- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
Yaa maşallah ne güzel sizinle aynı doğum tarihimiz benimkinde daha tık yokGunaydinlar
Yeni hafta mis gibi geçsin
Gece pek uyuyamadim kıpır kipirdi benimkibelli oldu gececi olacak galiba
Olabilir değişiyor iste her bebek bile farklı bir de benim 3. Iyi anlıyorum artıkYaa maşallah ne güzel sizinle aynı doğum tarihimiz benimkinde daha tık yok
Günaydın. Ya kıpır kıpır mı ? Ay nasıl anlıyorsun bende uyuyamadım pek ama hissetmiyorum benGunaydinlar
Yeni hafta mis gibi geçsin
Gece pek uyuyamadim kıpır kipirdi benimkibelli oldu gececi olacak galiba
bende aynı durumdayım 3 gündür ses yok ama kontrolümü oldum sağlıklı içerde kıpır kıpır.Günaydınnnnn
ben iki gündür hissetmiyorumne güzel pıt pıt yapıyordu mutlu oluyordum.
sorun yok o zaman korkmuyorum artık bebeği strese soka soka nir hal oldukbende aynı durumdayım 3 gündür ses yok ama kontrolümü oldum sağlıklı içerde kıpır kıpır.O yüzden korkma sağlıklıdır inşallah. Doktor sen bi 22 yi geç o zaman endişelenirsin dedi
yok yok endişe etme ben hareketlensin diye neler neler yaptım bide. Korkma iyiler Allahın izniylesorun yok o zaman korkmuyorum artık bebeği strese soka soka nir hal olduk
Bebiş bir yerde toplanır oranda haifif ağrı ve baskı hissedersin ekleyince de anlarsın zaten benim başladı bile ilk kızımda da 20. Haftadan doğurana kadar olmustuKızlar benim arada çamaşırım su gibi ıslak oluyor. Ve göbek deliğimin aşağısına doğru bi yerde biraz ağrı hissediyorum. Kasılma nasıl olur ? Tecrübeli annelerden bi cevap bekliyorum
Bu kasılmalar normal mi peki ? Bana da sanırım bir defa olduBebiş bir yerde toplanır oranda haifif ağrı ve baskı hissedersin ekleyince de anlarsın zaten benim başladı bile ilk kızımda da 20. Haftadan doğurana kadar olmustu
Aynı donemlerde gideceğiz. Benimkine de 10 gün kaldı. Heyecanla bekliyorumAyy hadi bakalım
Benim kontrolüme de 9 gun kaldi
Sürekli yesem olurHanımlar şeker, tatlı, çikolata alımınız nasıl? Dikkat ediyor musunuz?
Ay ben hiç hissetmiyorum bebişiBebiş bir yerde toplanır oranda haifif ağrı ve baskı hissedersin ekleyince de anlarsın zaten benim başladı bile ilk kızımda da 20. Haftadan doğurana kadar olmustu
Cok sevindim sizin adiniza,saglikla gelsin bebeginiz..Ankara'da degilim malesef..kendi doktorumla gorustum cuma gunu..11hazirana gun verdi, amniyosentez yapilicak..simdiye kadar bi sorun yasamadim dedi..25yillik doktor kendisi de..bakalim hakkimizda hayirlisi..Merhaba sizinle daha önce de konuşmuştuk. Benim de 2 li testim riskli gelmişti. Hatta çok yüksek riskli idi. Ben artık dayanamadım Ankara da Özgür deren hoca ya cvs yaptırdım. Önsonuç 2 günde çıktı. Çok şükür temiz. Yaptırmayı düşünürseniz kesinlikle tavsiye ederim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Ya bayagi oynuyor icerde cok net hissediyorum bilmem ki kac gündür hissetmiyordum nabız disinda..Günaydın. Ya kıpır kıpır mı ? Ay nasıl anlıyorsun bende uyuyamadım pek ama hissetmiyorum ben
Ben kullanmamistim bil sivi tuket demisti doktorum bir de kefir cok iyi geliyordu.. eger fazla varsa da hafife alma doktorun kullan demişse kullan benceHanımlar hepinize saglikli gebelikler diliyorumBen fenalardayim. Ishal olacak gibiyim reflor sase ve metpamid kullanabilirsin dedi doktorumu aradım. Siz hic kullandiniz mu bu hftalarda 6+3 üm öğürme var birsey yiyemiyorum
Kızım hasta kusma ishal ondan mi gecti bilmiyrm.. doktor kullan desede korkuyorum ilac içmeye gebeliğin erken döneminde. Bu ilaclari ilk hftalar kullanan var mi aranızda?
Bende bu sefer soracağım cinsiyeti herkes soruyor kizlar merak ediyor.. öğrenip te ona göre ilk alışverişini de yapmak istiyorum nasipseAynı donemlerde gideceğiz. Benimkine de 10 gün kaldı. Heyecanla bekliyorum
Cevap icin teşekkürlerBen kullanmamistim bil sivi tuket demisti doktorum bir de kefir cok iyi geliyordu.. eger fazla varsa da hafife alma doktorun kullan demişse kullan bence
Ben hic ilaç kullanmadim canim ama nane limon bana iyi geliyordu bulantı için, doktorun söylediyse bir zararı olmaz diye düşünüyorum ilacin umarım geçer kısa surede ishal için de kuru kahve yedirir annem bize küçüklügumden beri bir cay kaşığı turk kahvesiHanımlar hepinize saglikli gebelikler diliyorumBen fenalardayim. Ishal olacak gibiyim reflor sase ve metpamid kullanabilirsin dedi doktorumu aradım. Siz hic kullandiniz mu bu hftalarda 6+3 üm öğürme var birsey yiyemiyorum
Kızım hasta kusma ishal ondan mi gecti bilmiyrm.. doktor kullan desede korkuyorum ilac içmeye gebeliğin erken döneminde. Bu ilaclari ilk hftalar kullanan var mi aranızda?
Bir onceki gebeligimde uzun süren bir ishali vardi , sonucu xok iyi bir örnek degil nedeni de belli değil ama uzun süreli ishali ciddiye almakta fayda var..Cevap icin teşekkürler
Sizin de mi ishal bulanti şikayetiydi?
Hayir tam olarak yogun bir ishalim yok.
Ilk aylar organ gelisiminden sebep benimde kullanasim yok acikcasi hani son care elbet kullanılır o ayrı.
Once dogal yollarla iyi olmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?