Evet oralarda var midir bilmiyorum ama bir kasik nar eksisi gunluk direk ishali kesiyor, muz bir tane her gün bol sıvı yogurt, kefir bunlar doğal takviyehic ilaç kullanmadim canim ama nane limon bana iyi geliyordu bulantı için, doktorun söylediyse bir zararı olmaz diye düşünüyorum ilacin umarım geçer kısa surede ishal için de kuru kahve yedirir annem bize, küçüklügumden beri bir cay kaşığı turk kahvesi
Yoğurt ozellikle kendin mayala dedi doktorum hafif akıntım vardı ilactan ziyade doğal yollar daha çok ise yarıyor aslinda en güzeli rahatsizlanmayi beklemeden sağlıklı temiz beslenmek rutin hale getirmekEvet oralarda var midir bilmiyorum ama bir kasik nar eksisi gunluk direk ishali kesiyor, muz bir tane her gün bol sıvı yogurt, kefir bunlar doğal takviye
Ishal yogun olursa halsizlikte yapar bunu istemeyiz
Cok saol. Daha bugun basladi belki de kizimdan gecti bilmiyorum.Bir onceki gebeligimde uzun süren bir ishali vardi , sonucu xok iyi bir örnek degil nedeni de belli değil ama uzun süreli ishali ciddiye almakta fayda var..
Bol sıvı almaya çalış mide bulantisindan dolayi zor biliyorum ama geçmezse mutlaka takviye kullan doktoruna danis tabi en iyisini onlar bilir ama benim onceki doktorum ciddiye almamıştı keske okadar ona guvenmeseydim..
Bu gebeligimde de geçtiğimiz haftalar da ishal oldum yine bol sıvı ve düzgün beslenme ile atlattım..
Insallah çabucak sorunsuz atlatırsın
Metpamid bulantı ilacı zaten canım ama ben benim doktorum prilam dr önerdi ama metpamid de içebilirsin.Gebelikte reflor kullanmadım hiç onla ilgili bilgim yok Canım.Yalnız benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar bulantı hapı bile vermedi bana asla ne zaman kalbini duyduk öyle yazdı.Hanımlar hepinize saglikli gebelikler diliyorumBen fenalardayim. Ishal olacak gibiyim reflor sase ve metpamid kullanabilirsin dedi doktorumu aradım. Siz hic kullandiniz mu bu hftalarda 6+3 üm öğürme var birsey yiyemiyorum
Kızım hasta kusma ishal ondan mi gecti bilmiyrm.. doktor kullan desede korkuyorum ilac içmeye gebeliğin erken döneminde. Bu ilaclari ilk hftalar kullanan var mi aranızda?
bende sadece gece yatakta sağ sol dönüşlerimde oluyor kas katı kesiliyor ressmen göbeğim neden bilmiyorum.Bu kasılmalar normal mi peki ? Bana da sanırım bir defa oldu
Cok tesekkurlerMetpamid bulantı ilacı zaten canım ama ben benim doktorum prilam dr önerdi ama metpamid de içebilirsin.Gebelikte reflor kullanmadım hiç onla ilgili bilgim yok Canım.Yalnız benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar bulantı hapı bile vermedi bana asla ne zaman kalbini duyduk öyle yazdı.
Doktoruma sordum bakalım cevap yazmadı henüz inşallah normaldirbende sadece gece yatakta sağ sol dönüşlerimde oluyor kas katı kesiliyor ressmen göbeğim neden bilmiyorum.
İnşallah kesin bir şekilde ogreniriz canım. Bor seyler örme hevesine kapıldım. Belli olsa ona göre ip alacağımBende bu sefer soracağım cinsiyeti herkes soruyor kizlar merak ediyor.. öğrenip te ona göre ilk alışverişini de yapmak istiyorum nasipse
Cok heycanli
Aynen öyle hayatta ağzıma koymam dediğim şeyleri yiyorum onun için saglikla gelsinler insallahYoğurt ozellikle kendin mayala dedi doktorum hafif akıntım vardı ilactan ziyade doğal yollar daha çok ise yarıyor aslinda en güzeli rahatsizlanmayi beklemeden sağlıklı temiz beslenmek rutin hale getirmek
Gecmis olsunCok saol. Daha bugun basladi belki de kizimdan gecti bilmiyorum.
Yarin gidicem doktoruma insallah
Aynen ya jnsallahhİnşallah kesin bir şekilde ogreniriz canım. Bor seyler örme hevesine kapıldım. Belli olsa ona göre ip alacağım
Doktorum her gün 2.5 litre su +1 maden suyu dedi. Ben de her gün içmeye çalışıyorum 1 tane.kızlar hamilelikte maden suyu içimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
ben her gün 1 tane mutlaka içiyorum canım.kızlar hamilelikte maden suyu içimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ayni haftadaymisiz kontrol ne zaman?ben her gün 1 tane mutlaka içiyorum canım.
Aklıma geldikce içiyorumkızlar hamilelikte maden suyu içimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Şöyle olmamasi lazm daha erken haftalar çünkü ama zaten zararı da yok magnezyum eksikliğinden kaynaklı erken olur doktor randevumuzda takviye isteyelim olanlar için diyorum zaten tarif etsek doktorda takviye onerirBu kasılmalar normal mi peki ? Bana da sanırım bir defa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?