2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende hep oluyor canim 2 gun once ozellîkle dedi her kahverengi kanamada lekelenmede gelme rahime olan basinctan geliyor diye
cokcok artarsa bacaklarindan akarsa dayanilmaz agri olursa gel dedi

Progestanı vajinal olarak nasıl alıyorsunuz ben ilk defa alacağım.
Elinizi biraz ıslatın hatta fitili de ıslatın ben hep yatarak alıyordum ama aşırı zorlanıyordum burada kuzular çömelerek daha kolay olduğunu söylemişti gerçekten de öyle ıslaklar çömelip ileri itince daha kolay oluyor maalesef çok tatsız en nefret ettiğim aşamalardan biriydi

fetal dna kandan olandı değil mi?
ücret ne kadar ben bir yerden fiyat aldım 4 bin dedi. 265 dolar

Az önce renkli ve detaylı için aradım özel bir kliniği 1000 TL dediler normal mi

normal bence ben ikili test 700 tl verdm
Ben eşimin çalıştığı iş yerinin anlaşmalı hastanesine gidiyorum muayene 15 TL (normalde 350) ikili test için 450 vermiştim. İkili sonucumu almaya gidince oraya da sorayım

Bugün ozeldeki Dr a sonuçlarımi gösterdim hiç bı sorun yok dedi yasdan risk artmış yani normalde 6000 kusur yazıyor derin bı ohh cektim

Canım ben 220 TL ayrıntılı yaptıracağim sizin oralar biraz pahalıymış
Evet ya. Kendi doktorum ne kadar bilmiyorum gidince soracağım devlette çok ilgilenmiyorlar malesef

kızlar ben de fetal dna yaptırdım abd'ye gitti kan sonuçları bekliyorum. fetal dna yaptıranlar perinatolaga da gidecek miyiz yine de yoksa sadece normal muayenede de bakıyorlar mı ayrıntılı burun ense vs.? perinatolog muayenesini sordum 1 küsürlerdi. Bilginiz var mı gebeliklerde mi gidiliyor sadece 22. hafta dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…