2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim fiyat istanbul icindi. Sadece doguma yine ona yakin derler herhalde. Burda da sordugum diger hastaneler 3 4 bin civarında
36 bin olan pakrt dimi muayene falan. Ben onu sordum öyke bişey yok bide vip doğum var dedi. Onu sormadım açıkcası ne kadar içeriği ne. Epidural normal di sorduğum onu yazmayı unutmuşum

Kızlar sağlık ocağında ilk testleri yaptırmıştım tsh 3.99 çıkmış yüksek mi sizce? T3 3.17 T4 de 0.8 çıkmış.
Çok da yüksek değil canım korkma. Benim 7 idi. Doktorum bu konu çok önemli dedi ve hemen ilaca başlatmıştı. Bir hafta sonra dün 1,38 e düşmüş hemen. İlaçla çok kolay düzenleniyor

Çok da yüksek değil canım korkma. Benim 7 idi. Doktorum bu konu çok önemli demiş hemen ilva başlatmıştı. Bir hafta sonra dün 1,38 e düşmüş hemen. İlaçla çok kolay düzenleniyor
9 Nisan'da kontrole gideceğim bakalım kalan testleri de hastanede yaptıracağım. Sağlık ocağı yapmıyormus rubella toksoplazma falan.

9 Nisan'da kontrole gideceğim bakalım kalan testleri de hastanede yaptıracağım. Sağlık ocağı yapmıyormus rubella toksoplazma falan.
Tiroid için hemen ilaca başlaman lazım 9 nisana kadar bekleme lütfen. Bugün yarın ilaç yazmalı doktoruna sonucunu yolla istersen. Ben yolladıktan sonra doktor kti bir şekilde uyardı aksatma çocukta gelişim geriliği yapr dedi. Korkma ama hemen doktorubla görüş zaten ilaçla hemen düzeliyor

Gönderdim canım çok teşekkür ederim beklerdim yoksa

Kızlar şoktayız eşimle ikimizin de gözleri şişti ağlamaktan. İkizmiş bebişlerimizçok sağlıklı iki atan kalpAma bu duruma alışmam sindirmem için biraz zamana ihtiyacım var. Eşimle öyle ağladık ki doktor da ağladı. İstemiyosanız birini bana verin bakarım arada görmeye gelirsiniz dedi İstemez miyiz hocam eşim çok istiyodu da ben korkuyordum dedim. Hiç korkma asla kötü düşünme dedi

36 bin olan pakrt dimi muayene falan. Ben onu sordum öyke bişey yok bide vip doğum var dedi. Onu sormadım açıkcası ne kadar içeriği ne. Epidural normal di sorduğum onu yazmayı unutmuşum
Evet paketti sigorta sirketinden sordum ama fiyat siniri vardi. Yani tum tetkikleri orda yaptirsan yetmezdi paket

Canım doktor dahiliye uzmanına görünün kontrol gerekiyor dedi yarın dahiliyeye gideceğim.

beklemeye geçtik bizde, aminnn inş hayırlı haberler alırız, çok endişeliyim, düşünmemeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama ne yazık ki çok başarılı olamıyorum.
Canım karından mı baktı alttan mı? Başka bir doktora daha kontrol ettir istersen alttan baksın. Öyle gören çok arkadaş oldu. Bozma moralini sakınn

Günaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
Dün yazmıştım görmediniz sanırım hepimizin göğüs ağrısı geçti 45 günden sonra geçiyor bi ablam var 3 aylık hamile ona sordum elimi vuramazdım şimdi ağrı filan yok dedi içiniz rahat olsun

Maşallahh ne güzel bir haber belirtileriniz ağır mıydı peki kusma bulantı vs

Ayyy canım çok sevindim :) betan kaçtı senin. Birde kaç haftalıksın

Maşallahh ne güzel bir haber belirtileriniz ağır mıydı peki kusma bulantı vs
Hayır çok uyuma ve lekelenme dışında bişeyim yoktu. Bulantı kusma hiçbir şey
Ayyy canım çok sevindim :) betan kaçtı senin. Birde kaç haftalıksın
ilk betam 10. gün 167 idi. Normalde sata göre 7+6 ama tüp bebek yaa değişiyor. Biri 6+6 diğeri 7+2. Doktorum aralarında fark olması çok normal ded

canım luan bende de gerginlik başladı. ıgm yüksek çıktı. doktora gösterdin mi ne dedi. ben tüp bebeğe başladım cumartesi kontrolüm var
Benim sorun yokmuş dr gittim. igg geçmişte geçirdiğim hastalıkmis bağışıklığımı gosteriyormus.igm şuanda geçirdiğini gösterir.onlarda sorun yoktu bende. Dr git ozamn tedavisini yaparlar.cok geçmiş olsun

Canım doktor dahiliye uzmanına görünün kontrol gerekiyor dedi yarın dahiliyeye gideceğim.
Canım beniö çok yüksek olmasına rağmen kadın doğumcum telefonda şunu al dedi başladım. Senimki farklınyaklaşmış olaun hemen gidersin endokrin ya da dahiliye

ilk betam 10. gün 167 idi. Normalde sata göre 7+6 ama tüp bebek yaa değişiyor. Biri 6+6 diğeri 7+2. Doktorum aralarında fark olması çok normal ded
Hayırlı olsun canım , ben normal sandım :) benim beta değerlerim baya yüksekti şuan tek gözüküyor ondan merak ettim. Daha önceden gittiğiniz de ikiz vs demişmişmiydi doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…