2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
evet kuzum ultrasona göre 6+5 im. tabiki. istediğini sor

Heyecandan uyuyamıyorum bile. Birde karından baktığında sağ tarafımdan baktı ama benim sol kasık ağrıyor anlamadım . Sormadım da sağ damı solda mı diye.
aynen benimde öyle benim sağ tarafım çok ağrıdı ağrıyır ama doktor sol tarafıma bak ölçüm yaptı

Heyecandan uyuyamıyorum bile. Birde karından baktığında sağ tarafımdan baktı ama benim sol kasık ağrıyor anlamadım . Sormadım da sağ damı solda mı diye.
Ben onu acilde gittigim dra sormustum. Siz soldan bakiyosunuz kese burda ama benim sagima agri giriyo bazen ne alaka dedim. Yumurtaliklarima s
Bakti sagdan yumurtlamissin progeston salgilarken agri yapiyodur dedi

Ya kalp atisi duyanlwr ne mutlu size ben de 10 gun sonra gidecegim .Bu arada asiri mide bulantim yok ama agzimin ici tatsiz sanki hep biseyler yiyerek o tatsiz tadi hissetmemeye calisiyorum ve gun boyu boyle. Benim gibi var mi ?

Benim kanamam geçti ama bugün sol kasık ara sıra giren sanci

canım benim gözünaydın :) darısı bizim başımıza dua et nolur :)

Bende yarın gebelik diyetisyeni ne gideceğim 2 kg da ben almışım aynı haftadayiz sizinle böyle giderse zor yanı oyuzden en baştan önlem almak istedim

Herkese selamlar bu siteye 2020de ogluma hamileyken uye olmustum. Bu ay regl olmayinca sabah hızlı test yaptim cift çizgi olduğunu görünce kan verdim 60.binlerde cikti. Oğlum mayısta 2 yaşına girecek. Aslinda çok planli olmadi yanlış hesaplama sonucu diyebilirim. Çok şaşkınız, yarin muayene olacağım. Sanirim yolunda giderse herşey kasim sonu yada aralik gözüküyor o yuzden bu gruba yazmak istedim. Herkese saglikli gebelik ve doğum dilerim

Canım listeye yeni bilgi girrebilirsin çok şükür bugün hem bebeği gördüm hem de kalp atışını dinledim 31 mart kalp atışı papatyamelo

Bende yarın gebelik diyetisyeni ne gideceğim 2 kg da ben almışım aynı haftadayiz sizinle böyle giderse zor yanı oyuzden en baştan önlem almak istedim
Çok iyi yapmışsın. Ben de artık baştan dur diyeceğim. Sabahtan beri ağlıyorum karnım çok şiş acısını eşimden çıkarıyorum huzursuzum. progestron ilacı da iştahımı açmış olabilir.

ben 6. 7. hafta görüntülerine bakarak Ramzi teorisi yürütüyorum
Bende yaptım kendime acemice ama bakalım
Paket değil dimi bu eğer paket değilse çok iyiymiş. Bende arayıo bilgi aldım biraz bebeğin fotoğraflanması oda hazırlanması 1 günlük yatış eşle akşam yemeği kuafor falan var dediler bakalım çok aklıma yattı diğer hastanelere göre 4 katı fiyat söyleseler de

Ben de daha keseyi görmedim canım nasipse p.tesi görcez o gün 5+6 haftalık oluyorum şu ne kadarlık gebeliğiniz sata göre ?

Çok sevindim kuzummmmm kaç haftalık şuan peki? Darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…