2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de oglum oldu diyeyim sana o zmn eşine soyle 9aycik gozlerini agzini kapasin oyle hersey söylenmez hamilelere hormonlar dengelenince duzelir belki yeme istegi de duzelmezse de canin sagolun

kac mm olmus kese ? stresınızı anlıyorum benımde 5. gebelıgım ılk gebelıgım saglıklı dogdu ıkıncı yı ıstedıgımden berı kayıp yasadım ..bu haftalar en streslı haftalar ..ne olursa olsun mdunuzu dusurmeyın hıcbırsey bellı olmaz her gebelık farklı oluyor..bazısının bebegı gec olusuyor kımısın kalbı gec oluşuyor..sakın kalın bekleyın..pozıtıf olmaya calısın

şu canı ne isterse yiyebilen annelere ne özeniyorum ben baklava görsem direk hastanelik olurum herhalde şuan mandalina bile yiyemiyorum tatlı diye. bende acı,peynir, et ve eksi şeyler yiyebiliyorum. Tatlı asla

ultrason kağıdında 5+6 görünüyor 16 mm, normal mi sizce?

Ben 40 41 le hamile kalmıştım o kadar çok yiyordum ki 6+1 de 44.5 tum hayır boy da kısa böyle giderse diye korkuyor insan 10 gündür bulantıdan suyu bile zor içiyorum kilo kaybı başladı keşke daha çok yeseymişim diyorum

şu canı ne isterse yiyebilen annelere ne özeniyorum ben baklava görsem direk hastanelik olurum herhalde şuan mandalina bile yiyemiyorum tatlı diye. bende acı,peynir, et ve eksi şeyler yiyebiliyorum. Tatlı asla
Protein aşermek erkek bebek işareti diye biliyorum

ultrason kağıdında 5+6 görünüyor 16 mm, normal mi sizce?
sımdı benım 5+4 te 16 mm dı yolk sac vardı bebegı gorememıştık .doktor normal dedı sonrakı muayenem yarın 6+1 olucam..benım sıkıntı kesesın sezeryan bolgeme yakın olması bıraz yukarı cıkar dıye umut edıyor doktor ama bakalım..

Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, tez vakitte hayırlı haber alalım inş.

Protein aşermek erkek bebek işareti diye biliyorum
Allahümme öncelikle sağlıcakla bir evlat nasip etsin zaten ilk bebek farketmez ama bana da oğlum olacak gibi geliyor. Karından bakılan görüntüde bebek solda duruyorsa erkek denir ama Allah bilir tabi

Ben ben dun diyetisyene gittim valla oneririm gitmenu cok guzel onerilerde bulundu
Doktorumun da bana kalp atışlarını gördükten sonra tek uyarıda bulunduğu konu bu oldu hatta kendini değil, bebeklerini besle dedi açıkça ki kilom 58. Ne kadar az kilo ile ilerlersen o kadar rahat hamilelik, doğum ve lohusalık dedi, bende profesyonel biri ile ilerlemeyi düşünüyorum o yüzden. Memnun kalmışsınız sizde ne güzel

Allahümme öncelikle sağlıcakla bir evlat nasip etsin zaten ilk bebek farketmez ama bana da oğlum olacak gibi geliyor. Karından bakılan görüntüde bebek solda duruyorsa erkek denir ama Allah bilir tabi
Sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil ama insan yine xe heycanlanıyor

Kesinlikle az kilo iyidir. Bi de senin ikiz olacak daha dikkatli olman gerekecektir. İlkinde 10 kg almıştım ne güzeldi 3.250 de bebek doğdu zatenBunda sanki öyle olamam gibi, zaten tedaviye başlarken en başta 2-3 kg aldım karın bölgesinden. Ama pozitiften beri dikkat ediyorum çok iştahım da yok yoksa baya hızlı giderim gibi

Ben ben dun diyetisyene gittim valla oneririm gitmenu cok guzel onerilerde bulundu
ben de gitmeliyim canım. Haklısın önemli bir süreç
Benim de oglum oldu diyeyim sana o zmn eşine soyle 9aycik gozlerini agzini kapasin oyle hersey söylenmez hamilelere hormonlar dengelenince duzelir belki yeme istegi de duzelmezse de canin sagolun
Bayağı ağladım artık karışmaz
Keşke ben de yiyemesem diyordum inan özeniyorum bulantım var yediğimde geçiyor

İlerleyen haftalarda iştahım umarım azalır sizin gibi

Ama yani hiç böyle hayal etmemiştim hani istediğimiz her şeyi çılgınca yiyebiliyorduk. Ben bir de pilates eğitmeniyim ve transferle ara verdim hem derslere hem kendim de bir şey yapmıyorum vücudum nasıl spor istiyor, esneme hareketleri istiyor, yürüyorum sadece. Yalnız maşallah 10kg süpermiş senin, aynı performansa bunda da devam inşallah

Aslında değerleriniz güzel artmış benim Aralık'ta boş gebelik oldu değerlerim sağlıklı değildi. Sizin iki katı artmış hep iyi belki de geç görünecektir bebek başka bir doktora görünün yine bence. Kaç haftalık şu an.

benım hesabıma göre 6. haftadayım 21 şubatta transfer oldum çünkü, ancak ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu dün. kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…