benimde tiroidim yüksek tüp bebek tedavisi görüyordum, 2 aydır ilaç kullanmama rağmen 3.64 şu an güncel olan değerim, son doktor kontrolümde kesenin içinde henüz bebeğin oluşmadığını kesenin boşolduğunu söyledi doktorum. Bu tsh yüksekliği bir etken olabilr mi acaba, bebek gelişimini engelliyor demişsiniz.Tiroid için hemen ilaca başlaman lazım 9 nisana kadar bekleme lütfen. Bugün yarın ilaç yazmalı doktoruna sonucunu yolla istersen. Ben yolladıktan sonra doktor kti bir şekilde uyardı aksatma çocukta gelişim geriliği yapr dedi. Korkma ama hemen doktorubla görüş zaten ilaçla hemen düzeliyor
Direkt randevu aldim hatta diğer testleri de ondan istiyim garanti olsunCanım beniö çok yüksek olmasına rağmen kadın doğumcum telefonda şunu al dedi başladım. Senimki farklınyaklaşmış olaun hemen gidersin endokrin ya da dahiliye
Gerçekten de öyle ki ilave progestan kullandığım halde hafifledi tüm şişkinlikler, şükür ki bulantım falan da yok ama 6+4ler şu an minnoşlarDün yazmıştım görmediniz sanırım hepimizin göğüs ağrısı geçti 45 günden sonra geçiyor bi ablam var 3 aylık hamile ona sordum elimi vuramazdım şimdi ağrı filan yok dedi içiniz rahat olsun
O kadarını bilmiyorum canım ama geçen hafta doktora gidince Kanama alanı gördü tsh bakalım dedi. Sonra çok önemli mutlaka kullan bebekte gelişim geriliği yapabilir dedi. Olması gereken az olmasıymış. Kardeşime sordum o da 9 ay ilaç kullanmış. Sizin ne ile alakalı bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın. Ben de henüz bebeği göremedim bugün 2’de randevum varbenimde tiroidim yüksek tüp bebek tedavisi görüyordum, 2 aydır ilaç kullanmama rağmen 3.64 şu an güncel olan değerim, son doktor kontrolümde kesenin içinde henüz bebeğin oluşmadığını kesenin boşolduğunu söyledi doktorum. Bu tsh yüksekliği bir etken olabilr mi acaba, bebek gelişimini engelliyor demişsiniz.
hadi inş bugün görürsünüz, 6. haftamdayım benO kadarını bilmiyorum canım ama geçen hafta doktora gidince Kanama alanı gördü tsh bakalım dedi. Sonra çok önemli mutlaka kullan bebekte gelişim geriliği yapabilir dedi. Olması gereken az olmasıymış. Kardeşime sordum o da 9 ay ilaç kullanmış. Sizin ne ile alakalı bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın. Ben de henüz bebeği göremedim bugün 2’de randevum var
Erkenden fark edilmesi çok iyiDirekt randevu aldim hatta diğer testleri de ondan istiyim garanti olsun
Belirtiler devam ediyorsa modunuzu düşürmeyin bence. Ultrason cihazıda çok önemli benim ilk gebeliğimde sadece kese ve yolk sac var bebek oluşmamış demişlerdi ertesi günü daha iyi bi hastaneye gittim kürtaj olacaksamda orada olayım diye. Hem bebek hem kalp atışı görülmüştü bi günde bebek oluşamazdı tamamen cihazla alakalıydı yani. Moralinizi bozmayın allahın izniyle devam ediyordur bebiş büyümeye inşallahçok takılma bence her bünyede farklı belirtiler var, bende 6. haftadayım doktor kontrolüme gittim kese oluşmuştu bir sonra ki doktor kontrolüne gittiğimde bebeğin daha oluşmadığını söyledi. Yıkılmış vaziyetteyim, günlerdir kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde inanılmaz bir şişlik var ama sanırım ilaçlar yapıyortüp bebek tedavisi ile hamile kaldım hala ilaçlarım devam ediyor.
Benim bir de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var gebelik muayenelerimi karşılamiyor ben kendi doktorumun istediği tetkikleri dahiliye doktorumdan istesem nasıl olur senceErkenden fark edilmesi çok iyiBen de henüz testler yaptırmadım bugün inş herşey yolundaysa ister.
Hiç bilgim yok canım ben özel muayenesine gidiyorum tahlilleri de özel hastanede yaptırıyorum. Sağlık ocağı yapar aslında haftaya ben de bi gidicemBenim bir de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var gebelik muayenelerimi karşılamiyor ben kendi doktorumun istediği tetkikleri dahiliye doktorumdan istesem nasıl olur sence
Hepsini yaparlar mi bilmiyorum ama benim bi arkadasim oyle yapmis dahiliyeden istemis tahlillerini sigortadan dolayiBenim bir de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var gebelik muayenelerimi karşılamiyor ben kendi doktorumun istediği tetkikleri dahiliye doktorumdan istesem nasıl olur sence
Bakalım isterim yarınHepsini yaparlar mi bilmiyorum ama benim bi arkadasim oyle yapmis dahiliyeden istemis tahlillerini sigortadan dolayi
Doktorum attim sonuçları tedavimi 3 ay öteleyecekler kafayı yicem resmen moralim altüstüBenim sorun yokmuş dr gittim. igg geçmişte geçirdiğim hastalıkmis bağışıklığımı gosteriyormus.igm şuanda geçirdiğini gösterir.onlarda sorun yoktu bende. Dr git ozamn tedavisini yaparlar.cok geçmiş olsun
Bende bugun gittim normal kadin doguma goremedi canim daha erken dedi 20. Gun bugun . Siz naptiniz acaba merak ettimdebenim kesemde bebek görünmedi ama henüz erken olduğu için olabilir dedi doktor, hemen başka bir doktora gitti o da göremedi o hemen kürtaj dedi, çok ama çok canım sıkıldı.
Sat a göre 5+1 ama ultrasona gorr 4+6 iken kesem.görundu canim. Yanj gorulme ihtimali var ama her vucut her gebelik kendine ozeldir.Gorulmezse korkma sadece doktoruna oyle bi durumda normal.olup olmadigini sorarsin.Insallah gorursun.Hanımlar pazartesi kan testin en son 730 çıkmıştı uygulamaya göre yarın 4+6 olcaz bugün kaşık ağrım çok olduğu için haftaya olan doktor randevumu yarına aldık sizce kese görünür mü yardımcı olur musunuz
Zor bir durum ama belki daha cok uzulup yipranacagin seyler olacakti kimbilir. En yakin zamanda bebisin seni bulur umarim asla umitsizlik yasama.kızlar benim bebeğimin kalp atışı olmadı maalesef üç doktora gittik aynı gün içinde kese oluşmuş ama kalp atışı yok mecburen kürtaj oldum ertesi gün hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?