2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bunu doktorunla paylaşman lazım her gebelik kendine özel çünkü şimdi burada kanama lekelenme olmayanlar olur Allah korusun sende bir sıkıntı yaşanır veya tam tersi olur
Randevuna kadar bence birliktelik yaşama doktoruna sor

Kizlar buldum kremi bu
Inanilmaz iyi bir krem direk yara falan bırakmadı
Kizim da kullanmıştım 5 sene önce yüksekti fiyati suan ki fiyatına da sok oldum ama almak zorundayım
Kesin tavsiye

Eklentiler

• Screenshot_20220518-103406_Trendyol.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 85
Yaa belli oldu mu
Dün öğrendik kız o kadar çok istiyordum ki erkek duyunca bir şok yaşadım ama şimdi sindirdim erkek anası olacakmışım Allah’ın izniyle Nasip inşallah ikinciye artık. Senin belli oldumu ne durumdasın pek giremiyorum topiklere koşturmacadan

Kizlar buldum kremi bu
Inanilmaz iyi bir krem direk yara falan bırakmadı
Kizim da kullanmıştım 5 sene önce yüksekti fiyati suan ki fiyatına da sok oldum ama almak zorundayım
Kesin tavsiye
Kremin etken maddeleri, shea yağı zeytinyağı kakao yağı ve avokado yağı. Birleştirip denemek lazım belki krem kadar etki eder aksi takdirde bu kreme 420 lira verirsem göğsüm acımaz ama içim acır :)

Kremin etken maddeleri, shea yağı zeytinyağı kakao yağı ve avokado yağı. Birleştirip denemek lazım belki krem kadar etki eder aksi takdirde bu kreme 420 lira verirsem göğsüm acımaz ama içim acır :)
Ogle bir göğüs ağrısı yasadim ki aglaya aglaya emzirirdim hatta emziremeyecek duruma gelmistim artik ta ki doktorum bu kremi verene kadar ozamanlar da 200 tl civari birseydi
Suan cok yükselmiş ama gümüş kapaklar da az buz bir fiyatta değil ki deneyimlemwdigim birswy bu yüzden almayı düşünmüyorum
Ama bunun nasil iyi geldiğini yıllar sonra bile hatırlıyorum bu yüzden alirim büyük ihtimal
Herseyin fiyati okadar yükseldi ki Allah yardimcimiz olsun

Ben hamile kıyafetlerini beğenmiyorum zaten ince olduğum için en küçük bedenleri bile bende eğreti duruyor yakışmıyor Beğendiğim şeylerin bir büyük bedenini almayı düşünüyorum

diye bilirsin bir kere bile kusmadım sadece haşlama tarzı tavuktan iğrendim başka bir şeyim yok Herkes bu yüzden oğlun olcak kız kusturur dediler alakası bile yok
Ay süper annem de öyle dese sorun yok sen anlamıyorsun diyor öyle olur mu , ikinci hamileliğim yaş olmuş 30 kokuları anlamıyorsun diyor yaaa

Ben hamile kıyafetlerini beğenmiyorum zaten ince olduğum için en küçük bedenleri bile bende eğreti duruyor yakışmıyor Beğendiğim şeylerin bir büyük bedenini almayı düşünüyorum
Kesinlikle ben de öyle yapıcam. Yazı elbiseler ile geçiştiririm. Son iki ay da zaten evde geçer diye düşünüyorum. Ama ofiste falan giymek için tayt gömlek en mantıklısı.

Artık her şey zamlanır korkusuyla ne görürsem alıyorum. Ekonomi sağolsun. :) emzirme eğitimi alacağım son aylara doğru hocaya sorarım krem mevzusunu :)

Artık her şey zamlanır korkusuyla ne görürsem alıyorum. Ekonomi sağolsun. :) emzirme eğitimi alacağım son aylara doğru hocaya sorarım krem mevzusunu :)
Iyi olur bizi de bilgilendir
Ozamanlarda ne kullandiysam fayda saglamamisti
Lansinoh cok tavsiye edilmişti fakat oda hic ise yaramamisti

Fetal dna imkanınız varsa ona yönlendirirler bide amniyosentez. 2 li testler ve fetal dna tanı değil tarama testi dedi genetik doktoru. Kesin teşhis amniyosentez ile konuyor dediler ama onunda riski varmış

Iyi olur bizi de bilgilendir
Ozamanlarda ne kullandiysam fayda saglamamisti
Lansinoh cok tavsiye edilmişti fakat oda hic ise yaramamisti
Yanlış hatırlamıyorsam lansinosh içindeki lanolin için olumsuz bişeyler söylenmiş diye duydum. Bir araştırın almadan önce. Siz kullanmışsınız aslında ama aklınızda bulunsun

Kesinlikle ben de öyle yapıcam. Yazı elbiseler ile geçiştiririm. Son iki ay da zaten evde geçer diye düşünüyorum. Ama ofiste falan giymek için tayt gömlek en mantıklısı.
Aslında tayt en en çok rahat ettiğim şey ama ben kamuda çalıştığım için haftaiçi tayt giyemiyorum şimdilik olan 1-2 pantolonum var ve çok etek elbise giyerim yazın baya olacak şey var. Biraz takviye yaparım sadece

Türk kahvesi hergün bir fincan içen varmı.
İlk üç ay içmemeye dikkat ettim. Fakat şuan kafein aşeriyorum. Haftada kaç gün içiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…