2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Haftada 2 çok güzel ben gebelik bilmeden ilk ayı günde 2 defa içiyordum öğrenir öğrenmez bıraktım sonra 1-2 defa kafeinsiz içtim oda hoşuma gitmedi .Süt içmeyen ben süte başladım muz Süt avokado ceviz kırmızı et kaşar peyniri gelişimi için 9 ay boyunca çok önemliymiş

Ben ilk üç ay bulgur bulgur pilavı içli köfte sini köftesi sarımsaklı köfte ekşili köfte çorbası içim dışım bulgur olmuştu folik asit adı altında abarttım diyelim ilk üç ay kilo almasakta oluyor ben 2 kilo aldım

Yaaa maşallah kuzuya çikolata yemeyi dene bi sonrakine ben bi kaşık nutella yemiştim bebiş dans ediyordu resmen içerde fır fır döndü kalbini zor dinledik düşün her yerlerini gösterdi
Ya onu yiyemiyorum hiç midem almıyor benim tatlı

Yok zaten doktora sormadan olmaz ama hani benjm gibi olup sonradan doktorun engel gormedikleri var mi diye.
Dikkat er canım ben doktora soramadım 4 ay oldu hiç olmadı 9 ayda böyle devam edecez gibi ama benim hep kanamam oldu tüp bebek yaptırdık transferden sonra 8. Gün başladı 13. Haftaya kadar da leke kanama devam etti şu son 2 haftadır rahatım çok şükür
Doktor risk görmedikçe engel vermiyor valla bu hamileliğin her yani zor agrılar bulantılar kasılmalar istekler
Rabbim yardımcımız olsun

Normal Türk kahvesi içsek olmazmi ben o kafeinsiz midem bulandı has bizim kahve gibi değil yan ürün gibi
En fazla iki tane içiyorum canım ben. Bugün yine doktpra gidicem bebeişi özledim kahveyi de tekrar sorucam çünkü abartıyorum ben azcık

Benim tüp bebek olduğu ve ikiz olduğu için hatta bi de lekelenmem olduğu için yasaktı. En son gittiğimde 12+5 te biz sormadan kendisi ilişki olabilir lekenlenme olursa biraz ara verirsiniz. Bakın duruma göre dedi

Duruma göre değişiklik de gösterebiliyor. İlk zamanlar tüp bebek olduğu için yasaktı transferden sonra. Riskli haftalar geçmek üzereyken bu kez benim plasenta rahim ağzına yakın olduğundan bir sonraki randevuya kadar yasaklamıştı, o da haftaya. Bakalım plasentanın olması gereken yere geçmesi daha önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…