2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kalsiyum ve demiri farklı zamanlarda alman lazım, yoksa demirin emilimi azalıyor. Demir alırken C vitamini alman emilimini artırıyor. Ben sonrasında erik yiyorum. Ancak yoğurt süt gibi kalsiyum bol yiyecekleri, çay, kahveyi demir ilacını alırken tüketme. Bana bunlar söylendi.

Sürekli yesem olur Ama tabi ki tutuyorum kendimi. Bu gebeligimde daha hızlı kilo alıyorum maalesef
Ben tatlı yersem evde kıyamet kopuyor Ancak yakında doğum günüm var, evde pasta yapayım diyorum, içine ne koysam ne az zararlı olur diye düşünmekteyim. Çikolata çok mu zararlı olur, çikolatasız pasta da hayal edemiyorum

Kendinizi endişelendirmeyin bence. 3 farklı doktora sordum. Beni şu şekilde bilgilendirdiler. Hamilelik döneminde çok sık yaşanıyormuş. Eğer rahim içindeyse bebeğin besinine ortak olma ve doğuma doğru çok büyürse sezaryen doğum şartı oluyormuş. 6-7 cm olursa o da. Siz her muayenenizde boyutunu doktora sorun ve bir yere not alın. Ben öyle yapıyorum, içinizi ferah tutun.

Güneşi hiç seven biri değilim zaten çalıştığım için gündüz vakitleri hep ofiste geçiyor. ben hem demiri hemde kalsiyumu içinde barındıran bir ilaç kullanıyorum sadece, sabahları tok karnına iç akşam yemekten sonra da eleviti al dedi doktorum. Süt dışında peynir yoğurtta çok tüketirim. Demir de kalsiyum da biz annelerin kemikleri konusunda çok önemli gerçekten, ileride kemik erimesi yapıyormuş. teyzelerin çok yaşlandığında belinin bükülmesi ve küçükmesi kalsiyum eksikliğindenmiş

Aaa çok ilginç bir bilgi yeni bir şey öğrendim teşekkür ederim, acaba neden farklı zamanlarda almak lazımmış? Bana doktorun verdiği ilaç sadece Kalsiyum+Demir içeren bir ilaç, sabah tok karnına iç dedi o kadar

Cok teşekkür ederim. Kontrol günümde mutlaka baktiricam zaten. Tek korkum bebeğe bir baskı vs yapmasın da. Ilk doğumum sezeryandi zaten bu da öyle olacak. Desteğiniz için çok teşekkür ederim

En yakında zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Gunaydin,
Biz dün dr kontrolüne gittik bebek cok şükür iyi cinsiyetini ogrendik kizimiz olacakmış. Fakat Amniyotik bant sendromu varmis keseden geçen bir kayış var 2 kordon gibi gözüküyor dünden beri kendime gelemedim cok üzüldük. Riskli gebelik bolumune Perinatolaga yonlendirdi dr.um cok sık karşılaştığım birşey değil dedi. Şimdi Koç üni. Hast. Gidiyoruz. Umarim guzel seyler duyarız saglikla kucağıma alirim. Araştırınca canim çok sıkıldı...

Merhaba hanımlar lohusa takımımı satıyorum düşünen olursa 200 TL, lohusa terliği ve özel dikim türbanı hediye edicem

Eklentiler

• IMG_20220531_073214.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20220531_073146.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220531_073105.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20220531_073035.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 60
Çok geçmiş olsun inşallah içinizi ferahlatan güzel haberler alırdınız

çokk geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah üzülmemeye çalış bebekte üzülmesin inşallah hepimiz için en hayırlısı olur <3

Kızlarrr günaydıınnn karnım yok ortada karnım dümdüz olmuş daha düne kadar 6 aylık hamile gibiydim. Görenler sen çok şişeceksin diyordu şimdi yok olmuş kesinlikle gazım felan yoktu sindirim sistemim de çok iyi çalışır tuvalete çıkışımda düzenlidir. Ödemde atmadım

Canım çok çok geçmiş olsun umarım korkulacak bir durum yoktur rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin

zaten şu etraftakilerin söyledikleri beni çıldırtıyor . Bence bu zamana kadar olan göbeklerimiz bebek değildi ayaktayken benimde dümdüz oturunca bebek varmış gibi oluyor bundan sonra büyür karnımız korkma bir şey yoktur innşallah <3

Günaydın canım
Sağlıkla gelsin canım hayırlı evlad olsun içini ferah tut cok netten bakma umarım güzel seyler duyarsın gittiğin yerde sağlıkla gelsin prensesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…