- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
çok fazla oynamış değerleri normal değil ki zaten ama sonradan normalleşmiş sanırım g400le vajinal görünmez de o zaten 1200 küsürden sonra baktırmış. Ama kese gördüğü hafta gün sayısını doğru mu yazdı emin olamadım
Canım bence bekle ne zamandı transfer tarihin senin?Kardelen060492 inş güzel ilerler canım benim. Seni uzaktan takip ediyorum sürekli. Sana benzer bir durumdayım sennki kimyasal denilince üzüldüm durumun bana benzediği için.
bir mucizee doktorun tekrar ilaçlarına başla demesine inanamadım. Kardelen 5 haftanın başında kese görmüş ama ben artık 6. Haftaya geçtim ve yeni görebilecek duruma geldi betam
ben 6. 7. hafta görüntülerine bakarak Ramzi teorisi yürütüyorumBazı bebekler doktordaki cihazlara da bağlı tabi ama 11+ larda ikili testte gösteriyormuşinşallah görürüz
ben 13 gün geriyimBurda aynı durumda olan bir çok kişi var sağlıklı şekilde kucağına alan da çok kişi var benim de durumum aynı hatta bi 10 gün geriyim yarın kontrolüm var heyecanla bekliyorum bakalım yarın ne dicek doktorum
kese ve bebeği gördünüz ama değil mi, ben 6. haftadayım 21 şubatta tüp bebek transferim oldu ancak dün kontrole gittiğimde ultrason kağıdında5+6 yazıyordu ve kesede bebek görünmedi, henüz erken olabilir diye 10 gün sonra yeniden çağırdı doktor.ben 13 gün geriyimsat 30 Ocak ama bugün 6+5 im
Canım ben 13 martta 6. Gün embriyosu transfer oldum. Sonra 18 martta idrar var kanda gebeliği öğrendim. Değerlerim şöyleydiCanım bence bekle ne zamandı transfer tarihin senin?
Canım evet benim ki aşırı düzensizdi. Hiç anlam veremedim. Ama bence bekle. Israrla bekle Rabbim bi mucizesini gönderir belki bak bende öyleydim dün bebeği gördük. Şaka gibi hala inanamıyorum. Ama doktorum hala çok umutlu konuşmuyor. Ve ben hala umutla bekliyorum. Tıp bile bazen yetersiz kalıyor. Alan veren RabbimCanım ben 13 martta 6. Gün embriyosu transfer oldum. Sonra 18 martta idrar var kanda gebeliği öğrendim. Değerlerim şöyleydi
Transferden sonra
5. Gün : 10.40
7. Gün : 34.75
9. Gün : 55.84
11. Gün:95.97
13. Gün:169.70
17.gün:868
Doktorum 13. Gün sonucundan sonra sağlıksız gebelik, ilaçları bırak dedi. Ve aslında 19. Gün olan yarın test istemişti. Ben dün tedbiren tekrar yaptım dış gebelikten korktuğum için ve 868 çıktı. İlk sonuçlarım genelde %60-76 arasında artarken son sonucun 2.5 kat civarı artmış. Doktoruma daha önce sormuştum güzel bir artış görürseniz cuma günü ne olacak diye. Bu sağlıklı bir gebelik değil her koşulda sonlandırıcaz demiştideğerlerim sana çok yakın hatta senin transferden sonra 17. Gün 406 çıkmışken benim sonucum 868 ve istikrarlı bir artış da var, seninki arada düşmüş yükselmiş falan mesela. Hiçbir halt anlayamıyorum bu durumdan
evet kuzum doktor ultrason muaynesinde 5+5 de bebek ve kalp atışı duyulabilir dedi ben özel bir sebepten kalp atışını dinlemedim buda 5+5 görüntüsü. Kendini ve bebeğini asla başka süreçlerle kıyaslama herkesin vücudu ve gelişim süreci farklı sağlıklı olsunlar yeter. Endişe ve stres yapma inşallah mucizen seninle ve sağlıklı.kese ve bebeği gördünüz ama değil mi, ben 6. haftadayım 21 şubatta tüp bebek transferim oldu ancak dün kontrole gittiğimde ultrason kağıdında5+6 yazıyordu ve kesede bebek görünmedi, henüz erken olabilir diye 10 gün sonra yeniden çağırdı doktor.
evet kuzum gördüm bebek ve kalp atışı duyulabilir yazıyordu kağıtta ama ben dinlemedim. Süreçler her anne için farklı ilerleyebiliyor kimi anneler çok erken kimileri geç görebiliyor hiç stres yapma endişelenme mucizen sağlıcakla seninlekese ve bebeği gördünüz ama değil mi, ben 6. haftadayım 21 şubatta tüp bebek transferim oldu ancak dün kontrole gittiğimde ultrason kağıdında5+6 yazıyordu ve kesede bebek görünmedi, henüz erken olabilir diye 10 gün sonra yeniden çağırdı doktor.
Canım tüp bebek doktorumda 400le gözükmez dedi hatta perinatologum keseyi gördüğü gün boş gebelik demişti tüp bebek doktorum. Ama perinatologum yolk sacı bile görmüştü o değerle. Gayet sağlıklı rahim içinde bir gebelik demişti. Cihaz farkı canım ayrıntılı ultrasona da bakıyor o cihazla perinatolog400 le görmüş oluyo o zaman
vajinal gözükür mü ki o değerle
ooo kuzu maşallah vitaminlerini ihmal etmeden zayıflamaya devamKızlar Martın başından beri 4 kilo verdimSağlıklı beslenerek ve arada yürüyüş yaparak. Çok soğuklarda çıkamadım yürüyüşe.
Yaklasik 5yil once dogum yaptim. Dogum sonrasi bakimlari gercekten guzel. Sana ozel sayilabilecek hasta bakicin oluyo. Dogumdan sonra senin wc ve dus ihtiyacini gideriyo ki dus cok.rahatlatiyo gercekten. Sonrasinda istersen saclarin icin kuafor hizmeti var. Bebek agladi uyumadi etmedi e sen de yeni dogim yapmışsın halin yok dinlenmemissin hemsireler aliyo hemen gerekirse sabaha kdr bakiyolar. Istersen hergun bebegi de yikiyolar. Birsuru egitimleri var senin ve esini kapsayan ebeler tarafindan emzirme egitimi vs. Taburcu olduktan sonra da ev ziyareti yapip ebe yardimci oluyo. Dogumdan sonra esin ve sana ozel masa ve sunumlarda aksam yemegi ve serbeti geliyo. Ve drlar kendi hastasini mesai saatine bakmadan kendi dogurtuyo. O zmn sanci odasinda ve dogumda es ya da anne aliniyodu ama pandemiden degismistir. Hatirladiklarim bunlarAcıbadem hastanelerinin doğumu hakkında bilgisi olan var mıneler sunuluyor
Canım doktordan doktora değişir benim doktorum istemedi ama diğer doktorları bilememGüzel annişler merhaba, cumartesi günü ilk doktor randevum var 6+2 olacağız inşallah.
Sorum şu ilk muayene günü kan tahlili oluyor mu ac mı olmam lazım randevum 11de ona göre kahvaltı yapayım
kuzum hcg değerinde aç tok fark etmiyor. Ultrasona girersen bol su iç net gözüksünGüzel annişler merhaba, cumartesi günü ilk doktor randevum var 6+2 olacağız inşallah.
Sorum şu ilk muayene günü kan tahlili oluyor mu ac mı olmam lazım randevum 11de ona göre kahvaltı yapayım
Ay insallah duyanlar olmus ama 8. Haftada da anca duyanlar olmus o yüzden çok kaptırmadan gitmek istiyorumkuzum hcg değerinde aç tok fark etmiyor. Ultrasona girersen bol su iç net gözüksün6+2 de belki kalp atışı bile dinleyebilirsin
ahh çok teşekkür ederimmmm, sağlıkla tüm anneler alsınlar evlatlarını kucaklarına.evet kuzum doktor ultrason muaynesinde 5+5 de bebek ve kalp atışı duyulabilir dedi ben özel bir sebepten kalp atışını dinlemedim buda 5+5 görüntüsü. Kendini ve bebeğini asla başka süreçlerle kıyaslama herkesin vücudu ve gelişim süreci farklı sağlıklı olsunlar yeter. Endişe ve stres yapma inşallah mucizen seninle ve sağlıklı.
evet kuzum gördüm bebek ve kalp atışı duyulabilir yazıyordu kağıtta ama ben dinlemedim. Süreçler her anne için farklı ilerleyebiliyor kimi anneler çok erken kimileri geç görebiliyor hiç stres yapma endişelenme mucizen sağlıcakla seninle
Ee görelim bakalım kahramanlarımızı ne maceralar bekliyorHehe öyle bi dünya yok. Hele bizim gibi 40. yaş hamileliklerindeVayy mesleğin çok güzel 3 ay bittikten sonra yormayacak şeyler yaparsın yine. Ben de yürüyüşlerimi filan kestim lekelenmeden sonra korktum. 3 aydan sonra inşallah. İlk performansım iyiydi de bundan ümitli değilim kilo anlamında
Bakın kızlar resimli atıyorumKardelen060492 inş güzel ilerler canım benim. Seni uzaktan takip ediyorum sürekli. Sana benzer bir durumdayım sennki kimyasal denilince üzüldüm durumun bana benzediği için.
bir mucizee doktorun tekrar ilaçlarına başla demesine inanamadım. Kardelen 5 haftanın başında kese görmüş ama ben artık 6. Haftaya geçtim ve yeni görebilecek duruma geldi betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?