2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben mide bulantısından su içemiyorum. Günlük en fazla bir iki bardak o da vitamin haplarını almak için. Sizce sorun olur mu? Bu süreç su içmek önemli galiba

Allah bağışlasın canım. 40 yaş üstüne hep risk diyorlar şeker di o bu. Ama Allah ol dedi mi oluyor mis gibi

Kızlar ya sonuçta hepiniz hamiş siniz bişey soracam sizlere aranızda artımed gebelik testi kullanan var mı iyi veya kötü mü kuruma çizgisi nasıl oluyor kullanan oldu mu

Hangi hastane bu

Kızlar ya sonuçta hepiniz hamiş siniz bişey soracam sizlere aranızda artımed gebelik testi kullanan var mı iyi veya kötü mü kuruma çizgisi nasıl oluyor kullanan oldu mu
Ben yaptım bu markayı da diğer kaset ve erken gebelik testiyle aynı silik çizgi çıkmıştı. iki gün öncesinde çok çok silikti. Zorla gördüm hatta inanamadım. Kan verdiğimde ise beta 8 çıkmıştı aynı gün. Boşuna erken gebelik testlerine para vermişim dedim varsa en ucuz testte bile çıkıyor

Agrı bende de var dün geceden beri çok değişik sürekli lavaboya gidip kontrol ediyorum tekrar kanama başladı mı diye
Batma desen batma değil agrı desen agrı değil değişil bir şey ya bi sağ kasıgımda bi sol kasıgımda sonra genital bölgede falan değişik ya hayırlısıyla bende şu pazartesiyi atlatsam

Bende de bugün belirgin ağrı mı desem batma mı desem kasıklarımda hissettiğim bişeyler var Rahim büyüyor normal diye düşünüyorum. Benim büyük gün yarın Allahım hayırlısıyla kalp atışlarını duyayım, her şey normal desin

Ben iğne kullandım 2 çocuğumda da. İkisini neden dediler ki. Bende baya pıhtılaşma bozukluğu olduğu halde Dr sade iğne dedi asprin aldırtmadı.
Bebeğin kalp atışı yavaş dedi ona göre iğneyi ekstra verdi sadece hap alıyordum canm oğlumda da sadece clxean iğne kullanmıştım inşşh faydası olur bebeğime

Ben kullandım canım artımed ve albi test iki testte gebeysen eğer hemen çok silik bile olsa çıkarıyor kuruma çizgisi beni hep yanıltmıştı hamile olmadığım zamanlarda testin markası inan önemli değil varda saniyeler içinde beliriyor Rabbim görmek istediğin o çizgileri tez zamanda göstersin sanada insallah hayırlısıyla

Ay onu doktoruna sormayı unutma nolur sonrada bana da haber ver
Ooo saatler kaldı desene hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kızlarr göğüs ağrım vardı geçti deyip korkanlar vardı sanırım az önce bir ablamla konuştum 45. Günden sonra onunla göğüs ağrısı geçmiş şu an 3 aylık hamile evham yapma dedi haber edeyim dedim

Çok takmasak aslımda öyle olurda çok takıyorux 9 ay 9 yıl gibi geliyor
Öyle oluyor valla bu benim 4. Gebeliğim 10 yasında bir kızım var 2. kürtaj 3.kimyasal 4. bakalım Rabbimden hayırlısı insallah Ama şu gerçek ki hepsi birbirinden okadar farklı hemde dağlar kadar fark var aralarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…