kuzu karından bile olsa bebek görünür boyuta gelince su içmeye gerek yok diyorlar o yüzden sen yine de suyunu iç zararı olmazAy insallah duyanlar olmus ama 8. Haftada da anca duyanlar olmus o yüzden çok kaptırmadan gitmek istiyorumBol su vajinal muayene için genelde idrara sıkışıklık istemiolardı gebelikte isteniyor mu bi tutturamadım şu işi
Bebişi gördün mü vanımben 13 gün geriyimsat 30 Ocak ama bugün 6+5 im
Sağol tatlım aynen devamooo kuzu maşallah vitaminlerini ihmal etmeden zayıflamaya devamçok sevindim
5+5 de gördüm kalp atışı da duyulur dedi doktor kuzu ama dinlememiştimBebişi gördün mü vanım
Ben 5+4 çıktım salı günü bebeği göremedik yolk saçı oluşmuş dedi . İçim bi acaip oldu. Ayın 6 sında yine çağırdı inşallah görürüm bu sefer5+5 de gördüm kalp atışı da duyulur dedi doktor kuzu ama dinlememiştim
Olur inşallahMaşallah gözünüz aydınBugün benim de randevum var ben de 7+6 yım bugün inşallah bana da nasip olur
Doğru canm Makina farkı oluyo gerçekten binde peritonolog daha detaylı bakıyoCanım tüp bebek doktorumda 400le gözükmez dedi hatta perinatologum keseyi gördüğü gün boş gebelik demişti tüp bebek doktorum. Ama perinatologum yolk sacı bile görmüştü o değerle. Gayet sağlıklı rahim içinde bir gebelik demişti. Cihaz farkı canım ayrıntılı ultrasona da bakıyor o cihazla perinatolog
Ay çok şükürBakın kızlar resimli atıyorum
İnşallah sağ olunİnşallah duyarsınızzaten bir sıkıntınız yokmuş ne güzel büyük ihtimalle duyarsınız
her bebeğin farklı hikayesi var asla kimseyle kıyaslama mucizen çok özel ve içini ferah tutBen 5+4 çıktım salı günü bebeği göremedik yolk saçı oluşmuş dedi . İçim bi acaip oldu. Ayın 6 sında yine çağırdı inşallah görürüm bu sefer
Canimher bebeğin farklı hikayesi var asla kimseyle kıyaslama mucizen çok özel ve içini ferah tuthem yolk sac demek kesin bebek demek kesin görürsün
sabah gittim kuzum 6+5 kanama alanı görünmüyor ilaçlara devam dedi yolladıCanim
Ne yaptın doktora gidicektin dinlendinmi suan ultrasonda ne görünüyor?
canım hafta hesaplamada bir yanlıklık yapıyorsun galiba ben 7 Martta transfer oldum suan 6+1 görünüyor transfer tarihine göre senin 8. hafta içerisinde olman gerekiyor sanırım. 8.9. haftalara kadar tam net olamayabiliyor.kese ve bebeği gördünüz ama değil mi, ben 6. haftadayım 21 şubatta tüp bebek transferim oldu ancak dün kontrole gittiğimde ultrason kağıdında5+6 yazıyordu ve kesede bebek görünmedi, henüz erken olabilir diye 10 gün sonra yeniden çağırdı doktor.
Ultrasona göre 6+5 değil mi canım ? Bebeği gördün mü peki ? Bende pazartesi gidicem keseyi görmüştük bebek yoktu suan uygulamaya göre 7+4 ama ultrasona göre geç döllenmeden dolayı daha az çıkacak galiba ondan sorayım dedimsabah gittim kuzum 6+5 kanama alanı görünmüyor ilaçlara devam dedi yolladı
Beni 2 hafta sonra kontrole çağırdı kalp atışını duyduk çok şükürCanım bende senin gibi burda kötü şeyleri okuyup günlerimi zehir ediyorum 7+2 yim doktorum affedersin salak beni 3 hafta sonrasına çağırıyor kalp atışı için ne kadar vurdumduymazlar anlamıyorum
nasıl hesaplama yapmam gerekiyor ki , takvimi alıyorum önüme 21 şubat haftasını 1. hafta sayarak 31 marta geliyorum ve 6. hafta olmuş oluyorcanım hafta hesaplamada bir yanlıklık yapıyorsun galiba ben 7 Martta transfer oldum suan 6+1 görünüyor transfer tarihine göre senin 8. hafta içerisinde olman gerekiyor sanırım. 8.9. haftalara kadar tam net olamayabiliyor.
Aynen dediğin gibi ben işte telefondan bile uzaklaştım aldım sessize arayanda ulaşamıyorKendimize yapacağımız en güzel iyilik sanki internetten bir şey okumamak kim böyle hiç bakmıyorsa ki bazıları uygulama bile kullanmıyor çok yorum okumuyor aşırı rahat geçiriyor hamileliğini biz çok araştırıyoruz maalesef kendim için de geçerli sadece doktor ne dediyse onu yapmak bi de eğlenceli olan uygulamalardan haftalık gelişimini okumak iyi geliyor canımşu kritik 12-13 hafta geçse de rahatlasak biraz bu arada senin bulantın falan oluyor mu şükür ben bayağı rahatım ben kesin bulantım olur diye düşünüyordum zayıflarım diye de seviniyordum ama hiç zayıflamadım
Heyecandan uyuyamıyorum bile. Birde karından baktığında sağ tarafımdan baktı ama benim sol kasık ağrıyor anlamadım . Sormadım da sağ damı solda mı diye.her bebeğin farklı hikayesi var asla kimseyle kıyaslama mucizen çok özel ve içini ferah tuthem yolk sac demek kesin bebek demek kesin görürsün
internettende bakabilirsin tüp bebk gebelik hesaplama programları var. transfer tarihi 1. hafta sayılmıyor tüp bebektede son adet tarihi üzerinden hesaplama yapılıyor. Ama endişelenme çok sıkıntı olsa dr 10 gün bekleyelim demezdi. stres yaparsan daha kötü senin ve bebeğin içinnasıl hesaplama yapmam gerekiyor ki , takvimi alıyorum önüme 21 şubat haftasını 1. hafta sayarak 31 marta geliyorum ve 6. hafta olmuş oluyoray valla beynim eror verdi ultrasyonda başka benim hesapladığım başka senin hesapladığın daha başka endişelnmem normal mi yoksa normal seyrinde mi gidiyorum anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?