2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canım lansinohtan çok memnun herkes. gümüş göğüs kapağını hangi markadan aldın?
Silverbell almıştım daha hamile kalmadan. 999 ayarmış. içinden kesesi ve temizleme süngeri çıkıyor. böyle bulaşık süngerinin yeşil kısmı gibi.

Silverbell almıştım daha hamile kalmadan. 999 ayarmış. içinden kesesi ve temizleme süngeri çıkıyor. böyle bulaşık süngerinin yeşil kısmı gibi.
bende e-bebek markası baby mom aldım inşallah işe yararlar. ama aynı zamanda göğüs ucu kremi ile de desteklemek lazım sanırım. bende çok korkuyorum yaralardan. bide göğüs ucu yaralı olduğunda bebekte emmeyebiliyormuş

İki kere yaşadım ayaklarımı yere vura vura emzirdim emmeyi hiç birakmiyir yavrucaklar ama acıdan agladigum kızım uyanmasın ağlamasın diye uzak odalara kaçtigim günleri bilirim.gene olmasın diye şimdiden göğüs ucunu yagliyirum catlamasin diye bende gümüş kapak ve kremler alacağım çok çok zor bişey başına gelmeyen anlamaz.

ayy resmen travma valla kıyamam sana. krem kapak hepsini düzenli kullanırsak inşallah işe yarar da o acıları çekmeyiz

Gerçekten aşırı korkuyorum bir keresinde ekg çektirirken o vakumlu aleti göğüs ucuma taktı sağlık personeli ruhumu çekti göğsümün ucundan.

Gerçekten aşırı korkuyorum bir keresinde ekg çektirirken o vakumlu aleti göğüs ucuma taktı sağlık personeli ruhumu çekti göğsümün ucundan.
benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum tabi o acıyı ama yani hissettim resmen okuyunca

Emzirme dönemi göğsümüzü ilik suyla yikayip kurutmak kapatmamak lazim . Beni kurtaran 2 şey gümüş kapak ve garmestan pomat göğüs kremi oldu eczanede satiliyor, dr.um onermisti. Birde lansinoh sürdüm arada

lansinoh alcam kuzenimden deneyimliyim işe yarıyor gümüş kapak ta aynı sekilde ikisi bizi kurtarır diye düşünüyorn

Gözünüz aydin:) bak senin değerle cinsiyet tahmini tutmuş ☺ Bu arada medilife ve dr. Memnun musun? Benim dr çok uzak ara bir kontrol icin gitsem mi diye düşünüyorum. Kan testimi orda verip öğrenmiştim
Ali beyden çok memnunum güler yüzlü tontiş biri :)

lansinoh alcam kuzenimden deneyimliyim işe yarıyor gümüş kapak ta aynı sekilde ikisi bizi kurtarır diye düşünüyorn
Bu arada Gümüş kapakları doğumdan 3 hafta gibi once kullanmaya baslamayi onermislerdi aldigimda vücudun alışması icin oyle yapmıştım

canım lansinohtan çok memnun herkes. gümüş göğüs kapağını hangi markadan aldın?
Bana lansinoh hic iyi gelmemişti
Bin tane şey denemiştim ta ki mucize bir krem deneyene kadar üzerinde ari olan bir kredi honey li birswy di simdi tekrar arastiracagim
Gözlerimden yaşlar akarak emziren ben o kremi sürdüğüm andan itibaren kendime geldim mucize kremdi
Bulmam lazım bulursam yazarim ismini

Kızlar mide bulantısı benim gibi olan varmı sadece su ve çaydan .. annemle tartışıyorum ne biçim hamilesin hiç duymadım falan diyor ben hiç birşey den tiksinmedim her yiyeceği yiyebilirim hiç birşeyin de kokusu asla kötü gelmedi en başından beri iştahım da maşallah yiyorum , gün içinde kendiliğinden olan bir mide bulantısı var hafif hiç kusmadım .. sadece su beni mahvediyor içemiyorum görsem bile midem bulanıyor birde çaydan kötü oluyorum biraz ağzımın tadını bozuyor bu kadar . Şu anneme tek değilim demek istiyorum

diye bilirsin bir kere bile kusmadım sadece haşlama tarzı tavuktan iğrendim başka bir şeyim yok Herkes bu yüzden oğlun olcak kız kusturur dediler alakası bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…