- 26 Mart 2022
- 156
- 210
- 18
- 36
Allah bağışlasın canım. 40 yaş üstüne hep risk diyorlar şeker di o bu. Ama Allah ol dedi mi oluyor mis gibiÖncelikle hayırlı olsun tebrik ederimBenim ablam 43 ünde doğum yaptı gebeliğide endişe ettiği gibi olmadı 20 yıl sonra onada mucize gibi gelmişti bebeği şok oldu menapoza girdiğini sanıyordu meğer hamileymiş iki gözümün çiçeği doğumuda gayet güzel normal oldu içini ferah tut sen ki ablam panik atak bi kadın diyorki ben doğurduysam bu halimle siz catır catır doğurursunuz
Öyleymiş canım ben bilmeden kendimi boşa üzdüm :)Bi sure sonra evde yaptigimiz testler bile negatif cikiyomus. Kese bebek gorundugu anda beta onemli degil. Ultrason artik
Hangi hastane buBende yaptım kendime acemice ama bakalım
Paket değil dimi bu eğer paket değilse çok iyiymiş. Bende arayıo bilgi aldım biraz bebeğin fotoğraflanması oda hazırlanması 1 günlük yatış eşle akşam yemeği kuafor falan var dediler bakalım çok aklıma yattı diğer hastanelere göre 4 katı fiyat söyleseler de
Ben yaptım bu markayı da diğer kaset ve erken gebelik testiyle aynı silik çizgi çıkmıştı. iki gün öncesinde çok çok silikti. Zorla gördüm hatta inanamadım. Kan verdiğimde ise beta 8 çıkmıştı aynı gün. Boşuna erken gebelik testlerine para vermişim dedim varsa en ucuz testte bile çıkıyorKızlar ya sonuçta hepiniz hamiş siniz bişey soracam sizlere aranızda artımed gebelik testi kullanan var mı iyi veya kötü mü kuruma çizgisi nasıl oluyor kullanan oldu mu
Agrı bende de var dün geceden beri çok değişik sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum tekrar kanama başladı mı diyeBenim de öyle bir belirtim yok ağrılar için doktor bugün çok normal dedi çok şiddetli olmadıkça dedi rahim büyüyor vs çok az enfeksiyon varmış idrar yollarında yanma var mı dedi ama pek yok ilaç vermedi azıcık kanım düşmüş Demir verdi bakalım başka bir sıkıntı yok pzartwsi de kendi doktoruma gideceğim
Ahahhaha bu benim kalp atışından sonra ikili üçlü testler varvarda var
Bende de bugün belirgin ağrı mı desem batma mı desem kasıklarımda hissettiğim bişeyler varAgrı bende de var dün geceden beri çok değişik sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum tekrar kanama başladı mı diye
Batma desen batma değil agrı desen agrı değil değişil bir şey ya bi sağ kasıgımda bi sol kasıgımda sonra genital bölgede falan değişik ya hayırlısıyla bende şu pazartesiyi atlatsam
Bebeğin kalp atışı yavaş dedi ona göre iğneyi ekstra verdi sadece hap alıyordum canm oğlumda da sadece clxean iğne kullanmıştım inşşh faydası olur bebeğimeBen iğne kullandım 2 çocuğumda da. İkisini neden dediler ki. Bende baya pıhtılaşma bozukluğu olduğu halde Dr sade iğne dedi asprin aldırtmadı.
Amin canım insallah sağlıkla gelsinler Rabbimiz ne derse o sonucta bizleride o yarattı hamd olsunAllah bağışlasın canım. 40 yaş üstüne hep risk diyorlar şeker di o bu. Ama Allah ol dedi mi oluyor mis gibi
Ben kullandım canım artımed ve albi test iki testte gebeysen eğer hemen çok silik bile olsa çıkarıyor kuruma çizgisi beni hep yanıltmıştı hamile olmadığım zamanlarda testin markası inan önemli değil varda saniyeler içinde beliriyor Rabbim görmek istediğin o çizgileri tez zamanda göstersin sanada insallah hayırlısıylaKızlar ya sonuçta hepiniz hamiş siniz bişey soracam sizlere aranızda artımed gebelik testi kullanan var mı iyi veya kötü mü kuruma çizgisi nasıl oluyor kullanan oldu mu
Ay onu doktoruna sormayı unutma nolur sonrada bana da haber verBende de bugün belirgin ağrı mı desem batma mı desem kasıklarımda hissettiğim bişeyler varRahim büyüyor normal diye düşünüyorum. Benim büyük gün yarın Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım, her şey normal desin
Çok takmasak aslımda öyle olurda çok takıyorux 9 ay 9 yıl gibi geliyorAynen öyle canım ya keske şu hamilelik 3 ayda tamamlansa diyorum bazen Keşke bununda bir imkanı olsa ne güzel olur aç gözü kapa kucağında ,
Öyle oluyor vallaÇok takmasak aslımda öyle olurda çok takıyorux 9 ay 9 yıl gibi geliyor
Canim bugun kacinci haftan? Tebrik ederim. Bende yarın duyarım inşallah 6+1 olucamkizlarrr dayanamadik doktora gittik
aksam kalp atisini duyduk cok sukurPapatyamelo kalp atisi 31 mart ekleyebilirsin
canim. Darisi duymak isteyen herkese olsun
6+4 teyim canim. insallah duyarsin sen deCanim bugun kacinci haftan? Tebrik ederim. Bende yarın duyarım inşallah 6+1 olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?