2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canımm çok teşekkür ederim, heyecanla bir saat sonra söylenecekleri bekliyorumDua edin bizim için her şey yolunda olsun

Günaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
canım ben 7 haftalığım bu belirtilerin hiçbiri bende yok,Sadece bulantım var artıp azalan

Kızlar hastaneye geldim sıra bekliyorum dua edin lütfen güzel şeyler duyayım

Günaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
çok takılma bence her bünyede farklı belirtiler var, bende 6. haftadayım doktor kontrolüme gittim kese oluşmuştu bir sonra ki doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin daha oluşmadığını söyledi. Yıkılmış vaziyetteyim, günlerdir kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde inanılmaz bir şişlik var ama sanırım ilaçlar yapıyor tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hala ilaçlarım devam ediyor.

Kuzum kürtaj olmak için niye acele ettin doktor biraz bekleyelim demedi mi?

Benim fiyat istanbul icindi. Sadece doguma yine ona yakin derler herhalde. Burda da sordugum diger hastaneler 3 4 bin civarında

Ben onu acilde gittigim dra sormustum. Siz soldan bakiyosunuz kese burda ama benim sagima agri giriyo bazen ne alaka dedim. Yumurtaliklarima s
Bakti sagdan yumurtlamissin progeston salgilarken agri yapiyodur dedi
Bende soracağım ayın 6 sinda bakalım ne diyecek merak ettim

Canım öncelikle geçmiş olsun . Birsey soracağım başka doktora gittin mi ? Kaç haftalıktı . Doktor bekleyelim demedi mi genelde 8. Haftaya kadar bekliyor doktorlar .

Amin canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
kaçıncı haftada bebeği ve kalp atışını duydunuz, hayırlısı olsun ayrıca. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. 6. haftadayım ancak kesenin boş olduğunu 10 gün daha beklemek istediğini söyledi. Endişeliyim açıkçası

Allah razı olsun . İnşallah sizde görürsünüz .6+4 te kalp atışını gördük 10 gün önce keseyi görmüştük.

canım luan bende de gerginlik başladı. ıgm yüksek çıktı. doktora gösterdin mi ne dedi. ben tüp bebeğe başladım cumartesi kontrolüm var

Kızlar bende kalp atışını gördüm :) 6+2
29 martta 5+4 olarak çıkmıştı şimdi 6+2 gösteriyor çok güzel yere yerleşmiş bebek dedi :)
Kanama alanı oluşmuş dedi zaten progeston kullanıyordum 12. Haftaya kadar devam dedi,
Birde keseyi sordum sağda mı solda mı diye sağ sol yok ortada dedi hiç bişi anlamqdım

Papatyamelo canım kalp atışı gördüm 1 nisan.

Kızlar sağlık ocağında ilk testleri yaptırmıştım tsh 3.99 çıkmış yüksek mi sizce? T3 3.17 T4 de 0.8 çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…