2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok haklısın iyi düşünüp Rabbimize sığınalim ve duaya sarılalım başka çaremiz yok cuma günü hayırlı haberlerle dönerim inşaAllah

Günydın herkese. Sizlere bir sorum var tam olarak 12. Haftanın içindeyim bugün. Birkaç gün kahverengi akıntı oldu doktoru aradığımda yolculukta fakan olabilir dedi progestan kullanıyorum devam etmemi söyledi. Haftaya tekrar kontrolüm var ama o arada yine de gitsem mi doktora kafama takıldı.

canım akıntılar çok normal korkup stres yapma, akıntının kırmızıya dönme durumunu takip et sadece

Kızlar günaydın dün gece Bi anda çok şiddetli kanama yaşadım ambulansla zor götürdüler acile o kadar korktum ki ne yapacağımı bilemedim o kadar kanama pıhtı nerden nasıl geldi anlamadım çok şükür bebeğim iyiydi kalp atışları vardı akşam iğne serum fitil derken kanamam baya Bi durdu ama ben o anın etkisinden çıkamıyorum hala vücudum titriyor Rabbim kimseye yaşatmasın dua edin bugün tam 12 haftalığız birazdan doktor gelip tekrar bakacak kalp atışlarına

Çok geçmiş olsun canım Rabbim seni ve bebeğini korusun içini ferah tut ne kanamalarla bebeğini sağ salim kucağına alanlar var hayırlı haberler alırsınız inşallah

Çok geçmiş olsun canım Rabbim seni ve bebeğini korusun içini ferah tut ne kanamalarla bebeğini sağ salim kucağına alanlar var hayırlı haberler alırsınız inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun Rabbim in dediği olur artık ama ben bu etkiyi uzun süre üzerimden atamayacağım sanırım

çok geçmiş olsun doktor ani kanama için ne dedi peki? neden olmuş? çok şükür bebeğin sağlıcakla seninle

kızlar günaydın bugün aşırı derece şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve geceleri çok burnum tıkanıyor nefes alamıyorum resmen

kızlar günaydın bugün aşırı derece şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım ve geceleri çok burnum tıkanıyor nefes alamıyorum resmen
Artan progesteron hormonu yüzünden o burun tıkanıklığı etlerinin şişmesi aynı sey ben de de var burun tıkanıklığı

Canım çok çok çok geçmiş olsun rabbim tekrar yaşatmasın. Korkuya kapılma sakın korkarsan üzerine çekersin derler. Sakin olmaya çalış zihnini rahatlat. Maşallah bebeğin seninle Her hamilelik aynı değil.

Kızlar 2’li test sonucum çıktı doktor aramamı söylemişti. Aradım işte Bi sorun olmadığını söyledi. Bi de ısrarla bu test bebeğin sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez dedi. Bu doktorlar neden bu kadar değişik. Ben ona bebeğimde sorun var mı diye sormadım ki test sonucum nasıl çıkmış dedim. İnsanın doktor olup bunlara ders veresi geliyor Bebeğimin iyi olduğunu biliyorum hem iyi hem sağlıklı. Bazen diyorum ki doğuma kadar doktora gitme evde doğur çocuğunu

fetal dna yaptırcam dediğinde sevinen doktorla aynı kişimi inşallah o sensindir yanlış hatırlamıyorsam

fetal dna yaptırcam dediğinde sevinen doktorla aynı kişimi inşallah o sensindir yanlış hatırlamıyorsam
Yok kuzum o ben değilim. O da geldi aklıma da söylemedim ısrarla sağlıklı olup olmadığının bilgisini vermez aklında olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…