2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok saçma eğer korkutmaya çalıştıysa benim doktorum daha kese için bile erken minicik ve çok normal demişti
Doktorumun karşısında biraz bilgili konuşmuştum doktorculuk oynadığımı düşündü yolku görünce çok sevindim çünkü erken diye görmem sanıyordum çok sevinme ilk haftalarda görünüp sonradan kaybolanlarda var demişti

Hellö arkadaşlar biz bugün tam 6. haftada ilk kez doktora gittik. 6+2 gün çıktı kalbi 117 normal dimi? crl 5.48, biraz lekelenmem var proluton verdi+ kan sulandırıcıya devam edicem. Önceki kayıplarımda en erken 7. Haftada kalp atışı görmüştük sanırım her şey iyi şimdilik

al benden de o kadar, bende cumartesi gidince sorucaktım. sen de yarın sorunca bana da söyler misin canım doktorun ne dediğini :)

İnşallah canım ya
Sen yazınca zaten bi sevindim diyorum darısı bana inşallah
Kendimize yapacağımız en güzel iyilik sanki internetten bir şey okumamak kim böyle hiç bakmıyorsa ki bazıları uygulama bile kullanmıyor çok yorum okumuyor aşırı rahat geçiriyor hamileliğini biz çok araştırıyoruz maalesef kendim için de geçerli sadece doktor ne dediyse onu yapmak bi de eğlenceli olan uygulamalardan haftalık gelişimini okumak iyi geliyor canım şu kritik 12-13 hafta geçse de rahatlasak biraz bu arada senin bulantın falan oluyor mu şükür ben bayağı rahatım ben kesin bulantım olur diye düşünüyordum zayıflarım diye de seviniyordum ama hiç zayıflamadım

al benden de o kadar, bende cumartesi gidince sorucaktım. sen de yarın sorunca bana da söyler misin canım doktorun ne dediğini :)
Yazarım canım haber vericem :) Şimdi bile eşime saydırdım baklava yedim şişmanım diye eşime karışma yediğime dedim. O da bebeğin baklavaya ihtiyacı yok diyor haklı ama ben böyle değildim baklava hele hiç ilgimi çekecek birşey değildi. Bana birşeyler oluyor :)

Hiçbir belirtim yok 7+6 kalp atışı 6.haftada yavaş dün itibariyle de normale dönmüş herhangi bir sıkıntı yok şükür ilk kez tüp bebekle hamileyim ben de hep belirti aradım ama olmayabiliyormuş demek ki

Hayirlisiyla buyusunler insallah

Aynen bende ilk gebeliğim tedaviyle oldu sadece baş ağrısı çekiyorım

Keşke biraz daha hassas davransalar

Merhaba beta hcg değerleriniz nedir
Transferim 7. günü 28 şubat 52,
3 mart 62,
5 mart 86
7 mart 173
9 mart 385
12 mart 1185 di.
Sonra bir daha test yapmaya gerek olmadığını söyledi doktorum. 19 martta keseyi gördük. 30 martta da gittiğimde yine sadece kese vardı. Bi doktor kesenin boş olduğunu hemen kürtaj dedi, bir diğeri ise 10 gün bekleyelim dedi, henüz erken mi oluşum için bilmiyorum ama yıkılmış durumdayım. Kürtajı kabul etmedim 10 gün bekleyeip kontrole gidicem.

En azından öğrenmişsin ki o 2 doktora da bir daha gitmemelisin Sağlıkla geçsin, sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalım evlatlarımıza her birimiz. Sen modunu düşürme

Ben ben dun diyetisyene gittim valla oneririm gitmenu cok guzel onerilerde bulundu

yolk sac falan yokmu ?bekleyın bencede bı 10 gun daha hemen pat dıye kurtaj dıyorlar ya bazen nasıl sinir oluyorum..ne olursa olsun ılk soylenecek söz bu olmamalı ya ..bıraz zaman verılmelı bence ..sız bekleyın 10 gun daha modunuzuda dusurmeyın ..hayırlısı olur ınsallah

ultrasyon görüntüm var ama sanırım orda hiçbirşey yok, açıkçası benimde o anki psikoloji ile onu sormak aklıma gelmedi hiç. Şİmdi içim içimi yiyor acaba var mı diye ama yapcak bişey yok mecburen bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…