2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktoruna güven her cihaz aynı olmuyor. Ya da üzerindeki kısaltmalar farklı oluyor. Bana da doktorum fetüsünün boyu uzun dedi. 55,7 mm gibi bişey yazıyordu. Sata göre 12+0 cihaza göre 12+3 tü.

11+5te 8-9 cm benimki. Bir haftada çok çabuk büyüyorlar. Normal geldi bana. İri bebektir bizimkiler
Be
İnsanın içinin ısındığı doktor bir başka oluyor
baş pop mesafesi olarak ölçüldüğünde 12. haftada 5 cm oluyor yaklaşık ama eğer baş ayak arası ölçüldüyse 11 cm normal oluyor. Şuradan bakabilirsin haftalık ortalama değerlere https://www.babycenter.com/pregnanc...-fetal-length-and-weight-week-by-week_1290794

O ultrasonun ölçüm hızı canım
O değil sanırım. Onun ne olduğunu bilmiyorum ama tahminim ultrason ayarlarıyla ilgili bir şey. Crl yazarsa baş popo mesafesi demek.
O değil canım yanlış yere bakıyorsun
Ama bebegin ölçüsünü göremedim ben
Yok canım o boyu değil, boy ölçütüpünse bas popo işareteylip boyunu ölçülüyo clr diye yazıyo sağ alt köşede genelde
Ben sabahtan beri ona takıldım aslında dediydi boy ölcümünü aklımından çıktı clr olaraktan yazmiyor kağitta Neyse haftaya sorarim kızlar sanırım gereksiz strese soktum kendimi

Aynen cnm devlet çok ilgisiz önceki gebeliğimde gitmiştim ağlaya ağlaya çıkmıştım odadan imkanın varsa özele git bence canım
Hem özel hem de devlete gidiyorum bakalım iyi olur herşey inşallah hepimiz için

Kızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Benim gecelerim kabus gibi gerçekten abartmıyorum 8 defa falan kalktım dün gece ağlayacaktım artık ve erken kalkmak zorunda olmak

Benim gecelerim kabus gibi gerçekten abartmıyorum 8 defa falan kalktım dün gece ağlayacaktım artık ve erken kalkmak zorunda olmak
Evet bende geceleri çok uyanıyorum geride uyuyamıyorum
Hemen karnım şişiyor hiç rahat edemiyorum

Kızlar sizdede hala sık idrara çıkma devam ediyormu ya
Ben günümün yarısını tuvalette geçiriyorum su içmeye korkuyorum artık
Ben o bennnn
Sabahtan beri haddi hesabı yok ama su içmeye bağlıyorum bende kendi düz bağırsak gibi hissediyorum içiyorum 3 dk sonra wc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…