2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Prilam dr kullanıyor musunuz?

Kızlar benim kalsiyum ve D vitamin sonuçlarım çok düşük çıkmıştı. Doktorda ek vitamin desteği kullanabilirsin demişti. Elevit kullanıyorum zaten bugün de 600 mg kalsiyum + 125 IU D3 vitamini içeren bir takviye daha aldım. Gebelerde kalsiyum+demir kullanımı nasıl bilen var mı?

Yaaa inanmıyorum. Ne güzel olmuş. Allah gönlüne göre vermiş
Çok teşekkür ederim hiç sormayın aslında 3. Çocuk benim bir kızım bir de oğlum var kızıma bir kızkardeş çok istiyordum hayırlısı olur inşallah ay sağlıkla gelsinler inşallah ya

Benim de d vitamini çok çok düşük çıkmıştı canım. Doktor çok düşük olduğundan kapsül vermişti. şimdi bitti damlaya devam ediyorum ama diğer takviyede de var anca depolar dolar. Diğer takviyeler de kalsiyum ve demir. Ben de tam bilmiyorum nasıl kullanıldığını ama kalsiyum olanı akşam tok. Demir ilacını ise gece yatmadan içiyorum. Güneşe çıkmaya çalışıyorum sen de dikkat et d vitamini önemli. Kalsiyum için de yoğurt peynir mutlaka tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…