2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde 5.gebeligim12 yaşında bir kızın var 2 kürtajim var bir kimyasal ...hayirlisi bu ne olacak artık ınan bende bekliyorum

kızlar merhaba 4yaşında kızım var kardeş çok istiyordu. 2.gebeliğim süpriz olmuştu çok sevinmiştik 4kasım görünüyordu doğum neyse 5.haftadan itibaren ara ara lekelenmem oluyordu doktor normal dedi ama içim rahat değildi zamanla kahverengi kırmızı olmuştu. başka doktora gittim kalp atışı iyiydi 1defa proluton iğne 10gün duphaston hap kullandm kanamam kesilmişti sevindim düzeldi diye ama 8.hafta kontrolünde kalbi durmuş bebeğimin Doktorum anomalisi vardır büyük ihtimal vücudun atmaya çalıştı biz de hormon ilaçlarıyla düşmesini engellemişiz dedi.kürtaj oldum. çok küçük olmasına rağmen üzücü bir süreç.aralık sonu eşimle biontech 3.doz olmuştuk aşıdan hemen sonra covid gecirdim.Eşim de ocakta covid oldu. şubatta da hamile olduğumu öğrenmiştim. tarihler çok yakın ya covid aşısı mı hastalığı mı etkiledi acaba? covidken de kan sulandırıcı falan kullanmadım hafif geçirmiştim. pıhtılaşma sorunu sonradan oluşur mu?geçen ağutosta da kimyasal gebelik geçirmiştim. sebep arıyor insan. Tekrar aynı acıyı yaşatmasın Allahım kimseye. yaptırmam gereken testler var mı deneyimli olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim

Hanımlar pazartesi kan testin en son 730 çıkmıştı uygulamaya göre yarın 4+6 olcaz bugün kaşık ağrım çok olduğu için haftaya olan doktor randevumu yarına aldık sizce kese görünür mü yardımcı olur musunuz

Canım benimde 12 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz son4 yıldır..bir kalp durdu kürtaj oldum sonrasında kimyasal oldu..teste gerek yok dediler sonra bir gebelik daha onun kalp atisi hiç görülmedi gelisme yen gebelik diye..universtide hastanelerinde tıbbi genetik diye bölüm var ordan eşimle testler yapıldı oraya gittinmi tekrarlayan düşük lerin var dedinmi bakıyorlar.. ama hiçbirşey çıkmadı onun dışında ben amh ye diğer üreme hormon testlerine baktirdim onlarda da bisey gözükmedi.rahim filmi çekilmedim sadece onu çektirmek istiyordum ..aksi gibi tekrar gebe kaldım suan nasil bakalim artık bu ne olacak ..hayirlisi artık bende saskinim bu düşük olaylarina

Canım benim gelmiş gecmis olsun geçen gebeligimde benimde oyle olmuştu.. sağlıksızmis demek..bunda da bir hayır vardır..en kısa sürede tekrar sağlıkla gebe kalman dileklerimle

Canım benim gelmiş gecmis olsun geçen gebeligimde benimde oyle olmuştu.. sağlıksızmis demek..bunda da bir hayır vardır..en kısa sürede tekrar sağlıkla gebe kalman dileklerimle
Allah razı olsun canım benim İnşallah öyle olur en azından hamile kalabiliyorum yıllarca ilaç derdi çeken kadınlara Allah sabır versin kendimi böyle teselli ediyorum artık ne diyeyim

Allah razı olsun canım benim İnşallah öyle olur en azından hamile kalabiliyorum yıllarca ilaç derdi çeken kadınlara Allah sabır versin kendimi böyle teselli ediyorum artık ne diyeyim
Tabi gebe kalabiliyosun kalirsinda kac haftalik oldu peki ben umut yoktu ama 8 e kadar beklemistim

Tabi gebe kalabiliyosun kalirsinda kac haftalik oldu peki ben umut yoktu ama 8 e kadar beklemistim
7.haftaya girmek üzereydik zaten çok kanama alanı vardı düşük de yapabilirdim ama ben daha fazla beklemek istemedim çok yoğun bi işim var zaten eşimden uzakta bu acıyı çekmek istemediğim için kürtaj oldum

Hayirlsi canim dinlen biraz daha sonra haberlerini alırız inşallah sağlıcakla kal

her şeyin hayırlısı gerçekten.. yeniden hamile olmanız çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

Pıhtılaşman filan mı var canım

Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah 5+4 de keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışını duymadan içim rahat etmiyor. 2. Bebek ama çok acemi hissediyorum

Bebek hemen görünmüyor zaten. Bnce 10 gün daha bekleyin. İnşallah bir kuzucuk görünür orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…