Bak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaaYanlıs birşeye bakıyor olabilir misiniz? Kağıdı paylasın isterseniz bakalım
Doktoruna güven her cihaz aynı olmuyor. Ya da üzerindeki kısaltmalar farklı oluyor. Bana da doktorum fetüsünün boyu uzun dedi. 55,7 mm gibi bişey yazıyordu. Sata göre 12+0 cihaza göre 12+3 tü.Kizlar ben simdi bişeye takıldım. Ultrason kağidini okurken. Bebeğin boyu 12 haftada bakarak 11 cm olur mu bile yaaa ???
Dün 12+4 olarak gittim kontrole kağitta 11 cm yazıyor boy ölçümü.
12 haftada bebeklerinizin boylari ne kadar ?
Dün herşey yolunda dedi doktor ama takıldım yaa
Bence 70.7 mm olan sanırım boyuBak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaa
Yok canım o boyu değil, boy ölçütüpünse bas popo işareteylip boyunu ölçülüyo clr diye yazıyo sağ alt köşede geneldeBak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaa
Be11+5te 8-9 cm benimki. Bir haftada çok çabuk büyüyorlar. Normal geldi bana. İri bebektir bizimkiler
baş pop mesafesi olarak ölçüldüğünde 12. haftada 5 cm oluyor yaklaşık ama eğer baş ayak arası ölçüldüyse 11 cm normal oluyor. Şuradan bakabilirsin haftalık ortalama değerlere https://www.babycenter.com/pregnanc...-fetal-length-and-weight-week-by-week_1290794İnsanın içinin ısındığı doktor bir başka oluyor
O değil canım yanlış yere bakıyorsunBak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaa
O değil sanırım. Onun ne olduğunu bilmiyorum ama tahminim ultrason ayarlarıyla ilgili bir şey. Crl yazarsa baş popo mesafesi demek.Bak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaa
Bak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaa
O ultrasonun ölçüm hızı canımBak canım sağda 11,1cm yazıyor o değilmi ki yaaa
fiyat ne kadar bir kaç yere soracağım.Genstar da yaptırdım.
O ultrasonun ölçüm hızı canım
O değil sanırım. Onun ne olduğunu bilmiyorum ama tahminim ultrason ayarlarıyla ilgili bir şey. Crl yazarsa baş popo mesafesi demek.
O değil canım yanlış yere bakıyorsun
Ama bebegin ölçüsünü göremedim ben
Ben sabahtan beri ona takıldımYok canım o boyu değil, boy ölçütüpünse bas popo işareteylip boyunu ölçülüyo clr diye yazıyo sağ alt köşede genelde
Hem özel hem de devlete gidiyorum bakalım iyi olur herşey inşallah hepimiz içinAynen cnm devlet çok ilgisiz önceki gebeliğimde gitmiştim ağlaya ağlaya çıkmıştım odadan imkanın varsa özele git bence canım
kaç kromozom baktıracağınıza ve hangi ülkeye göndereceğinize göre değişiyor fiyat.fiyat ne kadar bir kaç yere soracağım.
benim 11 haftada 5,5 cm di benim bebişBe
baş pop mesafesi olarak ölçüldüğünde 12. haftada 5 cm oluyor yaklaşık ama eğer baş ayak arası ölçüldüyse 11 cm normal oluyor. Şuradan bakabilirsin haftalık ortalama değerlere https://www.babycenter.com/pregnancy/your-body/growth-chart-fetal-length-and-weight-week-by-week_12907
Benim gecelerim kabus gibi gerçekten abartmıyorum 8 defa falan kalktım dün gece ağlayacaktım artık ve erken kalkmak zorunda olmakKızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Evet bende geceleri çok uyanıyorum geride uyuyamıyorumBenim gecelerim kabus gibi gerçekten abartmıyorum 8 defa falan kalktım dün gece ağlayacaktım artık ve erken kalkmak zorunda olmak
Ben o bennnnKızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Yeminle bende aynı durumdayımBen o bennnn
Sabahtan beri haddi hesabı yok ama su içmeye bağlıyorum bende kendi düz bağırsak gibi hissediyorum içiyorum 3 dk sonra wc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?