Silverbell almıştım daha hamile kalmadan. 999 ayarmış. içinden kesesi ve temizleme süngeri çıkıyor. böyle bulaşık süngerinin yeşil kısmı gibi.canım lansinohtan çok memnun herkes. gümüş göğüs kapağını hangi markadan aldın?
bende e-bebek markası baby mom aldım inşallah işe yararlar. ama aynı zamanda göğüs ucu kremi ile de desteklemek lazım sanırım. bende çok korkuyorum yaralardan. bide göğüs ucu yaralı olduğunda bebekte emmeyebiliyormuşSilverbell almıştım daha hamile kalmadan. 999 ayarmış. içinden kesesi ve temizleme süngeri çıkıyor. böyle bulaşık süngerinin yeşil kısmı gibi.
İki kere yaşadım ayaklarımı yere vura vura emzirdim emmeyi hiç birakmiyir yavrucaklar ama acıdan agladigum kızım uyanmasın ağlamasın diye uzak odalara kaçtigim günleri bilirim.gene olmasın diye şimdiden göğüs ucunu yagliyirum catlamasin diye bende gümüş kapak ve kremler alacağım çok çok zor bişey başına gelmeyen anlamaz.bende e-bebek markası baby mom aldım inşallah işe yararlar. ama aynı zamanda göğüs ucu kremi ile de desteklemek lazım sanırım. bende çok korkuyorum yaralardan. bide göğüs ucu yaralı olduğunda bebekte emmeyebiliyormuş
ayy resmen travma valla kıyamam sana. krem kapak hepsini düzenli kullanırsak inşallah işe yarar da o acıları çekmeyizİki kere yaşadım ayaklarımı yere vura vura emzirdim emmeyi hiç birakmiyir yavrucaklar ama acıdan agladigum kızım uyanmasın ağlamasın diye uzak odalara kaçtigim günleri bilirim.gene olmasın diye şimdiden göğüs ucunu yagliyirum catlamasin diye bende gümüş kapak ve kremler alacağım çok çok zor bişey başına gelmeyen anlamaz.
Gerçekten aşırı korkuyorum bir keresinde ekg çektirirken o vakumlu aleti göğüs ucuma taktı sağlık personeli ruhumu çekti göğsümün ucundan.bende e-bebek markası baby mom aldım inşallah işe yararlar. ama aynı zamanda göğüs ucu kremi ile de desteklemek lazım sanırım. bende çok korkuyorum yaralardan. bide göğüs ucu yaralı olduğunda bebekte emmeyebiliyormuş
benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum tabi o acıyıGerçekten aşırı korkuyorum bir keresinde ekg çektirirken o vakumlu aleti göğüs ucuma taktı sağlık personeli ruhumu çekti göğsümün ucundan.
Gözünüz aydin:) bak senin değerle cinsiyet tahmini tutmuş ☺ Bu arada medilife ve dr. Memnun musun? Benim dr çok uzak ara bir kontrol icin gitsem mi diye düşünüyorum. Kan testimi orda verip öğrenmiştimkız canım benim :)
Emzirme dönemi göğsümüzü ilik suyla yikayip kurutmak kapatmamak lazim . Beni kurtaran 2 şey gümüş kapak ve garmestan pomat göğüs kremi oldu eczanede satiliyor, dr.um onermisti. Birde lansinoh sürdüm aradabende e-bebek markası baby mom aldım inşallah işe yararlar. ama aynı zamanda göğüs ucu kremi ile de desteklemek lazım sanırım. bende çok korkuyorum yaralardan. bide göğüs ucu yaralı olduğunda bebekte emmeyebiliyormuş
Tesekkur ederimgözünaydın canım çok şükür :)
lansinoh alcam kuzenimden deneyimliyim işe yarıyor gümüş kapak ta aynı sekilde ikisi bizi kurtarır diye düşünüyornBen de 6-9 aylık aldım çevreden gelir diye düşünüyorum gelmezse ekleme yaparım. Gümüş göğüs kapağı aldım. Meme ucu yarasından çok korkuyorum travmam var resmen. Ablam emzirirken çektiği acılar gözümün önünden gitmiyor. Siz hangi markayı krem aldınız? Lansinoh alıyor çoğu kişi.
Merhaba arkadaşlar
Kontrolden ciktim simdi
Hersey yolunda cok şükür
5 gun onde gozukuyor hatta
Bas ve burun ölçümü gayet iyi
Tahlil verdim
Cinsiyet için cok erken dedi
Icim açıldı cok sukur
Ali beyden çok memnunum güler yüzlü tontiş biri :)Gözünüz aydin:) bak senin değerle cinsiyet tahmini tutmuş ☺ Bu arada medilife ve dr. Memnun musun? Benim dr çok uzak ara bir kontrol icin gitsem mi diye düşünüyorum. Kan testimi orda verip öğrenmiştim
Sizde de kqnama olmus muydu oncesinde ?Ben 13. Haftada sordum serbest dedi. Rahat olabilirsin bence.
Bu arada Gümüş kapakları doğumdan 3 hafta gibi once kullanmaya baslamayi onermislerdi aldigimda vücudun alışması icin oyle yapmıştımlansinoh alcam kuzenimden deneyimliyim işe yarıyor gümüş kapak ta aynı sekilde ikisi bizi kurtarır diye düşünüyorn
Bana lansinoh hic iyi gelmemişticanım lansinohtan çok memnun herkes. gümüş göğüs kapağını hangi markadan aldın?
Çok fenaydı o korkuyla şimdiden bile takasım var gümüş kapak.benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum tabi o acıyıama yani hissettim resmen okuyunca
normalde emzirdikten sonra koyuluyor dimiBu arada Gümüş kapakları doğumdan 3 hafta gibi once kullanmaya baslamayi onermislerdi aldigimda vücudun alışması icin oyle yapmıştım
diye bilirsinKızlar mide bulantısı benim gibi olan varmı sadece su ve çaydan .. annemle tartışıyorum ne biçim hamilesin hiç duymadım falan diyorben hiç birşey den tiksinmedim her yiyeceği yiyebilirim hiç birşeyin de kokusu asla kötü gelmedi en başından beri iştahım da maşallah yiyorum , gün içinde kendiliğinden olan bir mide bulantısı var hafif hiç kusmadım .. sadece su beni mahvediyor içemiyorum görsem bile midem bulanıyor birde çaydan kötü oluyorum biraz ağzımın tadını bozuyor bu kadar . Şu anneme tek değilim demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?