyım 3 kilo aldım şimdiden, ama benim göbekten ziyade midede inanılmaz şişkinlik var, bunun sebebi nedir anlamadım gitti :)

Görmüştüm ama ultrasondan ultrasona fark ediyor gerçi doktorum sonradan kayabolabiliyor demişti neden böyle bir şey dedi anlamadım beni korkutmaya mu çalıştı bilmiyorum
Çok saçma eğer korkutmaya çalıştıysa benim doktorum daha kese için bile erken minicik ve çok normal demişti

Oglumda ben de oyleydim bi de ilk gebelik... sen hamilesin yemen lazim baskisi... hic tiksinme bulanti da yoktu sonrasinda seker cikinca diyete basladim ama yine de kaciriyodum canim cekiyodu yani. simdikinde canim hic tatli cekmiyo. Gorunce bile kotu geliyo recelleri pekmezleri. Bulanti da yokluyo ara ara. Demek ki hormonlar iste... sen ve bebek saglikli olun da kilo alinir da verilir de

canım bende öyle aşırı iştahlıyım 3 kilo aldım şimdiden, ama benim göbekten ziyade midede inanılmaz şişkinlik var, bunun sebebi nedir anlamadım gitti :)
Yarın doktora sorucam hiç normal değil. Benim de midem şişti belim kalınlaştı göbeğim falan 5 aylık hamile gibiyim. Normalde üst tarafım kilo almazdı inceydi hep. Hormonal olabilir ama çok erken henüz :)

Canım geçen cumartesi 5+2 de gittim karından baktı sadece keseyi gördük. Bence sen yarın bebeğini rahatça görürsün
Umarım canım bebeği görsem kalbinin attığını söylese yeter. Yarın çok güzel bir gün olsun

inşallah gerçekten ınanılmaz korkuyorum. Bende dogum yaptıgımda 43 olmus olacagım.
zaten aşırı endişeli bir insanım normalde. ilk gebeliğimde cok sıkıntılar yasadım .aminiyosentez yaptırmıstım.
birde henuz kese yok .kese kacıncı haftanızda gözüktü.9 nisana randevu aldım doktora bakalım

Hahah her gebelik farklı dediklerinden. Yeme konusunda bende hiç baskı yok canım. Eşim engel olmaya çalışıyor çok kilo aldın diyor ağlıyorum gerçekten normal değil o da haklı. Erkek bebek de öyle olurmuş oğluş geliyor gibi hissediyorum

tebrik ederim .süper valla psikolojım ıyı değil .tesafüfi bir şekilde öğrendiğim doktor dış gebelık olabılır dedi.Sonra beta hcg için gittiğim semt polikliniğide çok riskli dikkat et deyince canım daha cok sıkıldı.

Merhaba beta hcg değerleriniz nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…