Erkek anası seniDün öğrendikkız o kadar çok istiyordum ki erkek duyunca bir şok yaşadım ama şimdi sindirdim erkek anası olacakmışım Allah’ın izniyle Nasip inşallah ikinciye artık. Senin belli oldumu ne durumdasın pek giremiyorum topiklere koşturmacadan
Oyle mi soyledigin iyi olduBanada aynı demir ilacını verdi doktor.decavit vitamin olarak onu verdi. demiri içtikten sonra afedersiniz siyah çıkıyor wcde endiselenme normalmiş
Kendini göstermiyormu ilk ikili test için gittiğimde baktiginda birşey var dedi sonra göbek kordonu olabilir dedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde bacağı kapalı göstermedi sonra diş gibi beyaz gözüktü. Hayırlısı diyorum sağlıklı bir şekilde gelsinlerde erkek kiz farketmez .Benim içinden kız geçiyorErkek anası senibende erkek istiyorum ama bakalım nasip neyse Sağlıcaklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
Ya bende henüz belli olmadı delirecegimbu PaArtesi randevum var bakalım ne olacak
Yemezsem midem bulanıyor surekli birseyler atistiriyorum..Zamanla dahada iyi olacaksın. Ben ilk üç ayda 2 kilo aldım hem bulgur işi protein canim çekti.48 kg 600 gramdim şimdi 51 çıkıyor. Sabah öğle akşam ana öğünleri hiç atlamam 2 tanede ara öğün yapıyorum. Meyve 3-4 porsiyon yiyorum .Su 2-2.5 litre içiyorum. Halsizlik olsa bile üşenme kalk yiyince enerji geliyor .Muz yemeye çalış hergün bir tane yada haftada 3 gün bebek gelişiminde etkisi fazlaymış
Ben de erkek hissediyorum ama gosterirdi kendini sanirim değil miKendini göstermiyormu ilk ikili test için gittiğimde baktiginda birşey var dedi sonra göbek kordonu olabilir dedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde bacağı kapalı göstermedi sonra diş gibi beyaz gözüktü. Hayırlısı diyorum sağlıklı bir şekilde gelsinlerde erkek kiz farketmez .Benim içinden kız geçiyor
Doktor erkek diyor 2dir
20.haftada ayrıntılı ultrason girene kadar hislerime inanacağım
Çay kola bende tüketmiyorum. Kahve kokusu bile beni cezbediyor. Her doktor kontrolüne gittiğimde Jinekolog içiyor denk geliyor avcumu koklamakla yetiniyordum
Evet amniyosentez ve cvs riskliymis..cvs demedi doktorum..3lu 4lu tarama sonrada amniyosentez olucak sanirim.ama 3lu 4lu tarama sonucu iyi cikarsa noluyor peki?2li kotu digerleri iyi cikma gibi bi durum yasayan var mi?devami nasil gelisir??Fetal dna imkanınız varsa ona yönlendirirler bide amniyosentez. 2 li testler ve fetal dna tanı değil tarama testi dedi genetik doktoru. Kesin teşhis amniyosentez ile konuyor dediler ama onunda riski varmış
Pazar günü keyfim olursa bir dolaşayım bakalım oraları lcw her yerde var, oraya bakıyorum genelde model çok çok fazla ama bana uygun değil. Ya boyu kısa ya yakası açık ya polyester. Bi tane beğendim aldım bakalım giyerim yaza bol bolBenim daha önce stradivariustan mangodan aldığım elbiseler var ve hepsi hamileliği uygun şükürTrendyol mantıklı bence, aldım bir elbise ama daha gelmedi
Ya doktorum hiç yorumda bulunmadıKendini göstermiyormu ilk ikili test için gittiğimde baktiginda birşey var dedi sonra göbek kordonu olabilir dedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde bacağı kapalı göstermedi sonra diş gibi beyaz gözüktü. Hayırlısı diyorum sağlıklı bir şekilde gelsinlerde erkek kiz farketmez .Benim içinden kız geçiyor
Doktor erkek diyor 2dir
20.haftada ayrıntılı ultrason girene kadar hislerime inanacağım
Hiç bir bilgim yok. Eylül ekim anneleri grubuna bak istersen daha bizim grup 2 li testleri yeni yaptırıyor. 3lü 4 lü yaptıran olmadı galibaEvet amniyosentez ve cvs riskliymis..cvs demedi doktorum..3lu 4lu tarama sonrada amniyosentez olucak sanirim.ama 3lu 4lu tarama sonucu iyi cikarsa noluyor peki?2li kotu digerleri iyi cikma gibi bi durum yasayan var mi?devami nasil gelisir??
Hamile kıyafetleri çok cafcaflı geliyor bana en güzeli oversize tisort tayt sort kombini olur diye düşünüyorum elbise bende pişik yapıyor bacaklarım sürtünce alta tayt giysem daha çok darlanirim üst üsteKızlar sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama sürekli bir şeyler almak istiyorum. Minik minik kıyafetler aldım dün. Her şey o kadar güzel ki. Artık yavaştan karnım büyüdüğü için kendime de bir şeyler almam lazım ama markalar hamile giyimi pek becerememişler gibi sanki aldığınız beğendiğiniz bir marka var mıdır?
Bana ilk 3 ay yasaklamıştı doktorum 11. Haftada başlattı günde iki cay, haftada 2 kahve içebilirsin dedi. Kafein fazlası zararlıymış ama küçük fincanlardan zarar gelmez diye düşünüyorum her gün olmasa da haftada iki üç turk kahvesi içiyorum ben.Türk kahvesi hergün bir fincan içen varmı.
İlk üç ay içmemeye dikkat ettim. Fakat şuan kafein aşeriyorum. Haftada kaç gün içiyorsunuz.
Yaaa maşallah kuzuya çikolata yemeyi dene bi sonrakine ben bi kaşık nutella yemiştim bebiş dans ediyordu resmen içerde fır fır döndü kalbini zor dinledik düşün her yerlerini gösterdiYa doktorum hiç yorumda bulunmadıçünkü her gidişimde aynı pozisyon delirecegim yakında şöyle biraz dönse ama nerede doktor ultrasonu gezdirip duruyor ama keyfine düşkün belli
Bende bakalım 16+0 da randevum var artım göstersin bir şeyler
Hadi hayırlısı bakalım hislerin gerçek olur inşallah
Biraz internette de gezinmek lazım güzel bir şey bulursak haberleşelim. Boyum 160 kilom 56 duruşlara göre seçerim görsellerden :)Hamile kıyafetleri çok cafcaflı geliyor bana en güzeli oversize tisort tayt sort kombini olur diye düşünüyorum elbise bende pişik yapıyor bacaklarım sürtünce alta tayt giysem daha çok darlanirim üst üsteçalışanlar için de oversize gömlekler uygun olabilir bence, bir de ben defactodan iki tane salaş beli lastikli pantolon almıştım çok güzel spor şık iste de giyilir trendyoldan de factoya bakabilirsin oradan almıştım fiyatı çok uygundu, lcw dan pantolon aldım kot kisin giysen terlersin öyle kalın resmen yurudukce bollaşıyor sevmiyorum lcw
Karnım bir anda belirmeye başladı alışveriş şart gibi duruyor ben de bakinacagim sen de güzel seyler bulursan gönder bize de fikir olsun
Bana ilk 3 ay yasaklamıştı doktorum 11. Haftada başlattı günde iki cay, haftada 2 kahve içebilirsin dedi. Kafein fazlası zararlıymış ama küçük fincanlardan zarar gelmez diye düşünüyorum her gün olmasa da haftada iki üç turk kahvesi içiyorum ben.
Benim en çok zorlandigim fastfoodla kola içememek
Ben bebekler için olanından almayı düşünüyorum sanırım en temiz içerikli olan onlarYa kızlar temiz içerikli bir güneş kremi bulamadım ben ya. Bu meşhur markalar bile temiz değilmiş
Yok zaten doktora sormadan olmaz ama hani benjm gibi olup sonradan doktorun engel gormedikleri var mi diye.Bunu doktorunla paylaşman lazım her gebelik kendine özel çünkü şimdi burada kanama lekelenme olmayanlar olur Allah korusun sende bir sıkıntı yaşanır veya tam tersi olur
Randevuna kadar bence birliktelik yaşama doktoruna sor
ben haftanın 3-4 günü kahve içiyorum o da eski tadını alamadığım için yoksa her gün de içerdim çok severdim.. ağzımın tadı gelmedi daha yediklerimi de hiç beğenmiyorum sürekli hamur yiyesim var mayalı poğaça yapıyorum sonum fenaTürk kahvesi hergün bir fincan içen varmı.
İlk üç ay içmemeye dikkat ettim. Fakat şuan kafein aşeriyorum. Haftada kaç gün içiyorsunuz.
Öncelikle geçmiş olsun,, canım şunu söylemeden geçemedim bu yaşlarda zaten 2li test sonucu yanıltıcı olacağı için önermiyor bile çoğu doktor, direkt fetal dna öneriyorlar, yaşadığın yere yakın fetal dna testi yapılan üniversite /eğitim araştırma var mı diye araştır istersen ben Gazi de 1680e yaptırdım ama diğer devletlerde daha uyguna yaptıranlar varSlm anneler...bende 13haftama girdim..gecen hafta ikili tarama test yaptirdim..bugun doktorla gorustum dusuk cikmis degerim..cok moralim bozuk.yas riskide var dedi 39yasindayim..16hafta diger testleri yapicaz dedi..cokta iyidir doktorum cok severim ama ters bi durum olursa napicaz dedim..gebelik sonlandirilir yada tercihe bagli devam ettirilir dedi..2.cocugum..ilkinde hic bir sorun yasamamistim..ben simdi 16.haftaya kadar nasil sakin bekliycem..sinirlerim o kadar bozukkii
Patates sumak at ye tatlımYemezsem midem bulanıyor surekli birseyler atistiriyorum..
Evet muz iyi kuruyemiste iyi geliyor
Ishal oldum simdi onu toparlamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?