Canımm çok teşekkür ederim, heyecanla bir saat sonra söylenecekleri bekliyorum@aynencanim kuzum tebrik ederim çok mutlu oldum hayırlı evlat nasip etsin Allahım
eras0201 bugün senden haber bekliyorum güzelliklerle gel tüpbebek kardeşim
@newmoon10 sen de güzel haber ver inşallah canım dualarımız sizinle
canım ben 7 haftalığım bu belirtilerin hiçbiri bende yok,Sadece bulantım var artıp azalanGünaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
Kızlar hastaneye geldim sıra bekliyorum dua edin lütfen güzel şeyler duyayım
çok takılma bence her bünyede farklı belirtiler var, bende 6. haftadayım doktor kontrolüme gittim kese oluşmuştu bir sonra ki doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin daha oluşmadığını söyledi. Yıkılmış vaziyetteyim, günlerdir kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde inanılmaz bir şişlik var ama sanırım ilaçlar yapıyorGünaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
Kuzum kürtaj olmak için niye acele ettin doktor biraz bekleyelim demedi mi?kızlar benim bebeğimin kalp atışı olmadı maalesef üç doktora gittik aynı gün içinde kese oluşmuş ama kalp atışı yok mecburen kürtaj oldum ertesi gün hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
Benim fiyat istanbul icindi. Sadece doguma yine ona yakin derler herhalde. Burda da sordugum diger hastaneler 3 4 bin civarındaAdana için 15 dedi profesör doktora özel sigortayı aradım bugün dönecekler bakalım
Burada özel hastaneler 3 4 bin istiyor normalde ama tam özel denemez onlara. Yarı devlet gibiler.
Acıbadem yazmayı unuttuğum şeyler de var ama her ilde farklı fiyat veriyorlarmış
Bende soracağım ayın 6 sinda bakalım ne diyecek merak ettimBen onu acilde gittigim dra sormustum. Siz soldan bakiyosunuz kese burda ama benim sagima agri giriyo bazen ne alaka dedim. Yumurtaliklarima s
Bakti sagdan yumurtlamissin progeston salgilarken agri yapiyodur dedi
Canım öncelikle geçmiş olsun . Birsey soracağım başka doktora gittin mi ? Kaç haftalıktı . Doktor bekleyelim demedi mi genelde 8. Haftaya kadar bekliyor doktorlar .kızlar benim bebeğimin kalp atışı olmadı maalesef üç doktora gittik aynı gün içinde kese oluşmuş ama kalp atışı yok mecburen kürtaj oldum ertesi gün hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
Maşşallah tebrikler kuzum sonu da hayırlı olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMaşşallah tebrikler kuzum sonu da hayırlı olsun inşallah
Gözün aydın canım
kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışını duydunuz, hayırlısı olsun ayrıca. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. 6. haftadayım ancak kesenin boş olduğunu 10 gün daha beklemek istediğini söyledi. Endişeliyim açıkçasıAmin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Amin inşallah hep birlikte sağlıkla alalım inşallah yavrularımızıGözün aydın, kucağına da al inşallah sağlıkla
Bende de durum aynı canımGünaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
Allah razı olsun . İnşallah sizde görürsünüz .6+4 te kalp atışını gördük 10 gün önce keseyi görmüştük.kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışını duydunuz, hayırlısı olsun ayrıca. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. 6. haftadayım ancak kesenin boş olduğunu 10 gün daha beklemek istediğini söyledi. Endişeliyim açıkçası
canım luan bende de gerginlik başladı. ıgm yüksek çıktı. doktora gösterdin mi ne dedi. ben tüp bebeğe başladım cumartesi kontrolüm varYa kızlar dün kan testi yapıldı ve gorseldekiler bitek anormal çıktı internette baktım igg yüksek çıkması daha önce gecirdigimi gosteriyirmus IgM şuanda gecirdigimi bende igg yüksek IgM normal çıktı doktora göstermedim daha normal degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?