Bazen hiç göstermeyebiliyorlar doğum anına kadar .Yani her olasılık var bence kız geç erkek gösterir diye bir gerçek yok gebelik çok apayrı herkesin süreci farklıBen de erkek hissediyorum ama gosterirdi kendini sanirim değil mi
Haftada 2 çok güzel ben gebelik bilmeden ilk ayı günde 2 defa içiyordum öğrenir öğrenmez bıraktım sonra 1-2 defa kafeinsiz içtim oda hoşuma gitmedi .Süt içmeyen ben süte başladım muz Süt avokado ceviz kırmızı et kaşar peyniri gelişimi için 9 ay boyunca çok önemliymişHamile kıyafetleri çok cafcaflı geliyor bana en güzeli oversize tisort tayt sort kombini olur diye düşünüyorum elbise bende pişik yapıyor bacaklarım sürtünce alta tayt giysem daha çok darlanirim üst üsteçalışanlar için de oversize gömlekler uygun olabilir bence, bir de ben defactodan iki tane salaş beli lastikli pantolon almıştım çok güzel spor şık iste de giyilir trendyoldan de factoya bakabilirsin oradan almıştım fiyatı çok uygundu, lcw dan pantolon aldım kot kisin giysen terlersin öyle kalın resmen yurudukce bollaşıyor sevmiyorum lcw
Karnım bir anda belirmeye başladı alışveriş şart gibi duruyor ben de bakinacagim sen de güzel seyler bulursan gönder bize de fikir olsun
Bana ilk 3 ay yasaklamıştı doktorum 11. Haftada başlattı günde iki cay, haftada 2 kahve içebilirsin dedi. Kafein fazlası zararlıymış ama küçük fincanlardan zarar gelmez diye düşünüyorum her gün olmasa da haftada iki üç turk kahvesi içiyorum ben.
Benim en çok zorlandigim fastfoodla kola içememek
Ben ilk üç ay bulgur bulgur pilavı içli köfte sini köftesi sarımsaklı köfte ekşili köfte çorbası içim dışım bulgur olmuştuben haftanın 3-4 günü kahve içiyorum o da eski tadını alamadığım için yoksa her gün de içerdim çok severdim.. ağzımın tadı gelmedi daha yediklerimi de hiç beğenmiyorum sürekli hamur yiyesim var mayalı poğaça yapıyorum sonum fena
Yeşilçay bile içebilirsin demiştiAraştırmadım ama
O kadardan bişey olmaz herhalde canım ya günde 1 tane bence olur ama sen yine de doktoruna sor. Her hamilelik farklı
Evet temiz ve kuruyunca koyuyordum ben bir sure kullandim yara olmadan da yani. Birkac kez Yara olunca daha sık taktım. Birde gogus ucum kucuktu ilk zamanlar aşırı zorlandim aciyordu yara olmasadanormalde emzirdikten sonra koyuluyor dimi
Yok canım olmadı ama benim ilki tüp bebek olduğu için ne olur ne olmaz risk olusturmasin diye yasakladı. Ama tabi kanama olduysa doktora danışmak lazım.Sizde de kqnama olmus muydu oncesinde ?
Ya onu yiyemiyorum hiç midem almıyor benim tatlıYaaa maşallah kuzuya çikolata yemeyi dene bi sonrakine ben bi kaşık nutella yemiştim bebiş dans ediyordu resmen içerde fır fır döndü kalbini zor dinledik düşün her yerlerini gösterdi
Dikkat er canım ben doktora soramadımYok zaten doktora sormadan olmaz ama hani benjm gibi olup sonradan doktorun engel gormedikleri var mi diye.
En fazla iki tane içiyorum canım ben. Bugün yine doktpra gidicem bebeişi özledim kahveyi de tekrar sorucam çünkü abartıyorum ben azcıkNormal Türk kahvesi içsek olmazmi ben o kafeinsiz midem bulandı has bizim kahve gibi değil yan ürün gibi
Heaven on earth almayı düşünüyorum ben bi bakabilirsinizYa kızlar temiz içerikli bir güneş kremi bulamadım ben ya. Bu meşhur markalar bile temiz değilmiş
Hayırlı olsun tam olarak kaç haftalıksınPapatyamelo benimde oğluşum olacakmış kesinleşti. Geçmiş olsun müsait olunca listeye ekleyebilirsin canım
Fast food yemekten yine iyidir kahve masumEn fazla iki tane içiyorum canım ben. Bugün yine doktpra gidicem bebeişi özledim kahveyi de tekrar sorucam çünkü abartıyorum ben azcık
Hergun 1 fincanTürk kahvesi hergün bir fincan içen varmı.
İlk üç ay içmemeye dikkat ettim. Fakat şuan kafein aşeriyorum. Haftada kaç gün içiyorsunuz.
Enerji olsun hepimize ♡Hergun 1 fincan
Kizlar ozel bir sey soracagim hamileligimjn 6. haftasinda iliski sonrasi kanamam oldu o gunden sonra hic lekelenmem bile olmadi.Bir iki hafta sonra ilk trimester bitiyor. Ya utanarsk soyluyorum ama cinsellik ihtiyacimi karsilayamamak beni zorluyor.Sizce acaba bu surecten sonrs riskler hani azaliyor ya , iliski yasagim kalkar mi ne dersiniz?
İnşallah bakalım 3 ay içmedim ama yeni yeni başladım sorun olmaz dedilerEnerji olsun hepimize ♡
Kizlar ozel bir sey soracagim hamileligimjn 6. haftasinda iliski sonrasi kanamam oldu o gunden sonra hic lekelenmem bile olmadi.Bir iki hafta sonra ilk trimester bitiyor. Ya utanarsk soyluyorum ama cinsellik ihtiyacimi karsilayamamak beni zorluyor.Sizce acaba bu surecten sonrs riskler hani azaliyor ya , iliski yasagim kalkar mi ne dersiniz?
Kız gibiBugün gittim yine cinsiyet göremediler çok meraktayim tahminleri alabilirmiyim kızlar @NurSu-14Ocakelifselman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?