acaba onu yaptır diye aklını mı karıştırıyor diyecektim de . Zaten gerçekten doktorlar bir garip 10 kez hamile kalmışız gibi davranıyorlar. Takma kafana boşver bebeği üzmeye değmez.Yok kuzum o ben değilim. O da geldi aklıma da söylemedim ısrarla sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez aklında olsun dedi
Çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahKızlar günaydın dün gece Bi anda çok şiddetli kanama yaşadım ambulansla zor götürdüler acile o kadar korktum ki ne yapacağımı bilemedim o kadar kanama pıhtı nerden nasıl geldi anlamadım çok şükür bebeğim iyiydi kalp atışları vardı akşam iğne serum fitil derken kanamam baya Bi durdu ama ben o anın etkisinden çıkamıyorum hala vücudum titriyor Rabbim kimseye yaşatmasın dua edin bugün tam 12 haftalığız birazdan doktor gelip tekrar bakacak kalp atışlarına
Aynen takmicam kafama. Zaten istatiksel test olduğunu biliyordum. Çocuğum her türlü başımın tacı.rabbim nasıl verirse en güzelini verir. Fetal metal yaptırmicam.acaba onu yaptır diye aklını mı karıştırıyor diyecektim de . Zaten gerçekten doktorlar bir garip 10 kez hamile kalmışız gibi davranıyorlar. Takma kafana boşver bebeği üzmeye değmez.
Anladım tamam canım sağ ol. Bakalım yarın bana ne diyecek Dr. KorkuyorumBen yaş riskinden dolayı öneriyorum, yaptırıp yaptırmamak size kalmış dedi.
Çok geçmiş olsun. Allah seni ve hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun. Hepimizin ayrı sıkıntıları var gerçekten. Zor bir süreç ama geçecekKızlar günaydın dün gece Bi anda çok şiddetli kanama yaşadım ambulansla zor götürdüler acile o kadar korktum ki ne yapacağımı bilemedim o kadar kanama pıhtı nerden nasıl geldi anlamadım çok şükür bebeğim iyiydi kalp atışları vardı akşam iğne serum fitil derken kanamam baya Bi durdu ama ben o anın etkisinden çıkamıyorum hala vücudum titriyor Rabbim kimseye yaşatmasın dua edin bugün tam 12 haftalığız birazdan doktor gelip tekrar bakacak kalp atışlarına
AyyBak ne buldum
Bence doktorunu dinle. Riskli bir şey olsa çağırırdı zaten. Tabi karar senin. Bir an önce kesilir inşallah.Günydın herkese. Sizlere bir sorum var tam olarak 12. Haftanın içindeyim bugün. Birkaç gün kahverengi akıntı oldu doktoru aradığımda yolculukta fakan olabilir dedi progestan kullanıyorum devam etmemi söyledi. Haftaya tekrar kontrolüm var ama o arada yine de gitsem mi doktora kafama takıldı.
Canım doktora gittiğinde göster. Bazen çıkıyor vücutta öyle şeyler. Hamilelik tetiklemis olabilir. Yağ bezesi de olabilir.Kızlar ya benm karnımın alt kısmında aşırı bir sertlik var iki gündür neden olabilir ama böyle bişe sis gibi orda elime geliyo
Ben yaptıracağım. Özelde ücretli mi oluyor?kızlar 20 haftada detaylı ultrason yaptıracak mısınız ?
Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız.Kızlar günaydın dün gece Bi anda çok şiddetli kanama yaşadım ambulansla zor götürdüler acile o kadar korktum ki ne yapacağımı bilemedim o kadar kanama pıhtı nerden nasıl geldi anlamadım çok şükür bebeğim iyiydi kalp atışları vardı akşam iğne serum fitil derken kanamam baya Bi durdu ama ben o anın etkisinden çıkamıyorum hala vücudum titriyor Rabbim kimseye yaşatmasın dua edin bugün tam 12 haftalığız birazdan doktor gelip tekrar bakacak kalp atışlarına
Bencede ne yapalım yaptıracağız. Önemli bencebüyük ihtimalle öyledir diye düşünüyorum
Ben hem devlet hem özele gidiyorum sürekli yaparlar benceacaba denk gelecek zmana devletten randevu alsam orada yaparlar mıMorm
O benim büyük ihtimalle doktorun eli ayağına dolanmıştı duyuncafetal dna yaptırcam dediğinde sevinen doktorla aynı kişimiinşallah o sensindir yanlış hatırlamıyorsam
o yüzden dedim eğer vazgeçtiyse kötü şeyler söyleyeyim de kesin yaptırsın diye mi düşündü acaba diyecektim ki senmişsin kimseye güven olmaz bu devirdeO benim büyük ihtimalle doktorun eli ayağına dolanmıştı duyunca
Adam ultrasonu bırakıp koşup telefonunu almıştı temsilciyi aramak için
Öyle gerçekten de şuan gittiğim doktor eğitim araştırmada 2 ye gidiyorum çokta güzel ilgileniyor beğendim bu doktoru da amao yüzden dedim eğer vazgeçtiyse kötü şeyler söyleyeyim de kesin yaptırsın diye mi düşündü acaba diyecektim ki senmişsin kimseye güven olmaz bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?