2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimde 5.gebeligim12 yaşında bir kızın var 2 kürtajim var bir kimyasal ...hayirlisi bu ne olacak artık ınan bende bekliyorum
Rabbim sana bağışlasın yavrularını inşallah planlı değildi kızım hariç diğer gebeliklerim bu minigimde öyle nasip herşey canım

İki katı artış olması gerektiğine göre yarın değerin 3000 lerde olması lazım görülebilir bence karından olmazsa vajinal mutlaka görünür hadi inşallah yarın görürsün keseyi :)

Bende 1 kilo aldım malesef ama kiloyu dert etmıyorum bebeğimi sağlıklıca doğurayım sonrasında elbet verilir. Ama tabiki çokta salmamak lazım

Kızlar ya sonuçta hepiniz hamiş siniz bişey soracam sizlere aranızda artımed gebelik testi kullanan var mı iyi veya kötü mü kuruma çizgisi nasıl oluyor kullanan oldu mu
Ben şu anki gebeliğimi o marka ile öğrendim hassasiyeti iyi ben pozitifi gördüğüm için kuruma çizgisi var mı yok mu bilemiyorum ama

Bende 1 kilo aldım malesef ama kiloyu dert etmıyorum bebeğimi sağlıklıca doğurayım sonrasında elbet verilir. Ama tabiki çokta salmamak lazım
Evet sağlıkla gelsinler yeter çok erken zaten salmak ve kilo almak için. Yürüyüş yapabiliriz bu dönemde. doktora sorup başlamayı düşünüyorum

Benimde ekleyebilir misiniz sat 10 Şubat kalp atışlarını 28 martta duydum.

Kuzuum çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun hemen hemen aynı zamanda öğrenmiştik gebeliğimizi yanlış hatırlamıyosam sağlıksız olduğu için gelişmedi demekki inşallah bundan sonraki gebeliklerin sağlıklı olur kucağına alırsın en kısa en hayırlı zamanda kendine dikkat et

İki katı artış olması gerektiğine göre yarın değerin 3000 lerde olması lazım görülebilir bence karından olmazsa vajinal mutlaka görünür hadi inşallah yarın görürsün keseyi :)
İnşallah çok teşekkür ederim

Ben aynı ilaç sanmıştım cnm ,, bende de pıhtılaşma var mı bilmiyorum önlem amaçlı verdi corospini dün de oksobar ekledi kalp atışı yavaş atıyordu inşlh faydasını görür bebeğim
Eskiler ne der bilirsin yiyecek ekmeği varsa dereden tepeden aşar gelir
9 ay kanaması olan arkadaşımın kızı bu yıl okula başladı
Sükunetle takdir edilene rıza göstererek dua ederek bekliyoruz yavrularımızı

Adana için 15 dedi profesör doktora özel sigortayı aradım bugün dönecekler bakalım
Burada özel hastaneler 3 4 bin istiyor normalde ama tam özel denemez onlara. Yarı devlet gibiler.
Hangi hastane bu
Acıbadem yazmayı unuttuğum şeyler de var ama her ilde farklı fiyat veriyorlarmış

Allah razı olsun kuzum inşallah sen sağlıcakla alırsın kucağına

Günaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…