2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım tam kaç haftalıksın

geçen hafta çarşamba 23 ünde beta hcg değerim 2000 çıkmıştı. Yarın doktora gideceğimden troid düzelmiş mi diye test yaptırdım kızlar troid düzelmiş 1,8 ama beta hcg 15 binlerde çıkmış. İki günde bir 2 katına çıkması gerekiyordu yani bugün 30 binlerde olması gerekiyordu. Ben mi yanlış biliyorum. Artış yavaşlar mı bilgisi olan yardım etsin lütfen

Benim d vitaminim falan eksik d vitamini vinelac falan hepsi iştah aciyor bende gebelikte hafif bulanti disinda cok birsey olmadı ondan hep yedim valla kilo aldigimi farkedince hemen gittim liste de vermedi diyetisyen cok guzel onerilerde bulundu bunlari dene bakalim 15 gun sonra gorusuruz eger yine sikintiliysa durum ona gore liste yapariz kisitlamayalim seni dedi ama onerileri verirken bile alttan alttan kisitladi guzelce

Kese gordukten sonra cok beta ya bakmiyorlar canim bildigim kadariyla o yuzden sıkma canini

28 subat SAT. 4+5 im su anda
Hiç acele etme canım inan yok yere stres yapıyoruz bende p.tesiyi bekliyorum baska gec olsunda güç olmasın.Beta değerlerime göre doktor gayet sağlıklı için rahat olsun dedi.Keseyi görsek yolk saç görünmedi onu görsek bebek görünmedi bebek görünse kalp atışları bekle varda var Sağlıcakla gelsinler insallah bizler stres yapınca onlarıda strese sokuyoruz saldım çayıra mevlam kayıra diyorum şimdi Bu arada benimde sat 22 Şubat

Kese gordukten sonra cok beta ya bakmiyorlar canim bildigim kadariyla o yuzden sıkma canini
Telaşla üzüldüm ama dediğiniz gibi o iki katı artış yavaşlıyormuş iki katı olması 96 saati bulabiliyormuş. Yarını bekliyorum artık

Süperbayılıyorum tatlı dille işini yapan insanlara, hadi bakalım inşallah listeye gerek kalmadan halledin

Kızlarrr bende yeni öğrendim hamile olduğumu yarın ultrasona gideceğim. Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor :) bir de oruç tutacak mısınız yeni hamişler

Kızlar aranızda hem oksobar iğne kullanan ve yanın da corospin içen var mı ikisi de aynı işi görüyor doktr ikisini al dedi ama endişeliyim
Ben iğne kullandım 2 çocuğumda da. İkisini neden dediler ki. Bende baya pıhtılaşma bozukluğu olduğu halde Dr sade iğne dedi asprin aldırtmadı.

Foto ve süsleme paketti galiba gerisi hastanenin kendi hizmeti. Bizim o donem dogum teminatli özel sigortamiz vardi. Dogum oncesi ve sonrasi toplam 2gun yatis epidural normal doguma 1000lira mi ne vermistim. Simdi sigorta sordum 36bin dediler orda yapmam daha yani. Hastane ne kdr fiyat verdi

Telaşla üzüldüm ama dediğiniz gibi o iki katı artış yavaşlıyormuş iki katı olması 96 saati bulabiliyormuş. Yarını bekliyorum artık
Bi sure sonra evde yaptigimiz testler bile negatif cikiyomus. Kese bebek gorundugu anda beta onemli degil. Ultrason artik

Merhaba hanımlar Aranıza yeni katıldım. Kısmetse ben de Kasım annesi olacağım Keseve kalp atımını kaçıncı haftada duydunuz? Ben bugün 5+4 te keseyi gördüm ama kalp atımı için haftaya gel dedi dr.

Ben iğne kullandım 2 çocuğumda da. İkisini neden dediler ki. Bende baya pıhtılaşma bozukluğu olduğu halde Dr sade iğne dedi asprin aldırtmadı.
Her hastanın durumu birbirinden farklı, her doktorun yöntemi de. Ben de hem iğne vuruyorum hem de ecopirin kullanıyorum.
Keseyi ve bebeği 6+1 de gördüm, kalp atışı için 8+ larda gidecektik normalde ama lekelenmem olduğu için öne aldık. Allah kısmet ederse inşallah yarın duyacağız. 7+6 oluyor sata göre

Benim de öyle bir belirtim yok ağrılar için doktor bugün çok normal dedi çok şiddetli olmadıkça dedi rahim büyüyor vs çok az enfeksiyon varmış idrar yollarında yanma var mı dedi ama pek yok ilaç vermedi azıcık kanım düşmüş Demir verdi bakalım başka bir sıkıntı yok pzartwsi de kendi doktoruma gideceğim

Ahahhaha bu benim kalp atışından sonra ikili üçlü testler var varda var

Ay maşallah canım bulantın vs var mıydın kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…