2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok kuzum o ben değilim. O da geldi aklıma da söylemedim ısrarla sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez aklında olsun dedi
acaba onu yaptır diye aklını mı karıştırıyor diyecektim de . Zaten gerçekten doktorlar bir garip 10 kez hamile kalmışız gibi davranıyorlar. Takma kafana boşver bebeği üzmeye değmez.

Çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

acaba onu yaptır diye aklını mı karıştırıyor diyecektim de . Zaten gerçekten doktorlar bir garip 10 kez hamile kalmışız gibi davranıyorlar. Takma kafana boşver bebeği üzmeye değmez.
Aynen takmicam kafama. Zaten istatiksel test olduğunu biliyordum. Çocuğum her türlü başımın tacı.rabbim nasıl verirse en güzelini verir. Fetal metal yaptırmicam.

Çok geçmiş olsun. Allah seni ve hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun. Hepimizin ayrı sıkıntıları var gerçekten. Zor bir süreç ama geçecek

Bence doktorunu dinle. Riskli bir şey olsa çağırırdı zaten. Tabi karar senin. Bir an önce kesilir inşallah.

Kızlar ya benm karnımın alt kısmında aşırı bir sertlik var iki gündür neden olabilir ama böyle bişe sis gibi orda elime geliyo
Canım doktora gittiğinde göster. Bazen çıkıyor vücutta öyle şeyler. Hamilelik tetiklemis olabilir. Yağ bezesi de olabilir.

Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız.

fetal dna yaptırcam dediğinde sevinen doktorla aynı kişimi inşallah o sensindir yanlış hatırlamıyorsam
O benim büyük ihtimalle doktorun eli ayağına dolanmıştı duyunca
Adam ultrasonu bırakıp koşup telefonunu almıştı temsilciyi aramak için

O benim büyük ihtimalle doktorun eli ayağına dolanmıştı duyunca
Adam ultrasonu bırakıp koşup telefonunu almıştı temsilciyi aramak için
o yüzden dedim eğer vazgeçtiyse kötü şeyler söyleyeyim de kesin yaptırsın diye mi düşündü acaba diyecektim ki senmişsin kimseye güven olmaz bu devirde

Sabahtan doktor kontrolüm vardı sağolsun çok güzel ilgilendi muayene etti bebek gayet sağlıklı dedi ölçümlerini yaptı ensenin burun kemiği var dedi fetal dna sonucum zaten sorunsuz çıkmıştı ama cinsiyeti söylememişlerdi sağolsun doktor ulaştı temsilciye öncesinde muayenede de erkek demişti zaten temsilci dönüş yapınca tekrar odasına çağırdı kesin olarak oğlum olucak
Sağlıcakla kucağıma almak nasip olur umarım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız umarım

o yüzden dedim eğer vazgeçtiyse kötü şeyler söyleyeyim de kesin yaptırsın diye mi düşündü acaba diyecektim ki senmişsin kimseye güven olmaz bu devirde
Öyle gerçekten de şuan gittiğim doktor eğitim araştırmada 2 ye gidiyorum çokta güzel ilgileniyor beğendim bu doktoru da ama
haftaya perşembeye özelde bi doktora randevu aldım bakayım artık ikisi arasında bi karar vericem kesin doktor kararı için test sonucunu ve ölçümleri bekliyordum artık birinde karar kılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…