- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Benim de oglum oldu diyeyim sana o zmnHahah her gebelik farklı dediklerinden. Yeme konusunda bende hiç baskı yok canım. Eşim engel olmaya çalışıyor çok kilo aldın diyor ağlıyorumgerçekten normal değil o da haklı. Erkek bebek de öyle olurmuş oğluş geliyor gibi hissediyorum
kac mm olmus kese ? stresınızı anlıyorum benımde 5. gebelıgım ılk gebelıgım saglıklı dogdu ıkıncı yı ıstedıgımden berı kayıp yasadım ..bu haftalar en streslı haftalar ..ne olursa olsun mdunuzu dusurmeyın hıcbırsey bellı olmaz her gebelık farklı oluyor..bazısının bebegı gec olusuyor kımısın kalbı gec oluşuyor..sakın kalın bekleyın..pozıtıf olmaya calısınultrasyon görüntüm var ama sanırım orda hiçbirşey yok, açıkçası benimde o anki psikoloji ile onu sormak aklıma gelmedi hiç. Şİmdi içim içimi yiyor acaba var mı diye ama yapcak bişey yok mecburen bekleyeceği
şu canı ne isterse yiyebilen annelere ne özeniyorumHahah her gebelik farklı dediklerinden. Yeme konusunda bende hiç baskı yok canım. Eşim engel olmaya çalışıyor çok kilo aldın diyor ağlıyorumgerçekten normal değil o da haklı. Erkek bebek de öyle olurmuş oğluş geliyor gibi hissediyorum
ultrason kağıdında 5+6 görünüyor 16 mm, normal mi sizce?kac mm olmus kese ? stresınızı anlıyorum benımde 5. gebelıgım ılk gebelıgım saglıklı dogdu ıkıncı yı ıstedıgımden berı kayıp yasadım ..bu haftalar en streslı haftalar ..ne olursa olsun mdunuzu dusurmeyın hıcbırsey bellı olmaz her gebelık farklı oluyor..bazısının bebegı gec olusuyor kımısın kalbı gec oluşuyor..sakın kalın bekleyın..pozıtıf olmaya calısın
Ben 40 41 le hamile kalmıştım o kadar çok yiyordum ki 6+1 de 44.5 tumhenüz 6+2 haftalık gebe olmama rağmen bir haftada 3 küsür kilo aldımgöbeğim hamile göbeği gibi büyüdü çok tatlış ama çok erken. Aşırı iştahlı hissediyorum umarım hormonlardandır benim suçum değildir :)
Gebe kalmadan önceki kilom 60 şimdi 64. Diyete başlamayı düşünüyorum. Var mı aniden kilo alan kızlar?
Protein aşermek erkek bebek işareti diye biliyorumşu canı ne isterse yiyebilen annelere ne özeniyorumben baklava görsem direk hastanelik olurum herhalde şuan mandalina bile yiyemiyorum tatlı diye. bende acı,peynir, et ve eksi şeyler yiyebiliyorum. Tatlı asla
sımdı benım 5+4 te 16 mm dı yolk sac vardı bebegı gorememıştık .doktor normal dedı sonrakı muayenem yarın 6+1 olucam..benım sıkıntı kesesın sezeryan bolgeme yakın olması bıraz yukarı cıkar dıye umut edıyor doktor ama bakalım..ultrason kağıdında 5+6 görünüyor 16 mm, normal mi sizce?
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, tez vakitte hayırlı haber alalım inş.sımdı benım 5+4 te 16 mm dı yolk sac vardı bebegı gorememıştık .doktor normal dedı sonrakı muayenem yarın 6+1 olucam..benım sıkıntı kesesın sezeryan bolgeme yakın olması bıraz yukarı cıkar dıye umut edıyor doktor ama bakalım..
Allahümme öncelikle sağlıcakla bir evlat nasip etsin zaten ilk bebek farketmez ama bana da oğlum olacak gibi geliyor. Karından bakılan görüntüde bebek solda duruyorsa erkek denir ama Allah bilir tabiProtein aşermek erkek bebek işareti diye biliyorum
Doktorumun da bana kalp atışlarını gördükten sonra tek uyarıda bulunduğu konu bu oldu hatta kendini değil, bebeklerini besle dedi açıkça ki kilom 58. Ne kadar az kilo ile ilerlersen o kadar rahat hamilelik, doğum ve lohusalık dedi, bende profesyonel biri ile ilerlemeyi düşünüyorum o yüzden. Memnun kalmışsınız sizde ne güzelBen ben dun diyetisyene gittim valla oneririm gitmenu cok guzel onerilerde bulundu
Amin canım çok teşekkür ederm inşallah haftayada güzel haberler verirm hepinizieYaa ne kadar güzelpes etmemiş beybiniz allahm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil ama insan yine xe heycanlanıyorAllahümme öncelikle sağlıcakla bir evlat nasip etsin zaten ilk bebek farketmez ama bana da oğlum olacak gibi geliyor. Karından bakılan görüntüde bebek solda duruyorsa erkek denir ama Allah bilir tabi
ınssallah cnm amın ..Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, tez vakitte hayırlı haber alalım inş.
Amin yarın kontrolden sonra hemen yazıcam teşekkür ederimİNŞAALLAH hayırlı haberler alcan canım
Kesinlikle az kilo iyidir. Bi de senin ikiz olacak daha dikkatli olman gerekecektir. İlkinde 10 kg almıştım ne güzeldiDoktorumun da bana kalp atışlarını gördükten sonra tek uyarıda bulunduğu konu bu oldu hatta kendini değil, bebeklerini besle dedi açıkça ki kilom 58. Ne kadar az kilo ile ilerlersen o kadar rahat hamilelik, doğum ve lohusalık dedi, bende profesyonel biri ile ilerlemeyi düşünüyorum o yüzden. Memnun kalmışsınız sizde ne güzel
ben de gitmeliyim canım. Haklısın önemli bir süreçBen ben dun diyetisyene gittim valla oneririm gitmenu cok guzel onerilerde bulundu
Bayağı ağladım artık karışmazBenim de oglum oldu diyeyim sana o zmneşine soyle 9aycik gozlerini agzini kapasin oyle hersey söylenmez hamilelere hormonlar dengelenince duzelir belki yeme istegi de duzelmezse de canin sagolun
Keşke ben de yiyemesem diyordum inan özeniyorum bulantım var yediğimde geçiyorşu canı ne isterse yiyebilen annelere ne özeniyorumben baklava görsem direk hastanelik olurum herhalde şuan mandalina bile yiyemiyorum tatlı diye. bende acı,peynir, et ve eksi şeyler yiyebiliyorum. Tatlı asla
İlerleyen haftalarda iştahım umarım azalır sizin gibiBen 40 41 le hamile kalmıştım o kadar çok yiyordum ki 6+1 de 44.5 tumhayır boy da kısa böyle giderse diye korkuyor insan 10 gündür bulantıdan suyu bile zor içiyorum kilo kaybı başladı keşke daha çok yeseymişim diyorum
Ama yani hiç böyle hayal etmemiştim hani istediğimiz her şeyi çılgınca yiyebiliyorduk. Ben bir de pilates eğitmeniyim ve transferle ara verdim hem derslere hem kendim de bir şey yapmıyorum vücudum nasıl spor istiyor, esneme hareketleri istiyor, yürüyorum sadece. Yalnız maşallah 10kg süpermiş senin, aynı performansa bunda da devam inşallahKesinlikle az kilo iyidir. Bi de senin ikiz olacak daha dikkatli olman gerekecektir. İlkinde 10 kg almıştım ne güzeldi3.250 de bebek doğdu zaten Bunda sanki öyle olamam gibi, zaten tedaviye başlarken en başta 2-3 kg aldım karın bölgesinden. Ama pozitiften beri dikkat ediyorum çok iştahım da yok yoksa baya hızlı giderim gibi
Aslında değerleriniz güzel artmış benim Aralık'ta boş gebelik oldu değerlerim sağlıklı değildi. Sizin iki katı artmış hep iyi belki de geç görünecektir bebek başka bir doktora görünün yine bence. Kaç haftalık şu an.Transferim 7. günü 28 şubat 52,
3 mart 62,
5 mart 86
7 mart 173
9 mart 385
12 mart 1185 di.
Sonra bir daha test yapmaya gerek olmadığını söyledi doktorum. 19 martta keseyi gördük. 30 martta da gittiğimde yine sadece kese vardı. Bi doktor kesenin boş olduğunu hemen kürtaj dedi, bir diğeri ise 10 gün bekleyelim dedi, henüz erken mi oluşum için bilmiyorum ama yıkılmış durumdayım. Kürtajı kabul etmedim 10 gün bekleyeip kontrole gidicem.
benım hesabıma göre 6. haftadayım 21 şubatta transfer oldum çünkü, ancak ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu dün. kafam karıştı.Aslında değerleriniz güzel artmış benim Aralık'ta boş gebelik oldu değerlerim sağlıklı değildi. Sizin iki katı artmış hep iyi belki de geç görünecektir bebek başka bir doktora görünün yine bence. Kaç haftalık şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?