2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Slm kizlar. Ben de cmt gidecegim ikili test icin perinataologa. 1100kusur dediler. Ayrintili da o dan 100kusur daha pahaliymis. Nerdeyse 1aydir gormuyorum bebisi iyi midir napiyo bilmiyorum
Dun okulda koridorda bi ogrenci baya sertce carpti bana Allahtan farkedip son anda yanimi dondum de kalcama dogru geldi yoksa hic hos seyler olmazdi sanirim.
Alinacaklari konusmussunuz.. bizde 2. Bebe olunca park besik normal yatak araba vs var hep. Sadece anne yani karyolaya dayamali bisey bakcam. Ona da uygun bisey alirim cunku cok az kullaniliyo

Evet ya. Kendi doktorum ne kadar bilmiyorum gidince soracağım devlette çok ilgilenmiyorlar malesef
Aynen cnm devlet çok ilgisiz önceki gebeliğimde gitmiştim ağlaya ağlaya çıkmıştım odadan imkanın varsa özele git bence canım

Kizlar ben simdi bişeye takıldım. Ultrason kağidini okurken. Bebeğin boyu 12 haftada bakarak 11 cm olur mu bile yaaa ???
Dün 12+4 olarak gittim kontrole kağitta 11 cm yazıyor boy ölçümü.
12 haftada bebeklerinizin boylari ne kadar ?
Dün herşey yolunda dedi doktor ama takıldım yaa

Ay benim canım doktorum da Antalya ya gitti , mukaddes kurt , annem gibi görüyordum onu , o gitti kolum kanadım kırıldı sanki kimsesiz doktorsuz hissediyorum
Merhaba gezinirken gördüm mesajınızı. Benim de ilk hamileligimde doktorum oydu. Karsta takipteydim o zaman. Şimdi yakın ilimde olsa hiç düşünmeden yine ona giderim. Doktordan çok abla gibiydi anne gibiydi

Allah allah maşallah benimki 5 cm cikti..hersey normal demişti ama

Çok geçmiş olsun canım insallah bebeğinde sende iyisinizdir

Çok geçmiş olsun dualarımızdasın

Yanlıs birşeye bakıyor olabilir misiniz? Kağıdı paylasın isterseniz bakalım

12+1 de ikili testte 5.67 cm yazıyor.suanda 14+1 Dr dan geliyirum 8.60 cm Dr gayet iyi dedi ama .sen yanlış yere bakıyor olabilirsin crl yazar ona bak

Son düzenleme:
Okuldaki hızlı koşan çocukların yolunu kaybeden topların hep hamilelere denk gelmesi benim de dün önüme bir arkadaş atladı top tam karnıma geliyordu bir de tüp bebek olunca arkadaşlar sağ olsun özverili davranıyor

11+5te 8-9 cm benimki. Bir haftada çok çabuk büyüyorlar. Normal geldi bana. İri bebektir bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…