2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kuzu karından bile olsa bebek görünür boyuta gelince su içmeye gerek yok diyorlar o yüzden sen yine de suyunu iç zararı olmaz

5+5 de gördüm kalp atışı da duyulur dedi doktor kuzu ama dinlememiştim
Ben 5+4 çıktım salı günü bebeği göremedik yolk saçı oluşmuş dedi . İçim bi acaip oldu. Ayın 6 sında yine çağırdı inşallah görürüm bu sefer

Doğru canm Makina farkı oluyo gerçekten binde peritonolog daha detaylı bakıyo
Bakın kızlar resimli atıyorum
Ay çok şükür sağlıkla tutunsun sana inşallah

Ben 5+4 çıktım salı günü bebeği göremedik yolk saçı oluşmuş dedi . İçim bi acaip oldu. Ayın 6 sında yine çağırdı inşallah görürüm bu sefer
her bebeğin farklı hikayesi var asla kimseyle kıyaslama mucizen çok özel ve içini ferah tut hem yolk sac demek kesin bebek demek kesin görürsün

canım hafta hesaplamada bir yanlıklık yapıyorsun galiba ben 7 Martta transfer oldum suan 6+1 görünüyor transfer tarihine göre senin 8. hafta içerisinde olman gerekiyor sanırım. 8.9. haftalara kadar tam net olamayabiliyor.

sabah gittim kuzum 6+5 kanama alanı görünmüyor ilaçlara devam dedi yolladı
Ultrasona göre 6+5 değil mi canım ? Bebeği gördün mü peki ? Bende pazartesi gidicem keseyi görmüştük bebek yoktu suan uygulamaya göre 7+4 ama ultrasona göre geç döllenmeden dolayı daha az çıkacak galiba ondan sorayım dedim

Canım bende senin gibi burda kötü şeyleri okuyup günlerimi zehir ediyorum 7+2 yim doktorum affedersin salak beni 3 hafta sonrasına çağırıyor kalp atışı için ne kadar vurdumduymazlar anlamıyorum
Beni 2 hafta sonra kontrole çağırdı kalp atışını duyduk çok şükür İnşallah sizde duyarsınız

nasıl hesaplama yapmam gerekiyor ki , takvimi alıyorum önüme 21 şubat haftasını 1. hafta sayarak 31 marta geliyorum ve 6. hafta olmuş oluyor ay valla beynim eror verdi ultrasyonda başka benim hesapladığım başka senin hesapladığın daha başka endişelnmem normal mi yoksa normal seyrinde mi gidiyorum anlayamıyorum

Aynen dediğin gibi ben işte telefondan bile uzaklaştım aldım sessize arayanda ulaşamıyor
9. Hafta da randevum tam güzel geçerse derin nefes alırım 12 ye ne kaldı derim
Kız hiç belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi ne göz kararması göğüs agrısı her şey kocaman 0
Sadece koku hassasiye ama o normalde de var bende yemek falan yaparken soğandan tiksinirim mesela
Sonra göğüslerim bir beden kadar şiş mi büyüme mi bilmiyorum
Birde meşhur kasık agrıları bugün genital bölgemde de başladı hafif batmalar agrılar

her bebeğin farklı hikayesi var asla kimseyle kıyaslama mucizen çok özel ve içini ferah tut hem yolk sac demek kesin bebek demek kesin görürsün
Heyecandan uyuyamıyorum bile. Birde karından baktığında sağ tarafımdan baktı ama benim sol kasık ağrıyor anlamadım . Sormadım da sağ damı solda mı diye.

Kızlar Hastaneden çıktık şimdi Sonuçlar süper bi sorun yok değerlerin çok güzel,idrarın tertemiz dedi.Şekerin iyi dedi 93 çıkmıştı..Bebişin kalp atışını dinledik 170 atıyomuş baya iyi dedi..4 hafta sonra tekrar çağırdı ikili tarama olcaz

internettende bakabilirsin tüp bebk gebelik hesaplama programları var. transfer tarihi 1. hafta sayılmıyor tüp bebektede son adet tarihi üzerinden hesaplama yapılıyor. Ama endişelenme çok sıkıntı olsa dr 10 gün bekleyelim demezdi. stres yaparsan daha kötü senin ve bebeğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…