2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydınnnnn
ben iki gündür hissetmiyorum ne güzel pıt pıt yapıyordu mutlu oluyordum.
bende aynı durumdayım 3 gündür ses yok ama kontrolümü oldum sağlıklı içerde kıpır kıpır. O yüzden korkma sağlıklıdır inşallah. Doktor sen bi 22 yi geç o zaman endişelenirsin dedi

bende aynı durumdayım 3 gündür ses yok ama kontrolümü oldum sağlıklı içerde kıpır kıpır. O yüzden korkma sağlıklıdır inşallah. Doktor sen bi 22 yi geç o zaman endişelenirsin dedi
sorun yok o zaman korkmuyorum artık bebeği strese soka soka nir hal olduk

Kızlar benim arada çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Ve göbek deliğimin aşağısına doğru bi yerde biraz ağrı hissediyorum. Kasılma nasıl olur ? Tecrübeli annelerden bi cevap bekliyorum
Bebiş bir yerde toplanır oranda haifif ağrı ve baskı hissedersin ekleyince de anlarsın zaten benim başladı bile ilk kızımda da 20. Haftadan doğurana kadar olmustu

Kızlar sohbetleri geriden de olsa takip ediyorum kaldığım sayfadan tek tek okuyorum. Dün çok yoğun bir gündü şimdi 9 sayfa okudum cinsiyeti belli olan arkadaşlarım hayirli olsun hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bis fark ettim bazi annelerin soruları cevapsız kalabiliyor olabildiğince bildiklerimize dönelim içleri rahatlasın

Hanımlar hepinize saglikli gebelikler diliyorum Ben fenalardayim. Ishal olacak gibiyim reflor sase ve metpamid kullanabilirsin dedi doktorumu aradım. Siz hic kullandiniz mu bu hftalarda 6+3 üm öğürme var birsey yiyemiyorum
Kızım hasta kusma ishal ondan mi gecti bilmiyrm.. doktor kullan desede korkuyorum ilac içmeye gebeliğin erken döneminde. Bu ilaclari ilk hftalar kullanan var mi aranızda?

Cok sevindim sizin adiniza,saglikla gelsin bebeginiz..Ankara'da degilim malesef..kendi doktorumla gorustum cuma gunu..11hazirana gun verdi, amniyosentez yapilicak..simdiye kadar bi sorun yasamadim dedi..25yillik doktor kendisi de..bakalim hakkimizda hayirlisi..

Günaydın. Ya kıpır kıpır mı ? Ay nasıl anlıyorsun bende uyuyamadım pek ama hissetmiyorum ben
Ya bayagi oynuyor icerde cok net hissediyorum bilmem ki kac gündür hissetmiyordum nabız disinda..
Aksam yatağa uzandığımda biraz dürttük konuştuk dokunduk karnıma sonra sabaha kadar durmadi

Ben kullanmamistim bil sivi tuket demisti doktorum bir de kefir cok iyi geliyordu.. eger fazla varsa da hafife alma doktorun kullan demişse kullan bence

Ben kullanmamistim bil sivi tuket demisti doktorum bir de kefir cok iyi geliyordu.. eger fazla varsa da hafife alma doktorun kullan demişse kullan bence
Cevap icin teşekkürler
Sizin de mi ishal bulanti şikayetiydi?
Hayir tam olarak yogun bir ishalim yok.
Ilk aylar organ gelisiminden sebep benimde kullanasim yok acikcasi hani son care elbet kullanılır o ayrı.
Once dogal yollarla iyi olmaya çalışacağım.

Ben hic ilaç kullanmadim canim ama nane limon bana iyi geliyordu bulantı için, doktorun söylediyse bir zararı olmaz diye düşünüyorum ilacin umarım geçer kısa surede ishal için de kuru kahve yedirir annem bize küçüklügumden beri bir cay kaşığı turk kahvesi

Bir onceki gebeligimde uzun süren bir ishali vardi , sonucu xok iyi bir örnek degil nedeni de belli değil ama uzun süreli ishali ciddiye almakta fayda var..
Bol sıvı almaya çalış mide bulantisindan dolayi zor biliyorum ama geçmezse mutlaka takviye kullan doktoruna danis tabi en iyisini onlar bilir ama benim onceki doktorum ciddiye almamıştı keske okadar ona guvenmeseydim..
Bu gebeligimde de geçtiğimiz haftalar da ishal oldum yine bol sıvı ve düzgün beslenme ile atlattım..
Insallah çabucak sorunsuz atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…