2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah öyledir . Kese gözüktü 4+5 te yarın gideceğim tekrar
Merhaba bende 5+1 yarin gidecem kese gozukurmu diye bekliyorum . Sizin kese gorunmesine cok sevindim kucaginiza alirsin hayirli sagliklica insAllah

Bence diyete baslamadan once diyestiyenle hamilelik surdurun daha rahat olursunuz

Merhaba bende 5+1 yarin gidecem kese gozukurmu diye bekliyorum . Sizin kese gorunmesine cok sevindim kucaginiza alirsin hayirli sagliklica insAllah
Gözükür inşallah , çok sağ olun çok heyecanlı bir süreç. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğimiz

Bu da iyi değil ki açlıktan ayrı yiyince ayrı bulanıyor su içerken düşünüyorum içsem mi diye ki bu su olayı çok ciddi
İki türlü de kötü yani sağlıklı olalım da herşey yoluna girecek
Bence diyete baslamadan once diyestiyenle hamilelik surdurun daha rahat olursunuz
Sağolun kızlar yarın doktorla konuştuktan sonra iyi bir diyetisyenle bu süreci yönetmeye karar verdim

benım hesabıma göre 6. haftadayım 21 şubatta transfer oldum çünkü, ancak ultrason kağıdında 5+6 yazıyordu dün. kafam karıştı.
Burda aynı durumda olan bir çok kişi var sağlıklı şekilde kucağına alan da çok kişi var benim de durumum aynı hatta bi 10 gün geriyim yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum bakalım yarın ne dicek doktorum

benim kesemde bebek görünmedi ama henüz erken olduğu için olabilir dedi doktor, hemen başka bir doktora gitti o da göremedi o hemen kürtaj dedi, çok ama çok canım sıkıldı.

sizin kaç haftlık ve kesede bebek oluştu mu?

ayyy resmen mucizenin adı
sağlıkla büyüyüp gelişsin tutunsun inşallah
Katre_g bak

ayyy resmen mucizenin adı
sağlıkla büyüyüp gelişsin tutunsun inşallah
Katre_g bak
Kardelen060492 inş güzel ilerler canım benim. Seni uzaktan takip ediyorum sürekli. Sana benzer bir durumdayım sennki kimyasal denilince üzüldüm durumun bana benzediği için.

bir mucizee doktorun tekrar ilaçlarına başla demesine inanamadım. Kardelen 5 haftanın başında kese görmüş ama ben artık 6. Haftaya geçtim ve yeni görebilecek duruma geldi betam

hahaha niye böyle olduk biz anlamadım :)) İçimde kocaman bi balon var gibi hissediyorum :)

Acıbadem hastanelerinin doğumu hakkında bilgisi olan var mı neler sunuluyor

Hehe öyle bi dünya yok. Hele bizim gibi 40. yaş hamileliklerinde Vayy mesleğin çok güzel 3 ay bittikten sonra yormayacak şeyler yaparsın yine. Ben de yürüyüşlerimi filan kestim lekelenmeden sonra korktum. 3 aydan sonra inşallah. İlk performansım iyiydi de bundan ümitli değilim kilo anlamında

400 le görmüş oluyo o zaman
vajinal gözükür mü ki o değerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…