2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktorum attim sonuçları tedavimi 3 ay öteleyecekler kafayı yicem resmen moralim altüstü
Hic canini sıkma gebelikten yokken bunun farkedilmesi cok iyi cunku bunlar tehlikeli durumlar gebelikte olsa Allah korusun bebegi almaya kdr gidiyo. Tedavini olursun bebegin saglikli sekilde gelir o zmn insallah kafanda soru isareti kalmaz

Günaydın kızlar 5+4teyim göğüs ağrım azaldı iyice mıncıklıyorum anca öyle ağrıyor karın ağrım ve şişliğimde geçti. Hiç hamile gibi değilim ya sizde de öyle mi
Bende de durum aynı canım sadece göğüslerimde biraz hassasiyet kaldı oda uçlarında ağrılarım geçti ya en çok buna şükrediyorum bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bu durum normal belirtiler bi gider bi gelir zaten kızımda hep böyle olmustu onun için normal karsılıyorum

Ayy canım çok sevindim. Kese görmeye gittiğinde anlaşılmadı mı acaba. Bende çok istiyorum ikizlerim olmasını. İkiz kardeşlerim var. Ben keseyi alttan muayene ile gördüm. Şuan 7+1 deyim hala gidemedim hastaneye kalp atışı için.

Canım son adet tarihindeki gebeliğinin haftası ile ultrason deki hafta aynı mi ?
Hayır değil benimki geç döllenme ama sorun olacağını sanmıyorum öyle olsa doktor söylerdi galiba

Bende bugun gittim normal kadin doguma goremedi canim daha erken dedi 20. Gun bugun . Siz naptiniz acaba merak ettimde
seninki daha çok erken. Ben tüp bebek tedavisi gördüm 21 şubatta transferim oldu. Daha bekliyorum ben haftaya cuma kontrole gidicem, vakit hiç geçmiyor ama

Merhaba canm benm doktorum her ihtimale karşı iğne verdi benm dd daha önce düşüklerim vardı sen de bi söle yazar büyük ihtimalle

Ayyy nasıl duygulandım, çok güzel☺benim de bugün kontrolüm var inşallah aynı duyguları yaşayabilirim

Canım benim de kalp durması sonucu düşüğüm var tahlil yaptırmadı doktorum ama sonraki her gebeliğimde tedbir amaçlı coraspin başladı

Canim sata goremi 7+1desin. Senin adetin bende sonraydi ben 6+1ydeyimde

Sata göte evet. 10 Şubat son adet benim adet arası sürem çok uzun. Ama herhalde değiştirmez
Ultrasyonla degisebiliyor canım benimde 15subatti. Ultrasyonla 5guj küçük çıktı sata göre olabilir bunlar. Doktorun gününü soylemedimi

Hic canini sıkma gebelikten yokken bunun farkedilmesi cok iyi cunku bunlar tehlikeli durumlar gebelikte olsa Allah korusun bebegi almaya kdr gidiyo. Tedavini olursun bebegin saglikli sekilde gelir o zmn insallah kafanda soru isareti kalmaz
bunun tedavi süreci nedir? şuan kendi kadın dogum doktorum tüp bebeği 3 ay ötelemen gerektiğini söyledi. başımdan aşağı indi hersey resmen . çok morlim bozuldu

Ya canım bende ikizim o yüzden çok duygulandım hiç korkma Rabbim yardım eder. Ay yerim ben onları. akrabada var mıydı ikiz canım ? ikiz kardeş sevgisi ve birbirlerine karşı bağları çok kuvvetli ve harika oluyor.

Doktorum attim sonuçları tedavimi 3 ay öteleyecekler kafayı yicem resmen moralim altüstü
Bence hiç üzülme her şeyde hayır varmış hamile olsan daha sıkıntısı bebekte kalıcı hasara neden oluyormuş bu hastalıklar ne güzel bağışık olucan 3 ay sonra kafan rahat olur.

seninki daha çok erken. Ben tüp bebek tedavisi gördüm 21 şubatta transferim oldu. Daha bekliyorum ben haftaya cuma kontrole gidicem, vakit hiç geçmiyor ama
12 martta transfer oldum . Kendi dojtorum 12 nisan da gel dedi ben acele edip baska doktora gittim ama canimi sıkmayacm olumlu olacak insAllah

canım sen niye gidemedin hastaneye? ulaşım sorunu mu var

bunun tedavi süreci nedir? şuan kendi kadın dogum doktorum tüp bebeği 3 ay ötelemen gerektiğini söyledi. başımdan aşağı indi hersey resmen . çok morlim bozuldu
Hamile olmadigin icin ciddi bisey oldugunu sanmiyorum. Bebek oldugunda sıkıntı oluyor bildigim kadariyla. Bagisiklik olusmasi ve tehlikeli durumun ortadan kalkmasi icn 3ay otelemislerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…