- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
Doktorumun karşısında biraz bilgili konuşmuştum doktorculuk oynadığımı düşündü yolku görünce çok sevindim çünkü erken diye görmem sanıyordum çok sevinme ilk haftalarda görünüp sonradan kaybolanlarda var demiştiÇok saçma eğer korkutmaya çalıştıysa benim doktorum daha kese için bile erken minicik ve çok normal demişti
Yarın inşallah 6+1D dogatam @navicula @newmoon10 kızlar ben de sizlerle bir gidiyorum sat 15-16 sıydı . 15inde başlayacak gibi olduğundan o tarihi baz alıyorum. Yarın kontrol var. Bebeklerinizi gördünüz mü?
al benden de o kadar, bende cumartesi gidince sorucaktım. sen de yarın sorunca bana da söyler misin canım doktorun ne dediğini :)Yarın doktora sorucam hiç normal değil. Benim de midem şişti belim kalınlaştı göbeğim falan 5 aylık hamile gibiyim. Normalde üst tarafım kilo almazdı inceydi hep. Hormonal olabilir ama çok erken henüz :)
Kendimize yapacağımız en güzel iyilik sanki internetten bir şey okumamak kim böyle hiç bakmıyorsa ki bazıları uygulama bile kullanmıyor çok yorum okumuyor aşırı rahat geçiriyor hamileliğini biz çok araştırıyoruz maalesef kendim için de geçerli sadece doktor ne dediyse onu yapmak bi de eğlenceli olan uygulamalardan haftalık gelişimini okumak iyi geliyor canımİnşallah canım ya
Sen yazınca zaten bi sevindim diyorum darısı bana inşallah
Yazarım canım haber vericem :) Şimdi bile eşime saydırdım baklava yedim şişmanım diye eşime karışma yediğime dedim. O da bebeğin baklavaya ihtiyacı yok diyor haklı ama ben böyle değildim baklava hele hiç ilgimi çekecek birşey değildi. Bana birşeyler oluyor :)al benden de o kadar, bende cumartesi gidince sorucaktım. sen de yarın sorunca bana da söyler misin canım doktorun ne dediğini :)
Hiçbir belirtim yok 7+6 kalp atışı 6.haftada yavaş dün itibariyle de normale dönmüş herhangi bir sıkıntı yok şükürBenim mide bulantım yok baş ağrım göğüs ağrımda ilk günlere göre azaldı kalp atışı için doktor 8. Haftada çağrdı 4 gün sonra gideceğim yardımcı olan biri varsa sevinirim bende endişe ediyorum çünkü
Hayirlisiyla buyusunler insallahHaklısın kuzum bebişler iyi olsun d vücudumuz toparlanır.
Midem bulanıyor zaman zaman. Gegirme gibi kusacak gibi oluyorum. Karnımda çok az bir sancı oluyor adet olacakmış hissine benzer. Ve belim kuyruk sokumu denen yer ağrıyor. İştahlıyım da çokBana da erkek gibi geliyor biz bir de yumurtlama gününden sonra beraber olduk öyle olduğundan erkek olma ihtimali çok yüksek
Aynen bende ilk gebeliğim tedaviyle oldu sadece baş ağrısı çekiyorımHiçbir belirtim yok 7+6 kalp atışı 6.haftada yavaş dün itibariyle de normale dönmüş herhangi bir sıkıntı yok şükürilk kez tüp bebekle hamileyim ben de hep belirti aradım ama olmayabiliyormuş demek ki
Keşke biraz daha hassas davransalarDoktorumun karşısında biraz bilgili konuşmuştum doktorculuk oynadığımı düşündü yolku görünce çok sevindim çünkü erken diye görmem sanıyordum çok sevinme ilk haftalarda görünüp sonradan kaybolanlarda var demişti
Bir sorun yok şükür şimdilikAynen bende ilk gebeliğim tedaviyle oldu sadece baş ağrısı çekiyorım
Transferim 7. günü 28 şubat 52,Merhaba beta hcg değerleriniz nedir
Gözünüz aydın,Beeen7+6 bugün duydum hiçbir belirtim yok
En azından öğrenmişsin ki o 2 doktora da bir daha gitmemelisintebrik ederim .süper valla psikolojım ıyı değil .tesafüfi bir şekilde öğrendiğim doktor dış gebelık olabılır dedi.Sonra beta hcg için gittiğim semt polikliniğide çok riskli dikkat et deyince canım daha cok sıkıldı.
Ben ben dun diyetisyene gittim valla oneririm gitmenu cok guzel onerilerde bulunduhenüz 6+2 haftalık gebe olmama rağmen bir haftada 3 küsür kilo aldımgöbeğim hamile göbeği gibi büyüdü çok tatlış ama çok erken. Aşırı iştahlı hissediyorum umarım hormonlardandır benim suçum değildir :)
Gebe kalmadan önceki kilom 60 şimdi 64. Diyete başlamayı düşünüyorum. Var mı aniden kilo alan kızlar?
Maşallah gözünüz aydınBeeen7+6 bugün duydum hiçbir belirtim yok
yolk sac falan yokmu ?bekleyın bencede bı 10 gun daha hemen pat dıye kurtaj dıyorlar ya bazen nasıl sinir oluyorum..ne olursa olsun ılk soylenecek söz bu olmamalı ya ..bıraz zaman verılmelı bence ..sız bekleyın 10 gun daha modunuzuda dusurmeyın ..hayırlısı olur ınsallahTransferim 7. günü 28 şubat 52,
3 mart 62,
5 mart 86
7 mart 173
9 mart 385
12 mart 1185 di.
Sonra bir daha test yapmaya gerek olmadığını söyledi doktorum. 19 martta keseyi gördük. 30 martta da gittiğimde yine sadece kese vardı. Bi doktor kesenin boş olduğunu hemen kürtaj dedi, bir diğeri ise 10 gün bekleyelim dedi, henüz erken mi oluşum için bilmiyorum ama yıkılmış durumdayım. Kürtajı kabul etmedim 10 gün bekleyeip kontrole gidicem.
Kızlar benim de 17 şubat dün kalp atışlarını gördüm umarım çabuk geçer lekelenmem deİ
İnşallah canım benim de pazartesi kontrolüm var. Haberleşelim mutlaka
ultrasyon görüntüm var ama sanırım orda hiçbirşey yok, açıkçası benimde o anki psikoloji ile onu sormak aklıma gelmedi hiç. Şİmdi içim içimi yiyor acaba var mı diye ama yapcak bişey yok mecburen bekleyeceğim.yolk sac falan yokmu ?bekleyın bencede bı 10 gun daha hemen pat dıye kurtaj dıyorlar ya bazen nasıl sinir oluyorum..ne olursa olsun ılk soylenecek söz bu olmamalı ya ..bıraz zaman verılmelı bence ..sız bekleyın 10 gun daha modunuzuda dusurmeyın ..hayırlısı olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?