2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benimde tiroidim yüksek tüp bebek tedavisi görüyordum, 2 aydır ilaç kullanmama rağmen 3.64 şu an güncel olan değerim, son doktor kontrolümde kesenin içinde henüz bebeğin oluşmadığını kesenin boşolduğunu söyledi doktorum. Bu tsh yüksekliği bir etken olabilr mi acaba, bebek gelişimini engelliyor demişsiniz.

Kizlar yapilabilecek birsey yok dedi doktor progestan kullanıyorsun zaten gel beta ya bakalim dedi

Merhaba ben de 4+5 teyim bugün doktora gidecektim zaten sabah kanamam oldu. Erken olmasına rağmen keseyi gördü bu arada. Kanama için de kalp atışından önce Progestan kullanmak pek mantıklı değil saglikli değil ise düşsün. Kalp atışını duyduktan sonra kullanmanı tavsiye ederim ama yine de sen bilirsin dedi.

Gerçekten de öyle ki ilave progestan kullandığım halde hafifledi tüm şişkinlikler, şükür ki bulantım falan da yok ama 6+4ler şu an minnoşlar belirti arayıp kendinizi yormayın, kimsenin gebeliği aynı değilmiş ben burada onu anladım

O kadarını bilmiyorum canım ama geçen hafta doktora gidince Kanama alanı gördü tsh bakalım dedi. Sonra çok önemli mutlaka kullan bebekte gelişim geriliği yapabilir dedi. Olması gereken az olmasıymış. Kardeşime sordum o da 9 ay ilaç kullanmış. Sizin ne ile alakalı bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın. Ben de henüz bebeği göremedim bugün 2’de randevum var

hadi inş bugün görürsünüz, 6. haftamdayım ben

Belirtiler devam ediyorsa modunuzu düşürmeyin bence. Ultrason cihazıda çok önemli benim ilk gebeliğimde sadece kese ve yolk sac var bebek oluşmamış demişlerdi ertesi günü daha iyi bi hastaneye gittim kürtaj olacaksamda orada olayım diye. Hem bebek hem kalp atışı görülmüştü bi günde bebek oluşamazdı tamamen cihazla alakalıydı yani. Moralinizi bozmayın allahın izniyle devam ediyordur bebiş büyümeye inşallah

Erkenden fark edilmesi çok iyi Ben de henüz testler yaptırmadım bugün inş herşey yolundaysa ister.
Benim bir de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var gebelik muayenelerimi karşılamiyor ben kendi doktorumun istediği tetkikleri dahiliye doktorumdan istesem nasıl olur sence

Benim bir de normalde tamamlayıcı sağlık sigortam var gebelik muayenelerimi karşılamiyor ben kendi doktorumun istediği tetkikleri dahiliye doktorumdan istesem nasıl olur sence
Hiç bilgim yok canım ben özel muayenesine gidiyorum tahlilleri de özel hastanede yaptırıyorum. Sağlık ocağı yapar aslında haftaya ben de bi gidicem

Hepsini yaparlar mi bilmiyorum ama benim bi arkadasim oyle yapmis dahiliyeden istemis tahlillerini sigortadan dolayi

Doktorum attim sonuçları tedavimi 3 ay öteleyecekler kafayı yicem resmen moralim altüstü

Kızlar merhaba kan pıhtılaşmasıyla ilgili ilaç kullananlar tahlil yaptırıp mı başladı yoksa doktor tedbir amaçlı verebiliyo mu? Benimde önceden 9 haftalıkken kalp atışı durmuştu bebeğimin kan pıhtılaşmasından olabilir diyorlar. Şimdi tekrar hamileyim doktora söylesem tahlil olmadığı için iğnesini yazar mı

benim kesemde bebek görünmedi ama henüz erken olduğu için olabilir dedi doktor, hemen başka bir doktora gitti o da göremedi o hemen kürtaj dedi, çok ama çok canım sıkıldı.
Bende bugun gittim normal kadin doguma goremedi canim daha erken dedi 20. Gun bugun . Siz naptiniz acaba merak ettimde

Sat a göre 5+1 ama ultrasona gorr 4+6 iken kesem.görundu canim. Yanj gorulme ihtimali var ama her vucut her gebelik kendine ozeldir.Gorulmezse korkma sadece doktoruna oyle bi durumda normal.olup olmadigini sorarsin.Insallah gorursun.

Zor bir durum ama belki daha cok uzulup yipranacagin seyler olacakti kimbilir. En yakin zamanda bebisin seni bulur umarim asla umitsizlik yasama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…