2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu tekbasina bişey ifade etmiyor grafikde çıkmalı internetten alamadım ben grafiği hastaneye gidip alabildim aklında olsun bekleme çıkacak diye.

Canım bu değil yaptırdıgın hastaneden alırsın nete düşmüyor grafikli olanla cıkan değerleri yorumluyo doktor

Hastanenin sitesinden laboratuvar kısmında tam rapor çıkıyordu ben oradan ulaşmıştım canım eğer randevundaki barkod no duruyorsa bi bak istersen
Teşekkür ederim baktım hastanenin sitesinede rapor olarak yok canım yine bu şekilde değerler var ama ense kalınlığı iyiydi burun kemiğide vardı haftaya gitcem tekrar orda çıkar sanırım tekrar teşekkür ederim kızlar

Lanonilli ürün alacaklar bakın bunu buldum sizde araştırın lütfen, geçen bir youtube kanalında ebe izlemiştim o bahsetmişti ondan aklımda kalmış

14.haftadayım
Dün ilk keyifle kahvemi içtim ve minik tadelle yiyip başlangıç yaptım
Ben işyerimde içiyorum başka içmiyorum normalde de hamilelikten önce içmiyordum zaten. Çayı da azalttım. Doktorum günde 1 bardak kahve içebilirsin ama abartma demişti. Kafeini dengelemeliyiz bebek rahatsız olabiliyormuş abartmadan içilebilir bence. Kolayı falanda bıraktım tiksindim çünkü

Eklentiler

• 20220518_112054.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 64
Ya kızlar temiz içerikli bir güneş kremi bulamadım ben ya. Bu meşhur markalar bile temiz değilmiş

Türk kahvesi hergün bir fincan içen varmı.
İlk üç ay içmemeye dikkat ettim. Fakat şuan kafein aşeriyorum. Haftada kaç gün içiyorsunuz.
Ben neyse ki ilk haftalarda çaydan da kahveden de tiksinmiştim. O yüzden içemedim. Şimdi sadece kahvaltılarda 1 bardak açık çay içiyorum, kahve hala canım istemiyor.

Off diyorum yaa hasret kaldimmm
Bulantıların geçmedimi. Benim hiç mide bulantım olmadı. Baş dönmesi yaşadım 2 defa. Rahim genişleyince oluyormuş yada tansiyon düşüklüğü onun dışında olumsuz birşey yaşamadım. Sadece balık yiyemiyorum. Gebelik öncesi çok severdim .Oda tiksindiğimden değil zehirlenmekten korktuğum için. Verdiği takviyede var fakat ne kadar yararı olur onuda bilmiyorum. Cevizle semizotu yiyip vicdanımı rahatlatıyorum

Hamile pantalonu aldım bende normal pantalonlar hemen rahatsız etti beni. 2 tane pantalonum var şimdilik ama bikaç elbise alacağım yazlık. Bol bol elbise giyeceğim lcw ye gittim ama elbiselerin yakaları falan çok açık geldi. Göğüslerim falan biraz değişmeye başladı. Yaza giyemem ben o elbiseleri, işyerime her türlü gelen giden insan var tuhaf tuhaf bakmasınlar sonra. Var mı elbise için tavsiye edebileceğiniz bir marka ? Trendyol elbiseleri var ama kaliteleri nasıldır acaba

Ya kızlar temiz içerikli bir güneş kremi bulamadım ben ya. Bu meşhur markalar bile temiz değilmiş
İlk üç aydan sonra korkma .
Heliocare mineral filtreli var hatta çocuk için olanını bile kullanabilirsin. Benim darphin intral mineral filtreli ben mecburiyetten bunu kullanıyorum cildim rozali hassas kızarıklıklarimi kapatsin diye yoksa bende heliocare mineral fluid yada tolarance olanı alırdım .İhmal etme güneş kreminini sürmeyi

14.haftadayım
Dün ilk keyifle kahvemi içtim ve minik tadelle yiyip başlangıç yaptım
Dayanamadığım tek şey kahve. günde bir fincan türk kahvesi küçük kupa da filtre kahve içiyorum. doktor günde en fazla iki fincan demişti. genelde de kafeinsiz kahve içmeye çalışıyorum. ben şimdiye kadar hep içtim kahveyi korkarak. abartmadıktan sonra başka şeylerde de kafein ve türevleri var zararı olmaz inşallah.

Bakın ne buldum

Eklentiler

• 149F771C-9BC6-4225-9270-5C47BCAF1775.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 071BC581-F6DF-48A9-8399-1D097885AFEA.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 4D0A3D50-C889-4286-801B-2FB7CBB810C0.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 58
Cok azaldı ama mesela onceki aksam fena kustum yine
Ama herseyi yiyorum yemem cok iyi hele tatli ve sekwrli şeylere asla hayir diyemiyorum 1 kilo almışım..
Beni en çok zorlayan şeylerden biri isteksizlik hafif halsizlik boyle kapanayim karanlık odaya günlerce kalayım kimse ellerin o moddaydim suan daha iyiyim

Çay kola bende tüketmiyorum. Kahve kokusu bile beni cezbediyor. Her doktor kontrolüne gittiğimde Jinekolog içiyor denk geliyor avcumu koklamakla yetiniyordum

Normal Türk kahvesi içsek olmazmi ben o kafeinsiz midem bulandı has bizim kahve gibi değil yan ürün gibi

Benim daha önce stradivariustan mangodan aldığım elbiseler var ve hepsi hamileliği uygun şükür Trendyol mantıklı bence, aldım bir elbise ama daha gelmedi

Zamanla dahada iyi olacaksın. Ben ilk üç ayda 2 kilo aldım hem bulgur işi protein canim çekti.48 kg 600 gramdim şimdi 51 çıkıyor. Sabah öğle akşam ana öğünleri hiç atlamam 2 tanede ara öğün yapıyorum. Meyve 3-4 porsiyon yiyorum .Su 2-2.5 litre içiyorum. Halsizlik olsa bile üşenme kalk yiyince enerji geliyor .Muz yemeye çalış hergün bir tane yada haftada 3 gün bebek gelişiminde etkisi fazlaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…