Yaa belli oldu mu
Bunu doktorunla paylaşman lazım her gebelik kendine özel çünkü şimdi burada kanama lekelenme olmayanlar olur Allah korusun sende bir sıkıntı yaşanır veya tam tersi olurKizlar ozel bir sey soracagim hamileligimjn 6. haftasinda iliski sonrasi kanamam oldu o gunden sonra hic lekelenmem bile olmadi.Bir iki hafta sonra ilk trimester bitiyor. Ya utanarsk soyluyorum ama cinsellik ihtiyacimi karsilayamamak beni zorluyor.Sizce acaba bu surecten sonrs riskler hani azaliyor ya , iliski yasagim kalkar mi ne dersiniz?
Dün öğrendikYaa belli oldu mu
Kremin etken maddeleri, shea yağı zeytinyağı kakao yağı ve avokado yağı. Birleştirip denemek lazım belki krem kadar etki eder aksi takdirde bu kreme 420 lira verirsem göğsüm acımaz ama içim acır :)Kizlar buldum kremi bu
Inanilmaz iyi bir krem direk yara falan bırakmadı
Kizim da kullanmıştım 5 sene önce yüksekti fiyati suan ki fiyatına da sok oldum ama almak zorundayım
Kesin tavsiye
NURSU herkesiii erkek doğurtuyorsun NursuuuuKizlar erkek çoğunlukta mi sanki ne dersiniz keske buton ekeleyebilseydik kiz erkek
Ogle bir göğüs ağrısı yasadim ki aglaya aglaya emzirirdim hatta emziremeyecek duruma gelmistim artik ta ki doktorum bu kremi verene kadar ozamanlar da 200 tl civari birseydiKremin etken maddeleri, shea yağı zeytinyağı kakao yağı ve avokado yağı. Birleştirip denemek lazım belki krem kadar etki eder aksi takdirde bu kreme 420 lira verirsem göğsüm acımaz ama içim acır :)
Ben hamile kıyafetlerini beğenmiyorum zaten ince olduğum için en küçük bedenleri bile bende eğreti duruyor yakışmıyorKızlar sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama sürekli bir şeyler almak istiyorum. Minik minik kıyafetler aldım dün. Her şey o kadar güzel ki. Artık yavaştan karnım büyüdüğü için kendime de bir şeyler almam lazım ama markalar hamile giyimi pek becerememişler gibi sanki aldığınız beğendiğiniz bir marka var mıdır?
Ay süperdiye bilirsinbir kere bile kusmadım sadece haşlama tarzı tavuktan iğrendim başka bir şeyim yok Herkes bu yüzden oğlun olcak kız kusturur dediler alakası bile yok
yok artık ben yeni nesil hamileyim deAy süperannem de öyle dese sorun yok sen anlamıyorsun diyor öyle olur mu , ikinci hamileliğim yaş olmuş 30 kokuları anlamıyorsun diyor yaaa
Kesinlikle ben de öyle yapıcam. Yazı elbiseler ile geçiştiririm. Son iki ay da zaten evde geçer diye düşünüyorum. Ama ofiste falan giymek için tayt gömlek en mantıklısı.Ben hamile kıyafetlerini beğenmiyorum zaten ince olduğum için en küçük bedenleri bile bende eğreti duruyor yakışmıyorBeğendiğim şeylerin bir büyük bedenini almayı düşünüyorum
Artık her şey zamlanır korkusuyla ne görürsem alıyorum. Ekonomi sağolsun. :) emzirme eğitimi alacağım son aylara doğru hocaya sorarım krem mevzusunu :)Ogle bir göğüs ağrısı yasadim ki aglaya aglaya emzirirdim hatta emziremeyecek duruma gelmistim artik ta ki doktorum bu kremi verene kadar ozamanlar da 200 tl civari birseydi
Suan cok yükselmiş ama gümüş kapaklar da az buz bir fiyatta değil ki deneyimlemwdigim birswy bu yüzden almayı düşünmüyorum
Ama bunun nasil iyi geldiğini yıllar sonra bile hatırlıyorum bu yüzden alirim büyük ihtimal
Herseyin fiyati okadar yükseldi ki Allah yardimcimiz olsun
Iyi olur bizi de bilgilendirArtık her şey zamlanır korkusuyla ne görürsem alıyorum. Ekonomi sağolsun. :) emzirme eğitimi alacağım son aylara doğru hocaya sorarım krem mevzusunu :)
Fetal dna imkanınız varsa ona yönlendirirler bide amniyosentez. 2 li testler ve fetal dna tanı değil tarama testi dedi genetik doktoru. Kesin teşhis amniyosentez ile konuyor dediler ama onunda riski varmışSiz kacinci haftanizdasiniz?amniyosenteze neden gerek goruldu?bide cevap alamadigim bi soru var arastiyorum ama bulamadim;2li pozitif cikti diger testlerde pozitif cikinca baska bi isleme(amniyosentez vs..)gerek kalmadan gebelik sonlandirilabiliyor mu?bilginiz varsa yazin nolur!!ne zor bi surec Allahim bu...
Yanlış hatırlamıyorsam lansinosh içindeki lanolin için olumsuz bişeyler söylenmiş diye duydum. Bir araştırın almadan önce. Siz kullanmışsınız aslında ama aklınızda bulunsunIyi olur bizi de bilgilendir
Ozamanlarda ne kullandiysam fayda saglamamisti
Lansinoh cok tavsiye edilmişti fakat oda hic ise yaramamisti
Aslında tayt en en çok rahat ettiğim şey ama ben kamuda çalıştığım için haftaiçi tayt giyemiyorum şimdilik olan 1-2 pantolonum var ve çok etek elbise giyerim yazın baya olacak şey var. Biraz takviye yaparım sadeceKesinlikle ben de öyle yapıcam. Yazı elbiseler ile geçiştiririm. Son iki ay da zaten evde geçer diye düşünüyorum. Ama ofiste falan giymek için tayt gömlek en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?