Canım tam kaç haftalıksınCanım evet benim ki aşırı düzensizdi. Hiç anlam veremedim. Ama bence bekle. Israrla bekle Rabbim bi mucizesini gönderir belki bak bende öyleydim dün bebeği gördük. Şaka gibi hala inanamıyorum. Ama doktorum hala çok umutlu konuşmuyor. Ve ben hala umutla bekliyorum. Tıp bile bazen yetersiz kalıyor. Alan veren RabbimTevekkül etmeliyiz, çok zor yaşadığımız süreç. Belki de gerçekten doktorun dediği gibi olumsuz olcak belki haftaya gittiğimde kalp sesini duyamayacağm ama en azından elimden geleni yaptım bekledim diyeceğim. Kendimizi üzmemeliyz bebeğimiz daha çok etkileniyor biz üzüldükçe Aslında aramızda tam 1 hafta var. Benim tüp bebek doktorumla daha bu hafta gördü keseyi. önümüzdeki haftaya bence keseyi görürsünüz. Eğer şehrinde bir perinatolog varsa aklında şüphe kalmasın direk git. Ben öyle yaptım canım. Perinatologların ultrasonları çok farklı normal doktorlarınkinden. Benim perinatologum taa geçen hafta keseyi gördü. Tüp bebek doktorum bu hafta gördü ama bebeği göremedi 2 gün sonra perinatologum bebeği gördü ama
İnşallah benim de geçer yatıyorum sürekli bugün tamamen koyu kahveye döndü sizinde mi öyle olmuştuBenim kanamam geçti ama bugün sol kasık ara sıra giren sanci
28 subat SAT. 4+5 im su andaBen de daha keseyi görmedim canım nasipse p.tesi görcez o gün 5+6 haftalık oluyorum şu ne kadarlık gebeliğiniz sata göre ?
Benim d vitaminim falan eksik d vitamini vinelac falan hepsi iştah aciyor bende gebelikte hafif bulanti disinda cok birsey olmadı ondan hep yedim valla kilo aldigimi farkedince hemen gittim liste de vermedi diyetisyen cok guzel onerilerde bulundu bunlari dene bakalim 15 gun sonra gorusuruz eger yine sikintiliysa durum ona gore liste yapariz kisitlamayalim seni dedi ama onerileri verirken bile alttan alttan kisitladi guzelceDoktorumun da bana kalp atışlarını gördükten sonra tek uyarıda bulunduğu konu bu oldu hatta kendini değil, bebeklerini besle dedi açıkça ki kilom 58. Ne kadar az kilo ile ilerlersen o kadar rahat hamilelik, doğum ve lohusalık dedi, bende profesyonel biri ile ilerlemeyi düşünüyorum o yüzden. Memnun kalmışsınız sizde ne güzel
Kese gordukten sonra cok beta ya bakmiyorlar canim bildigim kadariyla o yuzden sıkma caninigeçen hafta çarşamba 23 ünde beta hcg değerim 2000 çıkmıştı. Yarın doktora gideceğimden troid düzelmiş mi diye test yaptırdım kızlar troid düzelmiş 1,8 ama beta hcg 15 binlerde çıkmış. İki günde bir 2 katına çıkması gerekiyordu yani bugün 30 binlerde olması gerekiyordu. Ben mi yanlış biliyorum. Artış yavaşlar mı bilgisi olan yardım etsin lütfen
Hiç acele etme canım inan yok yere stres yapıyoruz bende p.tesiyi bekliyorum baska gec olsunda güç olmasın.Beta değerlerime göre doktor gayet sağlıklı için rahat olsun dedi.Keseyi görsek yolk saç görünmedi onu görsek bebek görünmedi bebek görünse kalp atışları bekle varda var28 subat SAT. 4+5 im su anda
Telaşla üzüldüm ama dediğiniz gibi o iki katı artış yavaşlıyormuş iki katı olması 96 saati bulabiliyormuş. Yarını bekliyorum artıkKese gordukten sonra cok beta ya bakmiyorlar canim bildigim kadariyla o yuzden sıkma canini
SüperBenim d vitaminim falan eksik d vitamini vinelac falan hepsi iştah aciyor bende gebelikte hafif bulanti disinda cok birsey olmadı ondan hep yedim valla kilo aldigimi farkedince hemen gittim liste de vermedi diyetisyen cok guzel onerilerde bulundu bunlari dene bakalim 15 gun sonra gorusuruz eger yine sikintiliysa durum ona gore liste yapariz kisitlamayalim seni dedi ama onerileri verirken bile alttan alttan kisitladi guzelce
Ben iğne kullandım 2 çocuğumda da. İkisini neden dediler ki. Bende baya pıhtılaşma bozukluğu olduğu halde Dr sade iğne dedi asprin aldırtmadı.Kızlar aranızda hem oksobar iğne kullanan ve yanın da corospin içen var mı ikisi de aynı işi görüyor doktr ikisini al dedi ama endişeliyim
Kızımda adet gibi yoğun kanama vardı. Şimdi 6 yaşında. Dr takibinde ol korkma. Rabbim korur inşaallahİnşallah öyledir ama ben baya endişeliyim Çünkü bariz kırmızı kanamam var leke şeklinde kahve olsa çok endişe etmezdim
Foto ve süsleme paketti galiba gerisi hastanenin kendi hizmeti. Bizim o donem dogum teminatli özel sigortamiz vardi. Dogum oncesi ve sonrasi toplam 2gun yatis epidural normal doguma 1000lira mi ne vermistim. Simdi sigorta sordum 36bin dedilerBende yaptım kendime acemice ama bakalım
Paket değil dimi bu eğer paket değilse çok iyiymiş. Bende arayıo bilgi aldım biraz bebeğin fotoğraflanması oda hazırlanması 1 günlük yatış eşle akşam yemeği kuafor falan var dediler bakalım çok aklıma yattı diğer hastanelere göre 4 katı fiyat söyleseler de
İnşallah canımAh pazartesi mi benimde muayenem pazartesiİnşallah güzel haberler alırız
Bi sure sonra evde yaptigimiz testler bile negatif cikiyomus. Kese bebek gorundugu anda beta onemli degil. Ultrason artikTelaşla üzüldüm ama dediğiniz gibi o iki katı artış yavaşlıyormuş iki katı olması 96 saati bulabiliyormuş. Yarını bekliyorum artık
Her hastanın durumu birbirinden farklı, her doktorun yöntemi de. Ben de hem iğne vuruyorum hem de ecopirin kullanıyorum.Ben iğne kullandım 2 çocuğumda da. İkisini neden dediler ki. Bende baya pıhtılaşma bozukluğu olduğu halde Dr sade iğne dedi asprin aldırtmadı.
Keseyi ve bebeği 6+1 de gördüm, kalp atışı için 8+ larda gidecektik normalde ama lekelenmem olduğu için öne aldık. Allah kısmet ederse inşallah yarın duyacağız. 7+6 oluyor sata göreMerhaba hanımlarAranıza yeni katıldım. Kısmetse ben de Kasım annesi olacağım Keseve kalp atımını kaçıncı haftada duydunuz? Ben bugün 5+4 te keseyi gördüm ama kalp atımı için haftaya gel dedi dr.
Benim de öyle bir belirtim yok ağrılar için doktor bugün çok normal dedi çok şiddetli olmadıkça dedi rahim büyüyor vs çok az enfeksiyon varmış idrar yollarında yanma var mı dedi ama pek yok ilaç vermedi azıcık kanım düşmüş Demir verdi bakalım başka bir sıkıntı yok pzartwsi de kendi doktoruma gideceğimAynen dediğin gibi ben işte telefondan bile uzaklaştım aldım sessize arayanda ulaşamıyor
9. Hafta da randevum tam güzel geçerse derin nefes alırım 12 ye ne kaldı derim
Kız hiç belirti yok ne bulantı ne baş dönmesi ne göz kararması göğüs agrısı her şey kocaman 0
Sadece koku hassasiye ama o normalde de var bende yemek falan yaparken soğandan tiksinirim mesela
Sonra göğüslerim bir beden kadar şiş mi büyüme mi bilmiyorum
Birde meşhur kasık agrıları bugün genital bölgemde de başladı hafif batmalar agrılar
Ahahhaha bu benim kalp atışından sonra ikili üçlü testler varHiç acele etme canım inan yok yere stres yapıyoruz bende p.tesiyi bekliyorum baska gec olsunda güç olmasın.Beta değerlerime göre doktor gayet sağlıklı için rahat olsun dedi.Keseyi görsek yolk saç görünmedi onu görsek bebek görünmedi bebek görünse kalp atışları bekle varda varSağlıcakla gelsinler insallah bizler stres yapınca onlarıda strese sokuyoruz saldım çayıra mevlam kayıra diyorum şimdi Bu arada benimde sat 22 Şubat
Ay maşallah canım bulantın vs var mıydın kaç haftalıksınKızlar Hastaneden çıktık şimdi Sonuçlar süperbi sorun yok değerlerin çok güzel,idrarın tertemiz dedi.Şekerin iyi dedi 93 çıkmıştı..Bebişin kalp atışını dinledik 170 atıyomuş baya iyi dedi..4 hafta sonra tekrar çağırdı ikili tarama olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?